Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti tamsiai dažytus plaukus

QUOTE(Eve-line @ 2010 09 17, 13:12)
siaip ilgi smile.gif iki liemens. ir sake kad ju daug, nors man labai mazai...

Tai turbūt dėl to, aš tai pasikirpau iki pečių ax.gif
Atsakyti
as irgi labai noreciau pasikeisti tamsius i sveisesnius, bet biaju likti ryza nutriususi lape doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Donyy @ 2010 09 19, 15:06)
as irgi labai noreciau pasikeisti tamsius i sveisesnius, bet biaju likti ryza nutriususi lape doh.gif

Jei viską atliks profesionali kirpėja, tikrai taip nenutiks 4u.gif
Atsakyti
Vakar antrą kartą sruogavo plaukučius, rezultatas beveik blondė rolleyes.gif Šiandien vėl einu, dės spalvytę ant visų plaukų. Rezultatu pasidalinsiu su jumis 4u.gif
Atsakyti
Aktuali ir man si tema smile.gif Bandziau karta sviesintis doh.gif doh.gif lotuliukas.gif buvo nemazai atauge jau plaukuciai, ruosiausi jau vel saknis tamsintis, bet galvoju reikia pabandyt pasisviesint bigsmile.gif Na ka nudaze man juos sviesiom sruogytem, sumokejau dar zinoma pinigeliu nemazai, pasiima mane draugas, klausiu nu kaip? nu nieko sako, bet uzteko pamatyt jo seseri, ta vos pamacius prie visu draugu kurie dar salia buvo, suriko - nu tu ir atrodai!! Kaip ryza kokia blink.gif blink.gif blink.gif Suprantu kad ta spalva tikrai i ryza nese, bet taip garsiai isreiks savo nuomone... Na kaip is jos ir buvo to galima tiketis, bet nenukrypkime nuo temos biggrin.gif man to uzteko, ryt diena vel persidaziau visus beveik juodai ir daugiau nebenoriu eksperimentuot, labai jau daug kantrybes uzima, o be to man ta juoda daug labiau ir tinka mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Esante @ 2010 09 24, 18:41)
Aktuali ir man si tema  smile.gif  Bandziau karta sviesintis  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  buvo nemazai atauge jau plaukuciai, ruosiausi jau vel saknis tamsintis, bet galvoju reikia pabandyt pasisviesint  bigsmile.gif  Na ka nudaze man juos sviesiom sruogytem, sumokejau dar zinoma pinigeliu nemazai, pasiima mane draugas, klausiu nu kaip? nu nieko sako, bet uzteko pamatyt jo seseri, ta vos pamacius prie visu draugu kurie dar salia buvo, suriko - nu tu ir atrodai!! Kaip ryza kokia  blink.gif  blink.gif  blink.gif Suprantu kad ta spalva tikrai i ryza nese, bet taip garsiai isreiks savo nuomone... Na kaip is jos ir buvo to galima tiketis, bet nenukrypkime nuo temos  biggrin.gif    man to uzteko, ryt diena vel persidaziau visus beveik juodai ir daugiau nebenoriu eksperimentuot, labai jau daug kantrybes uzima, o be to man ta juoda daug labiau ir tinka  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Arba tavo plaukų pigmentas nepasidavė dažymui arba kirpėjos klaida.. Norint tikrai įmanoma. Mano atveju nei laiko, nei kantrybės neprireikė. Aš jau po kirpyklos, dabar atrodau kaip persikas, po maždaug poros mėnesių beplaunant galvą tapsiu blondine. Su kirpėja labai džiaugėmės, kad plaukai išliko žvilgūs ir po tiek dažymų net kirpti galiukų nereikėjo thumbup.gif Įmesiu ir foto, tik db nėra kas galėtų nufotkint. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Selma*: 24 rugsėjo 2010 - 17:53
