QUOTE(Verutea @ 2010 08 11, 10:39)
Pašviesinti plaukus be pasekmių gali tik laikas ir profesionali kirpėja. Prieš pusantrų metų buvau juoda. Spalva netiko, juk gymis šviesus. Ir sendino baisiausiai. Po šitiek laiko esu tik šviesiai ruda. Bet kirpėja visus tuos pusantrų sugebėjo dažyti taip, jog kiekvienąkart būčiau patenkinta. Dažus naudojo augalinius. Noriu pasakyti, kad perkart iš tamsių į šviesius peršokt neįmanoma. Nebent priimtini nenatūraliai ryži, pažeisti ir išsausėję plaukai.
noreciau truputi papriestarauti

ne visada reikia ilgai laukti (man per du kartus nusviesino is tamsiai rudu i sviesia medaus).turbut is karto visos pagalvojote,kad is plauku nieko neliko,deje atvirksciai

manau cia dar ir nuo plauku priklauso,kadangi mano ganetinai stori ir stiprus is prigimties,tai man pakenke labai minimaliai

taigi,nereikia taikyti visoms bendrai,kadangi pirmiausia reikia atsizvelgti i plauka.o galiausiai tai cia viskas susideda - plauko struktura,kokiais dazais ir kaip nudazyta,todel pritariu,kad paciai eksperimentuoti tikrai nepatartina - geriau ieskoti profesionalo