Man plauku spalvos keitimas dave luzinejancius plaukus ir plauku siurima dar gera pusmeti po keitimo..

ka juodaplaukes darot,neatsibosdta but juodom? Man jau kirba mintys tureti kokius bent rudus sokoladinisu plaukus,turiu juodus ilgus dazytus. Bet ln gaila plauku,bijau kad be plauku galiu likti,o noreciau ir ilgi isaugoti,ar imanoma kazin pas profesionalus kazkaip pasviesinti juodus plaukus labai nesugadinant ju? ir beabejo ryzai nesinori but. Bet esu turejus skaudziu pamoku ir draugu tarpe yra,kas sviesinos ilgus tamsius,tas be plauku liko. Kokia iseitis?
QUOTE(Twinklyte @ 2011 07 13, 23:48)
ka juodaplaukes darot,neatsibosdta but juodom? Man jau kirba mintys tureti kokius bent rudus sokoladinisu plaukus,turiu juodus ilgus dazytus. Bet ln gaila plauku,bijau kad be plauku galiu likti,o noreciau ir ilgi isaugoti,ar imanoma kazin pas profesionalus kazkaip pasviesinti juodus plaukus labai nesugadinant ju? ir beabejo ryzai nesinori but. Bet esu turejus skaudziu pamoku ir draugu tarpe yra,kas sviesinos ilgus tamsius,tas be plauku liko. Kokia iseitis?
Na, aš per vieną kartą iššviesinau plaukus, kurių ilgis žemiau menčių

QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 14, 06:09)
Na, aš per vieną kartą iššviesinau plaukus, kurių ilgis žemiau menčių
Plaukai liko, nenuplikau
Ir plauko nelabai tepažeidė, aišku, iš kirpyklos išėjau ryžoka, bet po dviejų dažymų namie dabar turiu šiek tiek šviesesnius nei šokolado spalva plaukus
Išeitis visada yra, reikia tik noro ir nebijot 

kaip įdomu pamatyt būtų

mane vistiek persekioja tas noras šviesiai būt, nors visi sako, kad netinka

pries ir po

Uploaded with ImageShack.us
sekantis etapas
(liepos 9d)
laikiau priemone apie 30min,
paskui dejau kauke: kiausinio trynis, alyvuogiu aliejus,truputis ricinos,kauke nieko gero mano plaukams, netiko
,
na ir aisku plaukas jauciasi kad po chemines priemones toks siurkstokas.
Bet kita diena kai isploviau plaukus rezultatas geresnis buvo(tik sampunas ir kondicionierius),ir kai antra diena susiriebalavo plaukuciai siektiek rezultatas dar geresnis buvo
svelnuciai plaukuciai krentantys kaip per reklama.
Tiesa praskalavau su ramunelemis ir slakelis obuoliu acto
ziuriu ant nuotraukos nelabai matosi bet plauku spalvyte yra siek tiek sviesesne
dabar darau pertrauka iki sestadienio,kad plaukai negautu soko ,maitinsiu kauke ir ampolytem naujai pirktom is "Babushki Agafjii"
reikia iki liepos 26d pabaigti salerm priemone nes tada jau pas kirpeja desiu sviesiu sruogeliu visa galva,ir galiukus pakirpsiu nes jau ryskiai prasosi

sekantis etapas

laikiau priemone apie 30min,
paskui dejau kauke: kiausinio trynis, alyvuogiu aliejus,truputis ricinos,kauke nieko gero mano plaukams, netiko

na ir aisku plaukas jauciasi kad po chemines priemones toks siurkstokas.
Bet kita diena kai isploviau plaukus rezultatas geresnis buvo(tik sampunas ir kondicionierius),ir kai antra diena susiriebalavo plaukuciai siektiek rezultatas dar geresnis buvo

Tiesa praskalavau su ramunelemis ir slakelis obuoliu acto
ziuriu ant nuotraukos nelabai matosi bet plauku spalvyte yra siek tiek sviesesne
dabar darau pertrauka iki sestadienio,kad plaukai negautu soko ,maitinsiu kauke ir ampolytem naujai pirktom is "Babushki Agafjii"
reikia iki liepos 26d pabaigti salerm priemone nes tada jau pas kirpeja desiu sviesiu sruogeliu visa galva,ir galiukus pakirpsiu nes jau ryskiai prasosi
jo 
as pirmos kai laukiausi taip pat daziausi sviesiai ir kirpau plaukus
stai kokios kasos mano mazyles

as pirmos kai laukiausi taip pat daziausi sviesiai ir kirpau plaukus
stai kokios kasos mano mazyles

QUOTE(SaiMita @ 2011 07 14, 10:51)
kaip įdomu pamatyt būtų

Iš karto po kirpyklos kėliau čia foto, va

QUOTE(metamorphosis @ 2011 04 16, 00:08)
Na, rodausi po visų eksperimentų
Spalva įdomi, reikia priprasti, tačiau, kuo toliau, tuo labiau sau patinku, nors ir yra tas taip bijotas ryžas atspalvis, plaukai nelabai tolygiai nusidažė: yra šiek tiek šviesiai ryžų/gelsvų sruogų.
Vaizdas prieš:

vaizdas po:

Gal kažką įžiūrėsit
Jei ne, paspaudus ant nuotraukos, pasididina
Sruogų visgi nedėjo, nusprendėm, kad tolygiau bus, jei spalvą nuims nuo visos galvos. Kažkiek nuėmė, ir tada dažė mokos spalvos dažais.
Gal foto šviesesni plaukai ir atrodo labiau pašiurę, tačiau čia šviesos žaismas, kad ir kaip bebūtų keista, kol kas jokio neigiamo poveikio plaukams nepastebėjau.

