Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti tamsiai dažytus plaukus

QUOTE(mocha @ 2011 03 19, 01:07)
Šit kaip smile.gif smagu, kai žinot daug.
Aš tai vieną kartą kai šviesinausi, nebuvo kažko vau tai ir užmečiau šitą reikalą. Mano kirpėjas vos ne užsispyręs buvo, kad man tinka rudi ir nereik čia man tos šviesios natūralesnės spalvos. Poto nebėjau ir užsimiršo. Nors norėtųsi.
O plaukai nenukentėjo labai jums ?

Nukentejo ir labai, iki siol dar nusiaugineju ir kenciu pasekmes to, ka prisidarius ar kitos pridariusios ant manes buvo biggrin.gif blush2.gif Uztat dabar ir atejo protas bei saikas su patirtim smile.gif
Na matot, as gal irgi uzmesciau ta reikala su blond, bet as labai sviesaus gymio esu, o plaukai tamsoki, atrodau kaip zombis nepasidazius. Ryskus bruozai, bet y soliariuma eiti nenoriu. Kai pirma karta nusidaziau blond sruogelemis buvo wow - oda graziai atrode, ne tokia isbalus, net dazytis nereikedavo. Uzsitamsinau, pabuvau rami kelis men. o dabar vel rezgu plana, kaip sykart nusisviesint. Aisku teks kirpt ir nemazai. Tik skonis pasikeite. Anksciau reikejo peroksidines, balciausios spalvos, toooookia grazi atrode ta platinine blondine blush2.gif Dabar noreciau 2-3 tonais sviesesniu medaus atspalvio sruogeliu ir tiek.
Buciau tamsesnio gymio, tai tureciau tamsius plaukus ir auginciau. Jusiskiai superiniai 4u.gif Pamaciau kitoj temoj 4u.gif
Atsakyti
Man kirpėjas dėjo šviesių sruogelių, dažais dažė, bet nekažin kas. Kažkaip vis norisi grįžti prie šviesesnių, bent šviesiai rudos. Net nesvajoju apie natūralią spalvą, nes ji man labai jau ten ir nepatinka, tokia pilkšva. Ruda dabar dažausi, bet noriu dar dar šviesesnės. Norėčiau bandyti namie, bet bijau biggrin.gif o pinigo irgi gaila, tai tokia ir esu pasimetus šitam reikale. Nesinori ir plaukų nualinti, nes auginu.
Ačiū beje smile.gif
Atsakyti
Man 2kart eme spalva, uzdaze, tapau ryza... Na, eisiu kita savaite sruogom dazyt. Gal zinot kur Vilniuj geresne kirpeja?
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 03 19, 01:26)
Man kirpėjas dėjo šviesių sruogelių, dažais dažė, bet nekažin kas. Kažkaip vis norisi grįžti prie šviesesnių, bent šviesiai rudos. Net nesvajoju apie natūralią spalvą, nes ji man labai jau ten ir nepatinka, tokia pilkšva. Ruda dabar dažausi, bet noriu dar dar šviesesnės. Norėčiau bandyti namie, bet bijau biggrin.gif o pinigo irgi gaila, tai tokia ir esu pasimetus šitam reikale. Nesinori ir plaukų nualinti, nes auginu.
Ačiū beje smile.gif