As ne viena karta esu bandzius is tamsiu tapti sviesi,ir reziume pakirpti reikia gera gabala plauku,sausi,luzinejo...matyt plaukas nera stiprus unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif , Visą gyvenimą buvau šviesi, ir vasaros pabaigoje kirpykloj nusidažiau tamsiai ruda spalva plaukus. Paveiksliuke mane nudažė BROWN SUGAR spalva ( pirmoje eilutėje trečia nuotrauka ),o atsiplovė iki BROWN CINNAMON spalvos ( trečia eilė, antra foto iš dešinės ) . Rudai tą kartą ir nudažė, todėl daugiau nebesidažiau taip. Kaip manot, ar po vieno rudo dažymo mano plaukai lengvai paims šviesias spalvas ? Buvau panaši į LUMINUS BLONDE ( paskutinė spalva) . Ir jei paimtų, patartumėt sruogom šviesinti ar iškart visą galvą į šviesius ? My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luxorious: 05 spalio 2010 - 13:44
Taigi yra spalvo nuemeju dabar, kam penkiolika kartu sviesint jei galima vienu kartu spalva nuimti? Ir plaukam taip nekenkia. Vitrinoj dabar maciau vos 23lt kainuoja
Atsakyti
Galiu parekomenduot 1 produkta kuris veikia. 5 metus daziau plaukus juodai, paskui norejau nusisviesinti, visko isbandziau, sviesinti - susigadinau plaukus. Bandziau Goldwel dazu nuemeja, nieko... atradau 1 produkta kuris vienu kartu nueme visa juoda spalva ir plaukai liko sviesiai rudi, netgi i ryzuma biski ir plauku negadina nes nera nei amoniako nei peroksido jame. Nezinau ar imanoma ji isigyti lietuvoje, bet yra 2 rusys, sviesesniem dazymo klaidom ir tamsesnem, as perku antraji kai reikia, dabar nesioju raudonu plaukus, gan ryskius, man nuo tamsiai rudu nueme i smelio spalva. (Kazkada balinau plaukus) Jeigu jusu plaukai nebalinti tai jis nuema iki naturaliu plauku spalvos. Mazina dazu molekules, o galvos plovimas nuo jo tikra procedura... trumpai tariant vadinas COLOR B4. Jeigu turit galimybe isigyti nesvaistykit pinigeliu kitur... viena karta sumoku ir vienu kartu padaro tai ka reikia... va smile.gif (UK kaina apie 9-12svaru). Naudojau ji nekarta nes esu plauku dazytoja uzkietiejusi.. taigi patariu nes zinau, ir seip UK ji labai giria.
Atsakyti
QUOTE(Foxe @ 2010 10 06, 21:24)
Galiu parekomenduot 1 produkta kuris veikia. 5 metus daziau plaukus juodai, paskui norejau nusisviesinti, visko isbandziau, sviesinti - susigadinau plaukus. Bandziau Goldwel dazu nuemeja, nieko... atradau 1 produkta kuris vienu kartu nueme visa juoda spalva ir plaukai liko sviesiai rudi, netgi i ryzuma biski ir plauku negadina nes nera nei amoniako nei peroksido jame. Nezinau ar imanoma ji isigyti lietuvoje, bet yra 2 rusys, sviesesniem dazymo klaidom ir tamsesnem, as perku antraji kai reikia, dabar nesioju raudonu plaukus, gan ryskius, man nuo tamsiai rudu nueme i smelio spalva. (Kazkada balinau plaukus) Jeigu jusu plaukai nebalinti tai jis nuema iki naturaliu plauku spalvos. Mazina dazu molekules, o galvos plovimas nuo jo tikra procedura... trumpai tariant vadinas COLOR B4. Jeigu turit galimybe isigyti nesvaistykit pinigeliu kitur... viena karta sumoku ir vienu kartu padaro tai ka reikia... va smile.gif (UK kaina apie 9-12svaru). Naudojau ji nekarta nes esu plauku dazytoja uzkietiejusi.. taigi patariu nes zinau, ir seip UK ji labai giria.

Jei kas ieskos tai yra e-bay smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Foxe @ 2010 10 06, 22:24)

O kaip ji naudoti? pas kirpeja nestis, ar paciai galima?
Atsakyti