Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti tamsiai dažytus plaukus

QUOTE(@leja @ 2011 01 13, 17:29)
blink.gif kur jau jus cia skaitet kad jis nekenkia plaukams???? jeigu taip butu tai visos kirpejos be vargo nuiminetu spalva ir neatkalbinetu. Kenkia ir labiau negu dazai, kaip man kirpeja sake tas pats kas peroksidu nuvaryti plaukus. esme tik tame kad vieni plaukai labiau pazeidziami ir susigadina daugiau, kiti stiprus ir atsilaiko pries tokias alinancias priemones. O kad papildomos prieziuros reikia po spalvos nuiminejimo tai cia faktas, nes plaukai issauseja.

Skaiciau ir net zinau kad nekenkia. Bent KAARAL tai tikrai. Tik nuima spalva visiskai nekenkiant naturaliu plauku spalvai ir plaukams... Tai ne sviesinimo procedura, o koreguojanti atspalvi. Per pirma karta visus dazus nenuims gal, bet siek tiek pasviesins. Taip veikia tamsiauplaukems, kurie pvz norejo nuimti juoda spalva ir tapti tamsiai rudos - rudos. Mano drauge dare tokia procedura 3 kartus per viena savaite. Paskui daze plaukus sviesiasniais dazais negu norejo, nes taip rekomendavo kirpeja. Ir gavo labai grazia ruda atspalvi. Nei kiek plaukams nepakenke. Manau kad sviesiaplaukems nuims spalva geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pallada: 13 sausio 2011 - 17:43
QUOTE(Pallada @ 2011 01 13, 17:42)
Skaiciau ir net zinau kad nekenkia. Bent KAARAL tai tikrai. Tik nuima spalva visiskai nekenkiant naturaliu plauku spalvai ir plaukams... Tai ne sviesinimo procedura, o koreguojanti atspalvi. Per pirma karta visus dazus nenuims gal, bet siek tiek pasviesins. Taip veikia tamsiauplaukems, kurie pvz norejo nuimti juoda spalva ir tapti tamsiai rudos - rudos. Mano drauge dare tokia procedura 3 kartus per viena savaite. Paskui daze plaukus sviesiasniais dazais negu norejo, nes taip rekomendavo kirpeja. Ir gavo labai grazia ruda atspalvi. Nei kiek plaukams nepakenke. Manau kad sviesiaplaukems nuims spalva geriau.

na tada tai ne spalvos nuemejas o kaip pati paraset spalvos koreguotojas, net ne spalvos o atspalvio. taigi sviesiaplaukems tokiu atveju, manau atvirksciai butu ne kas.

Spalvos nueminejimas irgi nera sviesinimo procedura, as tik pasakiau kad poveikis plaukams toks pat
Atsakyti
Labai klaidinantys pavadinimai - korektorius, nuemejas, spalvos plovimas ir t.t. Vieni kenkia daugiau, kiti maziau - ziurint, kaip veikia ir kokiu pagrindu pagaminta. Labiausiai kenkia spalvos plovimai - tai sviesinantys milteliai, maisomi su %, skiedziami vandeniu ir sampunu (tikiuosi salonuose to nebedaro, nes cia tas pats, kas plauku balinimas), geriausi - spalvos korektoriai, kurie kazkokiu stebuklingu budu atskiria dazu molekules nuo plauko, taip paskutinio dazymo rezultatai pasinaikina. Minusas, kad reikia iskart dazyt 2-3 tonais sviesesniais dazais, kas jau kenkia plaukui. Daugiau info cia:

http://www.supermama...?...406792&st=0
Atsakyti
QUOTE(Pallada @ 2011 01 09, 03:12)
Esu tamsiaplauke. Noriu po mazu, sruogelemis sviesinti plaukus, bet ne tapti visiskai blondine. Kiek skaiciau, konsultavausi, tai issirinkau balinimo pasta su aliejais ir apsauga KAARAL BACO Bleach paste su jojoba. Raso kad geriau uz miltelius ir panasiai.Oksisanda irgi patare pikrti KAARAL DEV Plus, nes jis kokoso aliejaus pagrindu.
Dabar reikia drasos, kad pradeti procedura smile.gif

