Sveikos Aš jau kažkur daugiau nei pusę metų vargstu.... Praėjusią vasarą užplaukė šveisius plaukus nusidažyti juodai... Vadinu tai savo juoduoju gyvenimo periodu ... Iki to laiko turėjau gražius truputį šviesintus plaukus... Nuo rugsėjo iki gruodžio mėn. teko vaikščiot su lašišinės splavos plaukais, nes tų plaukų kurie buvo dažyti juodai, dažai nenušviesindavo tik paryžindavo... Tai viršus buvo baltas, viduryje juodai ryži plaukai, o galai geltoni... Tai reikėdavo tonuot lašišine spalva... Dabar jau galiu po truputį džiaugtis, galima sakyt su kirpėja pasiekėm norėtą rezultatą...
O mano plaukai nutamsejo Issiploviau galva ir dabar gerokai tamsesni, jokio ryzumo neliko. Nesuprantu as tu nuemeju, kodel taip pasidaro. Netepiau jokiu dazu, tik issiploviau kaip visada. Spalva dabar labai grazi ruda, o saknys baltos. Dabar vel galvos skausmas ka daryti. Ar uzsidazyti tas saknis, ar dar karta nuimineti ir tada uzdazyti kazkokia spalva O dazyti jau butinai turiu, nes labai saknys ataugusios sviecia.
O mano plaukai nutamsejo Issiploviau galva ir dabar gerokai tamsesni, jokio ryzumo neliko. Nesuprantu as tu nuemeju, kodel taip pasidaro. Netepiau jokiu dazu, tik issiploviau kaip visada. Spalva dabar labai grazi ruda, o saknys baltos. Dabar vel galvos skausmas ka daryti. Ar uzsidazyti tas saknis, ar dar karta nuimineti ir tada uzdazyti kazkokia spalva O dazyti jau butinai turiu, nes labai saknys ataugusios sviecia.
Tada aišku, nes nustebau, kodėl tiek ilgai vargot, mat aš savo norimą spalvą (vidutiniško tamsumo rudą) išgavau vieno apsilankymo kirpykloje metu O blondine iš juodos tapt tikrai nemenkas vargas, tas tikra tiesa
Na mano atveju tai tikrai nemažai vargelio buvo Po vizito pas kirpėją visada su gražia plaukų spalva išeidavau Kiekvieną kartą vis šviesesnė ir šviesesnė gaudavos Džiaugiuosi, kad mano plaukai nieko nebijo... Ptu ptu ptu... Po tokių spalvų keitimų visai nenukentėjo
Na mano atveju tai tikrai nemažai vargelio buvo Po vizito pas kirpėją visada su gražia plaukų spalva išeidavau Kiekvieną kartą vis šviesesnė ir šviesesnė gaudavos Džiaugiuosi, kad mano plaukai nieko nebijo... Ptu ptu ptu... Po tokių spalvų keitimų visai nenukentėjo
Rezultatas - vietoj 3 nr dabar karamele maisyta su tamsiu sokoladu. Norejau sviesiu, nesigavo, bet rezultatas siaip grazus. Daugiau nebenuiminesiu, nes vargas.