Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti tamsiai dažytus plaukus

QUOTE(KashaloTe @ 2010 11 24, 18:30)
o VCUP cia kazkokiam salone? irgi salerm firmos? kokia kaina?

Kazkur VCUP biggrin.gif taip, Salerm ir kaina lyg kazkuri mergina minejo kad virs 20 lt
Atsakyti
aciu, zinosiu dabar kad nereik siustis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 11 24, 16:28)
o plauku nesugadino?

Nea, jie aišku tapo sausesni, nes atsivėrė kažkiek žvyneliai plaukų, bet pora kaukių ir viskas ok.

QUOTE(Sunkissed @ 2010 11 24, 17:51)
Bet tai raso kad naturalaus plauko nenuima?ar ten nenaruralus buvo?

Čia klausimas man? biggrin.gif na mano plaukai sakyčiau natūralūs, šinjono dar nenešioju, bet spalva į natūralią visiškai nebepanaši, jau seniai seniai smile.gif

QUOTE(KashaloTe @ 2010 11 24, 19:30)
as tai laikiau dvigubai ilgiau nei ten parasyta, tai man spalvos skirtumas (kokia buvo ir kokia tapo) buvo akivaizdus  ax.gif ir du kartus. ai, ir pas mane buvo dazyta tik vienakart su ilgalaikiais, o visus kitus kartus su laikinais (iki 6-8 sav) dazais, tai gal del to dar man gerai nueme.

o VCUP cia kazkokiam salone? irgi salerm firmos? kokia kaina?

Va va matyt būtent dažuose ir esmė visa, nes aš visą laiką dažydavau ilgalaikiais juodais, tai nuėmė man tik šaknis, kur buvo tik pora kartų dažyta, o visa kita..

O bet tačiau, vakar sutikau vieną merginą, matyt visai neseniai nudažytais plaukais, tai prieš jos juodus, manieji jau tikrai atrodė tik kaip tamsiai rudi, kuo aš labai džiaugiaus biggrin.gif

O VCUP, yra pirmam aukšte, kur profesionalams priemones pardavinėja, tas spalvos nuėmėjas kainuoja 23Lt smile.gif
Atsakyti
sveikos, likimo seses 4u.gif turiu pora klausimu: ar ta parduotuve CUPe turi pavadinima?
esu tamsiai ruda, pries metus jau buvau pasiekus rudinimo lygy kai visi mane juoda vadino, moka spalvai "aciu" doh.gif nuejau i kirpykla, padare man plovima, tada padaze, visai normaliai atsviesejau iki mazdaug vicutiniskai rudos, ir plaukai nenukelntejo bet saknis as kas dvi savaites padazau namie ir vel ta pati daina - nustamsianu doh.gif ant dezutes spalva tokia kokios noriu, laikau kuo trumpiau, gaunasi tamsokai o ir nusiplauna bei nuauga greitai unsure.gif
susidejau chemini, viskas grazu ir gerai, bet tas tamsumas jau man vezi varo, nes kas dvi savaites turiu tepliot chemija ant galvos, pasidare sveikatos gaila (gal senstu) deciau sruogels, bet po cheminio reikia manau taip nekankit ju labai blush2.gif ir va cia turiu antra klausima - is kur zinot, kokia spalva tinka labiausiai? jei buciau baltaveide, noreciau gryzt i jaunystes spalva - pilka lietuviska ir tik deciau keleta sruogeliu vis, bet ruda man extra tinka, bet kaip jau minejau - gaila sveikatos, ir plauku. zodziu, gal turit kokiu nuorodu i programas, kur as pasimodeliuot galeciau pagal savo veida plauku spalva? su ruda as ryski, su pilka bijau but nematoma, bet negaliu tiek zaisti realiai, na manau mane supratot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moriube @ 2010 11 29, 15:30)
gal turit kokiu nuorodu i programas, kur as pasimodeliuot galeciau pagal savo veida plauku spalva? su ruda as ryski, su pilka bijau but nematoma, bet negaliu tiek zaisti realiai, na manau mane supratot  4u.gif