Gal kas bande namuose pats balinti plaukus? As noriu, bet biiiiijau smile.gif

bet kokia saviveikla pamirsk. Kadaise pati buvau tamsiaplauke ir sugalvojau isideti sruogeliu. Ejau i gera salona ir po dazymo sruogeles beveik neiziurimos buvo, veliau jas bande paryskinti, tuo paciu pridejo nauju, kol tapau zebriuku dryzium, sviesiu virsugalviu ir tamsiais galais biggrin.gif Ir dar - nera "nekaltu"plauku sviesinimo priemoniu, yra tik tokios, kurios prasciau pasviesina plauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 01 13, 18:49)
Labai klaidinantys pavadinimai - korektorius, nuemejas, spalvos plovimas ir t.t. Vieni kenkia daugiau, kiti maziau - ziurint, kaip veikia ir kokiu pagrindu pagaminta. Labiausiai kenkia spalvos plovimai - tai sviesinantys milteliai, maisomi su %, skiedziami vandeniu ir sampunu (tikiuosi salonuose to nebedaro, nes cia tas pats, kas plauku balinimas), geriausi - spalvos korektoriai, kurie kazkokiu stebuklingu budu atskiria dazu molekules nuo plauko, taip paskutinio dazymo rezultatai pasinaikina. Minusas, kad reikia iskart dazyt 2-3 tonais sviesesniais dazais, kas jau kenkia plaukui. Daugiau info cia:

http://www.supermama...?...406792&st=0

Butent apie spalvu korektorius ir sakiau, bet kazkodel pas KAARAL vadinasi dazytu plauku spalvos nuemejas. Visikai nemaisomas su %. Ir specialiais dazais dazyti nereikia. Ir net galima dazyti dazais be amoniako. Svarbu pasirinkti 1-2 tonais sviesesni atspalvi, nes po koregavimo, plaukai greiciau dazosi ir spalva gaunasi sodresne.
Atsakyti
QUOTE(Pallada @ 2011 01 13, 22:18)
Butent apie spalvu korektorius ir sakiau, bet kazkodel pas KAARAL vadinasi dazytu plauku spalvos nuemejas. Visikai nemaisomas su %. Ir specialiais dazais dazyti nereikia. Ir net galima dazyti dazais be amoniako. Svarbu pasirinkti 1-2 tonais sviesesni atspalvi, nes po koregavimo, plaukai greiciau dazosi ir spalva gaunasi sodresne.

As esu naudojusi BRELIL firmos tokiu pagrindu pagaminta spalvos korektoriu-nuemeja. Super daiktas smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors galetu patarti kokia nors istaiga Kaune, kurioje man is Juodu plauku perdazytu i tamsiai rudus?

Kaina nesvarbu, svarbu Rezultatas doh.gif

Arba gal yra kokiu nors priemoniu kuriomis namuose galima butu "atgremzti" Juoda plauku spalva , kad po to galima butu dazyti Rudai?

Bukit geros padekit, nes i kokia tik kirpykla nueinu, visos mane veja lauk verysad.gif cry.gif verysad.gif
Atsakyti
Gal kas nors galetu patarti kokia nors istaiga Kaune, kurioje man is Juodu plauku perdazytu i tamsiai rudus?

Kaina nesvarbu, svarbu Rezultatas doh.gif

Arba gal yra kokiu nors priemoniu kuriomis namuose galima butu "atgremzti" Juoda plauku spalva , kad po to galima butu dazyti Rudai?

Bukit geros padekit, nes i kokia tik kirpykla nueinu, visos mane veja lauk verysad.gif cry.gif verysad.gif

Ar tikrai neimanoma is JUODU nudazyti i TAMSIAI RUDUS ?