Vaizdas prieš:

vaizdas po:

Gal kažką įžiūrėsit

Sruogų visgi nedėjo, nusprendėm, kad tolygiau bus, jei spalvą nuims nuo visos galvos. Kažkiek nuėmė, ir tada dažė mokos spalvos dažais.
Gal foto šviesesni plaukai ir atrodo labiau pašiurę, tačiau čia šviesos žaismas, kad ir kaip bebūtų keista, kol kas jokio neigiamo poveikio plaukams nepastebėjau.
Tokia įdomi spalva tada buvo, bet va porą kartų pati dažiau gana šviesia ruda spalva, dažus dėjau ant viso plauko, nes norėjosi ryžumą panaikinti, bet galiausiai visi plaukai šiek tiek patamsėjo. Kad ir kaip bebūtų, esu patenkinta dabartine padėtimi. Nes tik grįžusi iš kirpyklos, labai keistai jaučiausi. Atrodė, kad šviesesni plaukai leis darytis šviesesnį makiažą, bet gavosi priešingai

Neturiu nuolatinės kirpėjos, vis einu pas kitą pakirpt galų, ir kaskart klausiu, kokia mano plaukų būklė, visos tvirtina, kad gera, kad neatrodo, jog būtų plaukai tokias drastiškas procedūras iškentėję

Šiaip čia mano trečias bandymas iššviesinti juodus plaukus. Per gyvenimą jau tris kartus buvau juoda, ir po to šviesinau. Plaukai tikrai atlaiko!

SaiMita, aš taip pat manau, kad tau tinka dabartinė spalva!

QUOTE(SaiMita @ 2011 07 14, 15:07)
labai spalvytė graži
aš manau, kad čia ir nuo mitybos priklauso, ir šiaip genų
vienų plaukai atlaiko visokias metamorfozes, o kiti iš savęs labai silpni ir trupantys 

aš manau, kad čia ir nuo mitybos priklauso, ir šiaip genų

Šis žodis labai į temą man

Ačiū

Šiaip sutinku, sesuo prieš gerus dešimt metų šviesino plaukus, tai plaukai susivėlė nebeiššukuojamai, ir juos jai nukirpo, vaizdas buvo siaubingas! Na, bet tada gal ir metodai kitokie buvo

Visoms, kurios ryžtasi šviesinti juodus plaukus, ir kurių plaukai atlaikys, noriu tik priminti, kad spalva dažniausiai būna labai įdomi. Labai keičiasi, kintant apšvietimui. Sunku net nupasakoti

man vistiek baisoka.. suprantu kai raso trumpaplaukes jos tai sviesina tai tamsina plaukus,o mano plaukai iki liemens juodi juodi ty dazomi juodai bet jau svajoju apie rudus aisku noreciau sviesiai rudu bet tokiu atveju galiu plaukus iskart kirptis
netgi sokoladinei buti nera paprasta,ta mintis kad plaukas bus edamas deginamas kazkaip brr net nupurto,o po visko jei teks nukirpti plaukus? arba jei iskris plaukai. O ka darty juk juoda visa gyvenima nebusiu,kad ir labai tinkanti spalva man bet norisi naturalumo. Kitas dalykas kad budama jaunesne dariau ta pacia klaida bet tuo metu buvau uzsimanius blondine tapti,tai tarkim is juodu plauku sugebejau tapti rudaplauke daug nepakenkdama bet kas po to dejosi ent neoriu atsiminti.turejau nuostabius plaukus irgi iki liemens bet nepalyginsi su dabartiniais,buvo stori stori ju tiek daug,bet ne..reikejo susigadinti nusikirpti,plaukai tiesiogine to zodzio prasme krisdavo,po kiekvieno sviesinimo sruogas imi ir iskrenta
galvojau numirsiu,netekau viso savo grozio ir galu gale vel tamsiaplauke tapau ir auginau plaukus,uzsiauginau vel ilgus bet gal net puses tiek ju dabar nera kiek buvo seniau. Tai va del to dabar ir yra abejones,aisku pokyciu labai norisi, bet noriu isaugoti plaukus ir nezinau ka daryt.

QUOTE(Twinklyte @ 2011 07 14, 18:10)
man vistiek baisoka.. suprantu kai raso trumpaplaukes jos tai sviesina tai tamsina plaukus,o mano plaukai iki liemens juodi juodi ty dazomi juodai bet jau svajoju apie rudus aisku noreciau sviesiai rudu bet tokiu atveju galiu plaukus iskart kirptis

Aš savęs nepavadinčiau trumpaplauke