www.taaz.com nereali programele. Ten gali prisiderinti ne tik plauku spalva bet ir sukuosena, paziureti kaip tau tinka kirpciai ir pan. netgi makiaza pasiderinti galima. Isikeli savo foto ir zaidi thumbup.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif scieseti galite po truputi ir saugiai, spalvu isemejai turi beda, kad po jo nauja spalva prastai laikosi, kaskart dazantis plaukus galima svieseti po pora tonu thumbup.gif svarbiausia, kad nepadaugintumet peroksido, todel verta eiti pas profesionala, o kaina jei lb ilgi plaukai tai manau iki 150lt galite pasiekti savo rezultata smile.gif tik yra issimciu, pas kai kurias merginas yra lb stiprus pigmentas, todel ir prastai sviesinami. jei dar turit klausimu, rasykit rolleyes.gif
Atsakyti
na tai tada parasysiu. sakot kiekviena karta galima pasvieseti pora tonu?? tai kokiais dazais man juodus plaukus pasviesins taip????? Peroksidiniu sruogu nesiulykit, aciu biggrin.gif
Atsakyti
yra labai geri matrix firmos neoksidaciniai dazai, nekenkia plaukui, stiprina ir spalva laikosi thumbup.gif o del dazu is parduotuves tai reikia zinoti numeracija, ka sako kokia spalva.
tono, ryskumo numeracija.
1- juoda
2-juodai ruda
3- tamsiai ruda
4- ruda
5- sviesesne ruda-kastonas
6- labai tamsus blondas
7- tamsi blondine
8- blondine
9- sviesi blondine
10- labai sviesi blondine
11- super sviesi blondine
atspalviu numeracija:
0-zalia, naturali
1-pilka
2- violetine
3- auksas
4- varis, kuperis
5- oranzine, machagonas
6- raudona
pavyzdziui ant dezutes uzrasyta 4.32 t.y. rudas tonas, atspalvis:auksiniai violetinis
labai svarbu saknis dazyti tonu tamsiau nei visu plauku spalva, td saknys nebus sviesesnes.
Papildyta:

visiskai juoda spalva? pries kiek laiko dazyti?
Papildyta:

visiskai juoda spalva? pries kiek laiko dazyti? seip butu gerai kad butu apsiplove, vasara turejom puikia saule, kuri blukino spalvas biggrin.gif dazomi galai su 9% oksidantu, laikoma 50 min, tada dazomos saknys pagal nusviesejimo lygi, pora kartu yra sunkiausia, bet kai plaukuciai 4-5 lygyje tada viskas puiku, sokoladines rudos galite noreti ir tureti lotuliukas.gif
Atsakyti
mano plaukai dazyti 3 numeriu. Tai beveik juodi, na dabar kai nedazius jau ilgesni laika dar abiau nurudo, bet tas rudumas tik atspalvyje intensyvejao pati spalva tai man vistiek beveik juoda doh.gif saknis jau viena karta daziau lyg ir 5 numeriu nepamenu, rase vidutiniskai ruda.
Papildyta:
ir dar noriu paklausti, gal jus kirpeja, dazote plaukus?
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 11 29, 17:04)
www.taaz.com nereali programele.

Labai aciu biggrin.gif Pameginsiu, kai namie atsiras netas, darbe nera kaip schmoll.gif
QUOTE(GYVENTI GERA @ 2010 11 29, 19:33)
o del dazu is parduotuves tai reikia zinoti numeracija, ka sako kokia spalva.
tono, ryskumo numeracija.
1- juoda
2-juodai ruda
3- tamsiai ruda
4- ruda
5- sviesesne ruda-kastonas
6- labai tamsus blondas
7- tamsi blondine
8- blondine
9- sviesi blondine
10- labai sviesi blondine
11- super sviesi blondine
atspalviu numeracija:
0-zalia, naturali
1-pilka
2- violetine
3- auksas
4- varis, kuperis
5- oranzine, machagonas
6- raudona
pavyzdziui ant dezutes uzrasyta 4.32 t.y. rudas tonas, atspalvis:auksiniai violetinis
labai svarbu saknis dazyti tonu tamsiau nei visu plauku spalva, td saknys nebus sviesesnes.
Papildyta:

labai faina, kad tokia info pateiket, pirma karta isgirdau 4u.gif tik norejau pasiteirauti, ar nuo firmos tai visai nepriklauso, cia numeracija bendra visiem dazam?

pagal tokia numeracija as esu dabar 5.4 o noriu buti 7.1 (nezinau ar butent pilka blondine noriu but, bet esme kad iki 7 noriu atsvieset tai faktas, tai jau nedaug ir liko, nes pries metus buvau 3.0) cool.gif
Atsakyti
buvau kirpykloj. Is 3 numeriuko perejom i 6 thumbup.gif norejom i 7, bet gerai kaip yra. As patenkinta, nes juodos spalvos nera, plaukai nesugadinti thumbup.gif sumokejau 200, bet nesigailiu, ir dziaugiuos kad nesusigundziau pati namie nuimineti spalva, nes dabar buciau su vaivorykste ant galvos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 06 gruodžio 2010 - 12:07
QUOTE(@leja @ 2010 12 06, 12:46)
buvau kirpykloj. Is 3 numeriuko perejom i 6  thumbup.gif  norejom i 7, bet gerai kaip yra. As patenkinta, nes juodos spalvos nera, plaukai nesugadinti  thumbup.gif  sumokejau 200, bet nesigailiu, ir dziaugiuos kad nesusigundziau pati namie nuimineti spalva, nes dabar buciau su vaivorykste ant galvos  biggrin.gif

Laukiam vaizdinės medžiagos "prieš" ir "po" ax.gif
Atsakyti