Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti tamsiai dažytus plaukus

Sveikos merginos 4u.gif

Ar yra kokia miniamaliai kenkianti priemonė, kuri iš juodos pašviesintų iki tamsiai rudos? blush2.gif
Rudų nenoriu, o juodi grynai pabodo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2011 06 01, 12:46)
Sveikos merginos 4u.gif

Ar yra kokia miniamaliai kenkianti priemonė, kuri iš juodos pašviesintų iki tamsiai rudos? blush2.gif
Rudų nenoriu, o juodi grynai pabodo... blush2.gif

Sveikos merginos, va dabar kaip tik išbandau priemonę Colour B4 Removal http://www.superdrug.com/non-permanent-colour/colour-b4-hair-colour-remover-extra-strength/invt/208255/ Kątik išsitepliojau plaukus, susisukau į foliją ir laukiu valandžiukę, kol numuš dažų molekules natūraliai. Dažiau juodai paskutinius kartus, o ir šiaip galai visi nesveikai įsijuodiję, noriu ruuudos, natūralios spalvos. Tai žiūrėsim kas gausis. Gyvenu Airijoj, o čia šita priemonė liaupsinama, visi forumai lūžta. Esmė, kad jie be jokių peroksidų ir kitų nesąmonių, tiesiog nulaužia molekules dažų ir grąžina į natūralią spalvą. Aišku, jeigu buvot kažkada balinusi plaukus, tai grą-ins į tą baltą.wink.gif. Žiūrėsim žiūrėsim kas čia gausis. smile.gif.

Atsakyti
QUOTE(Čiliukė! @ 2011 06 02, 21:09)
Sveikos merginos, va dabar kaip tik išbandau priemonę Colour B4 Removal http://www.superdrug.com/non-permanent-colour/colour-b4-hair-colour-remover-extra-strength/invt/208255/ Kątik išsitepliojau plaukus, susisukau į foliją ir laukiu valandžiukę, kol numuš dažų molekules natūraliai. Dažiau juodai paskutinius kartus, o ir šiaip galai visi nesveikai įsijuodiję, noriu ruuudos, natūralios spalvos. Tai žiūrėsim kas gausis. Gyvenu Airijoj, o čia šita priemonė liaupsinama, visi forumai lūžta. Esmė, kad jie be jokių peroksidų ir kitų nesąmonių, tiesiog nulaužia molekules dažų ir grąžina į natūralią spalvą. Aišku, jeigu buvot kažkada balinusi plaukus, tai grą-ins į tą baltą.wink.gif. Žiūrėsim žiūrėsim kas čia gausis. smile.gif.

paskui parasykite kaip sekesi smile.gif pas mane geras sprindis atauges, o galai tamsiai tamsiai rudi, praktiskai juodi, noriu vel naturali buti, kirpti gaila, nes ilgi plaukai smile.gif irgi esu Airijoje, tai gal pavyktu ir man ekperimentai
Atsakyti
Paskaitykit kazkiek atgal ir suzinosit kaip gaunasi,as aprasiau biski. pati du kartus nuiminejau. abu kartus man grizo tamsi spalva, netokia kokia buvo, bet ir nebuvo ta, kuria gavau tik nuemus. Trecia karta dariau plovimus su milteliais.
O tos priemones, kuriomis ziauriai patenkinta, tai is niuance uk (ar lb pan pav), telefu rasau, ngl imest nuorodos, su marocam al, melyni buteliukai. kaina samp tik 6sv. siaip lb idomios priemones.nepanaudosi kaip iprastas. kita karta aprasysiu viska.
Atsakyti
QUOTE(Flower@ @ 2011 06 03, 21:51)

Jums grįžo tamsi spalva??? blink.gif
Atsakyti
Nu ką gi, aš po eksperimentų su nuėmėju spalvų wink.gif. Viską dariau kaip nurodyta, bet rezultatu nelikau patenkinta šimtu procentų smile.gif. Viršus gavosi ryžas, bet visi galai liko tamsiai rudi, kokia mano natūrali spalva ir yra. Šiandien pavaikščiojau ryža galva, tai juokiausi, kad tikra airė esu dabar, nes čia laaabai daug tokių atspalvių smile.gif . Nusipirkau šiandien dažus, tiksliau putas kažkokias, alia dabar sensacija, nes ir salonuose su jom daugiausia dažo jau. Tai pabandysiu tamsiai rudą. Ant galų stengsiuosi užtepti tik vėliau tas putas, nes ir taip rudi tamsiai galai, daugiau ant priekio. Tai irgi žiūrėsim kas gausis. Eksperimentų metas smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiliukė! @ 2011 06 04, 00:34)
Tai pabandysiu tamsiai rudą. Ant galų stengsiuosi užtepti tik vėliau tas putas, nes ir taip rudi tamsiai galai, daugiau ant priekio. Tai irgi žiūrėsim kas gausis. Eksperimentų metas smile.gif doh.gif

Jei naudojot nuėmėją, reikia dažyti šviesesniais dažais nei norimas galutinis rezultatas, nes plaukai labai imlūs dažams, ir gali lengvai nujuoduot
Atsakyti
idemiai perskaitykit nuemejo instrukcija!
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 04, 04:51)
Jei naudojot nuėmėją, reikia dažyti šviesesniais dažais nei norimas galutinis rezultatas, nes plaukai labai imlūs dažams, ir gali lengvai nujuoduot

Laaabai gaila, kad perskaičiau daug vėliau nei nusidažiau. Dabar gavausi vėl praktiškai juoda ;DD. Bent jau galai. Priekis tai deep dark brown kažkur gavosi wink.gif
Atsakyti
Skaitykit instrukcijas, po visu korektoriu dazyti reikia iskart ir zymiai sviesesniu atspalviu, kitaip nesuprantu, kokiu tikslu gadinat savo plaukus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 06 08, 08:14)
Skaitykit instrukcijas, po visu korektoriu dazyti reikia iskart ir zymiai sviesesniu atspalviu, kitaip nesuprantu, kokiu tikslu gadinat savo plaukus unsure.gif

NA, jie man nė kiek nepagedo smile.gif. O ir spalva po pirmo plovimo gavosi tamsiai ruda kaip ir norėjau. Pateeeenkinta labai esu wink.gif. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiliukė! @ 2011 06 08, 18:33)
NA, jie man nė kiek nepagedo smile.gif. O ir spalva po pirmo plovimo gavosi tamsiai ruda kaip ir norėjau. Pateeeenkinta labai esu wink.gif. cool.gif

Jeigu neuzdazet po tos proceduros dazais, ilgai nesidziaugsit, issiplaus y pradiny varianta 4u.gif
Atsakyti