Sveikos, merginos
Man si tema aktuali, nes budama gryna juodaplauke (kokie 5-eri metai), staiga sugalvojau tapti Blondynka

...Ir kur ejau ten sake neimanoma greitai, reikia ilgai ir nuobodziai ir zinoma lt daug pakainos, bet nieko nera neimanoma ir pati nusisviesinau... is pradziu su brangiais dazais(tipo pora tonu nuimanciais)-nekibo, po to nusipirkau perauksido ir melinu milteliu(Tik 10-30lt neatsimenu, bet nebrangus) ir pora sykiu sviesinau(aisku buvau ryza, rausva ir tigrine

) ir jau kai buvau ryzike i sviesuma nusipirkau vellaton sviesiausio tono dazus, tai nueme,buvau jau is blondynku serijos

... Bet as dabar patarciau balintis su specealisto pagalba, nes po to plaukai buvo kaip siaudiniai, tai kiek naudojau plauku atgaivinimo kokteiliu, kaukiu,anpuliu,alieju ir t.t. Ir tik dabar visai nesenai bkirpdama galiukus pas kirpeja,ji sako nukerpu paskutinius juodu plauku likucius(na atseit tie juodi balinti jau tiek nuaugo, iki galiuku)... Dabar balinu ir nesiskundziu plaukuciai,kaip silkiniai, bet juk saknis telieka balint... Jei paklaustumet ar rysciausi antra kart balintis pati, atsakau ne... Nes brangiau iseina poto plaukus atgaivint, nei specealistas tau nubalintu... Bet, pasikartosiu-,kad is juodos tapt balta imanoma...