Mano Plaukai dabar tokie
user posted image

O noreciau tokiu
user posted image

Negi tai tikrai yra "Neimanoma misija" ? verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elegancija11: 18 sausio 2011 - 17:44
elegancija11, imanoma. Paziurek sios temos 12 psl, kaip man padare. Ne spalva turiu galvoj, bet tamsuma. Tik as ne kaune tai tau padeti negaliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2011 01 18, 19:50)
elegancija11, imanoma. Paziurek sios temos 12 psl, kaip man padare. Ne spalva turiu galvoj, bet tamsuma. Tik as ne kaune tai tau padeti negaliu  ax.gif

Leja maciau Jusu ta zinute, bet Jusu buvo lyg ir ne Juodi plaukai o tamsiai rudi taip?

Arba gal tik nuotraukoje taip atrodo blush2.gif

As nesuprantu tai kodel mane veja lauk is Kirpyklu jeigu imanoma nudazyti plaukus visdelto?

Kur tik nueinu ir prasau visur sako -NE.

Ka tai reiskia NE? Juk neprasau baltu plauku? Prasau tik pasviesinti 3 tonais kad nuimtu ta sodru juoduma ir viskas. Kad butu tamsiai rudi. verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(elegancija11 @ 2011 01 18, 18:04)
Leja maciau Jusu ta zinute, bet Jusu buvo lyg ir ne Juodi plaukai o tamsiai rudi taip?

Arba gal tik nuotraukoje taip atrodo  blush2.gif

As nesuprantu tai kodel mane veja lauk is Kirpyklu jeigu imanoma nudazyti plaukus visdelto?

Kur tik nueinu ir prasau visur sako -NE.

Ka tai reiskia NE? Juk neprasau baltu plauku? Prasau tik pasviesinti 3 tonais kad nuimtu ta sodru juoduma ir viskas. Kad butu tamsiai rudi.   verysad.gif

na pas mane buvo dazyta 3 numeriu-tamsi sodri ruda, ar kazkas pan. Jie atrodydavo grynai juodi, nesiskirdavo nuo judu rubu, netgi i melynuma kartais nesdavo, tas rudumas siek tiek matydavosi tik dienos sviesoj pries saule (kas ir yra toj nuotraukoj).

Galima tikrai, reikia nuimineti spalva su spalvos nuemeju paskui dazyti. Manes nevijo nes ejau pas savo nuolatine kirpeja ir ji jau kiek laiko klausesi mano zyzimus kad nenoriu juodos spalvos smile.gif

va, pvz sitos nuotraukos darytos ta pacia diena kaip ir buvau ikelus anksciau ta pirmaja. tai plaukai tikrai buvo juodi, tik skaites kad tamsiai ruda ir todel gal taip skirtingai prie skirtingu apsvietimu atrodo

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 18 sausio 2011 - 18:31
QUOTE(@leja @ 2011 01 18, 20:29)
na pas mane buvo dazyta 3 numeriu-tamsi sodri ruda, ar kazkas pan. Jie atrodydavo grynai juodi, nesiskirdavo nuo judu rubu, netgi i melynuma kartais nesdavo, tas rudumas siek tiek matydavosi tik dienos sviesoj pries saule (kas ir yra toj nuotraukoj). 

Galima tikrai, reikia nuimineti spalva su spalvos nuemeju paskui dazyti. Manes nevijo nes ejau pas savo nuolatine kirpeja ir ji jau kiek laiko klausesi mano zyzimus kad nenoriu juodos spalvos smile.gif

va, pvz sitos nuotraukos darytos ta pacia diena kaip ir buvau ikelus anksciau ta pirmaja. tai plaukai tikrai buvo juodi, tik skaites kad tamsiai ruda ir todel gal taip skirtingai prie skirtingu apsvietimu atrodo

user posted image user posted image

Aha tikrai buvo labai Juodi wub.gif thumbup.gif

Mano tada ne tokie dar ir juodi, na kagi aciu labai bent jau uz suteikta Vilti 4u.gif

Bandysiu ieskoti kas apsiims man sutvarkyti plaukus Kaune unsure.gif
Atsakyti