Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti tamsiai dažytus plaukus

atsiprasau, bet kai nestuke tokias proceduras daro tai man nelabai schmoll.gif

suprantu dazyti kaip iprasta, o dabar nuimineti spalva...

cia ne pro ko jusu dukros ilgi plaukai.

as tokiu dalyku budama nescia tikrai nedaryciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flower@ @ 2011 07 14, 22:52)
atsiprasau, bet kai nestuke tokias proceduras daro tai man nelabai  schmoll.gif

as tokiu dalyku budama nescia tikrai nedaryciau  4u.gif

drinks_cheers.gif Sviesinau plaukus ,pries gera savaite,o dabar turiu sustabdyti visa sviesinima,dazysiu retkarciais tik saknis,nes vakar suzinojau kad nestuke.gif Tiek jau nusisviesinau,nenoriu vel nusidazyti tamsia spalva blush2.gif ikelsiu nuotraukytes tuoj blush2.gifnuotraukyte man visai patinka sita ryza spalva ax.gif Taip kad siuo metu tik tenka gaivinti plaukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orhideja:): 15 liepos 2011 - 09:01
Flower@ tai ir nedarykite
Atsakyti
QUOTE(Flower@ @ 2011 07 14, 22:52)
atsiprasau, bet kai nestuke tokias proceduras daro tai man nelabai  schmoll.gif

as tokiu dalyku budama nescia tikrai nedaryciau  4u.gif

kas čia per nesąmonės, kad neštumas kaip kokia liga. Čia problema, kad chemikalų yra tam skysti? tai ir namų nevalyti reikėtų su jokiais purškalais, tik vanduo ir savos gamybos muilas apskritai bet kokioj buities sferoj visiem 9 mėn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam Butterfly: 15 liepos 2011 - 15:51
QUOTE(Madam Butterfly @ 2011 07 15, 16:49)
kas čia per nesąmonės, kad neštumas kaip kokia liga. Čia problema, kad chemikalų yra tam skysti? tai ir namų nevalyti reikėtų su jokiais purškalais, tik vanduo ir savos gamybos muilas apskritai bet kokioj buities sferoj visiem 9 mėn.

nejauciat, kad nusikalbat?

nestumas pats savaime daug is moters atima, o cia dar alinami plaukai, keiciant juos kardinaliai. spalvos nuemimas tai ne tas pats, kas imti ir nusidazyti plaukus. skirkit tuos du dalykus.
Atsakyti
QUOTE(Flower@ @ 2011 07 15, 16:00)
nejauciat, kad nusikalbat?

nestumas pats savaime daug is moters atima, o cia dar alinami plaukai, keiciant juos kardinaliai. spalvos nuemimas tai ne tas pats, kas imti ir nusidazyti plaukus. skirkit tuos du dalykus.

Ar nėščia, ar ne, plaukai alinami vienodai. O tarpkitko, daugeliui moterų per neštumą dar geriau ir greičiau auga plaukai, patankėja ir sustiprėja.Anyway, nereikia čia stebėtis, kad nėščia moteris nusiiminėja spalvą, jokiu plaukų tas nėštumas neatims.
Atsakyti
QUOTE(ozka @ 2011 07 06, 15:37)
Pries , kazkur, septynias dienas is nenaturalios blondines tapau ruda, daziausi kirpykloje, bet dazai pradejo nusiplauti, ir galai jau tapo pilksvi, prie saknu - sviesus, atsirado sviesiu sruogu.  bigsmile.gif As labai noriu vel buti auksaplauke, ar imanom butu tai padaryti namuose ir su kokiais dazais, gal kazkas buvo panasioje situacijoje? 4u.gif

Eikit pas kirpeja mirksiukas.gif
Atsakyti
As taip pat neseniai pasitraukiau is juodaplaukiu burio, nes tiek jau buvo igrisusi ta spalva, kad neklausk...taigi dabar esu rudais plaukuciais, kirpeja padare viska per viena karta ir plaukams visai nepakenke thumbup.gif Aisku palepinti juos dabar reikes dazniau kolkas kaukemis. Dabar ziuriu i nuotraukas ir galvoju kokio velnio tiek laiko vaiksciojau kaip varna 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, nežinau ar šioje temoje klausiu, bet pabandysiu. Mano plaukai šiuo metu yra tamsiai rudi ir labai noriu šviesių plaukų. Kažkas panašaus kaip aktorės J. Aniston plaukų spalva. Kad visiškai šviesūs plaukai būtų, tai nenoriu. Taip pat žinau, jog pati nenusidažysiu šviesiai. Tiesiog norėčiau paklausti, kiek toks plaukų šviesinimas kainuoja kirpykloje, ar labai brangiai? Ačiū, už atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamond girl @ 2011 08 11, 18:28)
Sveikos, nežinau ar šioje temoje klausiu, bet pabandysiu. Mano plaukai šiuo metu yra tamsiai rudi ir labai noriu šviesių plaukų. Kažkas panašaus kaip aktorės J. Aniston plaukų spalva. Kad visiškai šviesūs plaukai būtų, tai nenoriu. Taip pat žinau, jog pati nenusidažysiu šviesiai. Tiesiog norėčiau paklausti, kiek toks plaukų šviesinimas kainuoja kirpykloje, ar labai brangiai? Ačiū, už atsakymus smile.gif

Tai nuo kirpyklos priklauso, miesto, plaukų ilgio. Su kirpykliniais dažais jei dažyt visą galvą sruogelėm tai manau apie/nuo 80 Lt tikrai kainuos, įeina plovimas, dažymas, fenavimas, dažai.
Papildyta:
Daugelis čia buvo rašę, kad labai sunku iš rudų plaukų pereiti prie šviesių, ir ką, per 2 kartus man pavyko, dažė sruogelėmis visą galvą, ir po 2dažymo jau praktiškai šviesi smile.gif Visiško baltumo vėl nenoriu, tad padažinėsiu dabar tik šaknis thumbup.gif
Aišku plaukučius dabar reik lepint, bet daugiau nebeeksperimentuosiu taip (buvau 5 metus lb šviesi ir užsimaniau natural rudų, buvo baisu kaip netiko, nors mokykloj lb gražu man rudi plaukai buvo, matyt bruožai nebe tie)
thumbup.gif
Atsakyti
As dar jauciu sviesinimo pasekmes, tiksliau plaukai jaucia. Kiek cia to laiko praejo nezinau, gal 2 men g.gif Bet nuaugs ir viskas bus gerai. Naturaliu dazyti nebereikes, sviesus, spalva ideali wub.gif Kai daugiau nuaugs nusifotkinsiu ir imesiu. Nes dabar nuotraukoje nelabai matosi.
Atsakyti
aš vis užsuku į temą...
vis dar kirba giliai giliai mintis nusišviesint... doh.gif
Atsakyti