Sviesus plaukai reikalauja investiciju - as niekad nesu net balzamo naudojus, iki kol nepradejau sviesinti. Sampunas, kondicionierius, kauke, purskiklis, padedantis lengviau issukuoti, plauku galiuku aliejukas - cia minimalus planas, kad sviesinami plaukai butu gaivinami. O kur dar visas kitas geris, ot ir kainuoja nemazai doh.gif Ir ilgio tenka paaukoti, nes plaukas gadinamas sviesinant. As dabar mastau tik apie puses galvos sruoginima, o apacia palikti plaukai atsigaus kiek. Bet ir tai dar gerai pagalvosiu, nes ir taip ne kazin kas liko ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jau kelis metus svajojau būti šviesiaplaukė, taigi nusprendžiau pagaliau ryžtis tam, natūralūs mano plaukai yra tamsiai rudi, bet kokius 3-4 metus dažiau juos juodai, o poto pusę plaukų nusiauginau, vieną kartą ėmiau spalvą. Dabar esu po pirmojo šviesinimo etapo, sruogavimo smile.gif sruogeles man dažė su miltukais folijoje, visiškai šviesius plaukus išgaus per kokius 3-4 dažymus, tonuos ir t.t. Gal esat kuri irgi taip dariusi? Įdomu būtų išgirst kaip prižiūrėjot, ar patiko rezultatas smile.gif
Atsakyti
Jau tik ne milteliais dažykit plaukus doh.gif
Atsakyti
Gal zinote audruzeles tel nr? Saket gerai nusviesina plaukucius. Parasiau jai, bet matyt nepasijungia cia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 03 19, 17:29)
Sviesus plaukai reikalauja investiciju - as niekad nesu net balzamo naudojus, iki kol nepradejau sviesinti. Sampunas, kondicionierius, kauke, purskiklis, padedantis lengviau issukuoti, plauku galiuku aliejukas - cia minimalus planas, kad sviesinami plaukai butu gaivinami. O kur dar visas kitas geris, ot ir kainuoja nemazai doh.gif Ir ilgio tenka paaukoti, nes plaukas gadinamas sviesinant. As dabar mastau tik apie puses galvos sruoginima, o apacia palikti plaukai atsigaus kiek. Bet ir tai dar gerai pagalvosiu, nes ir taip ne kazin kas liko ax.gif

tai tu vel ketini tapti sviesiaplauke?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 03 23, 00:32)
tai tu vel ketini tapti sviesiaplauke?smile.gif

Galvoju dar biggrin.gif Sykart daryciausi tik half head highlights, atsikandau visos galvos dazymu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 03 23, 08:40)
Galvoju dar biggrin.gif  Sykart daryciausi tik half head highlights, atsikandau visos galvos dazymu rolleyes.gif

tai aiksu jei sviesinsis tai tik taip smile.gif oi mes tos blondines, persidazom tamsiai ir vistiek noris grizti i ankstesnius laikus biggrin.gif uztai as ne nemanau tamsintis, nors gal ir idomu butu pabandyti, bet zinau, kad tamsi ilgai netempsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 03 23, 09:40)
Galvoju dar biggrin.gif  Sykart daryciausi tik half head highl[COLOR=red]ights, atsikandau visos galvos dazymu rolleyes.gif

gal galima foto pvz kaip tai atrodo? 4u.gif
egliukasz, tai vis tik galvoji apie sviesinima biggrin.gif as irgi jau suku minti ka su tais tamsiais plaukais pasidarius, pradziai mastau apie virsugalvio sruoginima, ne visu plauku..bet jauc plaukai kaip nukentes, nutrupes, patrumpes doh.gif juk dar ir ne tiek daug laiko praejo..dabar jie gan ilgi, atsigave..
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 03 23, 15:27)
gal galima foto pvz kaip tai atrodo? 4u.gif
egliukasz, tai vis tik galvoji apie sviesinima biggrin.gif as irgi jau suku minti ka su tais tamsiais plaukais pasidarius, pradziai mastau apie virsugalvio sruoginima, ne visu plauku..bet jauc plaukai kaip nukentes, nutrupes, patrumpes doh.gif juk dar ir ne tiek daug laiko praejo..dabar jie gan ilgi, atsigave..

Na matai as pabalus gerai, ir dazytis nemegstu, tai jeigu sviesesne plauku spalva, automatiskai nera tokio kontrasto mirksiukas.gif Kazkas panasaus va cia, ir aisku Jennifer Aniston puse gyvenimo turejo toky stiliu, man dailiai atrodo netgi pakankamai daug nuauge, galima dazyt kas 2 men manau drasiai ar net reciau, tik sruogeles neturi buti labai kontrastingos naturaliai spalvai, geriausia 2-3 tonais, max. Medium blond spalvos sruogeles manau patyrusi kirpeja isgautu su milteliais 3 proc. ilgiau palaikius arba su spec. dazais sruogelem, bet su jais irgi reikia gerooookai pasedeti smile.gif Tik klausimas, kur ta gera kirpeja rast, nes manoji liko LT biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti