Įkraunama...
Įkraunama...

Išsausėjimas po gimdymo

esu po gimdymo koki tepaliuka ar zele pasiulytumete,kad nebutu isausejimo.Lauksiu atsakymo aciu
Atsakyti
VISAI NEBLOGAS GAJA, PARDUODAMAS TIK VAISTINĖSE wink.gif
Atsakyti
man patinka aquagel, irgi vaistinese buna.
Atsakyti
QUOTE (ragnez @ 2004 05 08, 11:12)
man patinka aquagel, irgi vaistinese buna.

Aquagel geras dalykas. Man jį ginekologė pasiūlė. Jis be jokių kvapų, nealergizuoja thumbup.gif
Atsakyti
as tai vakar nusipirkau gaia,dar neisbandziau wink.gif tai kaip kokie atsiliepimai,a??
Atsakyti
man asmenishkai gaia nelabai. ji tokia tipo tepalas tipo kremas... kazhkas neiaishkaus. vonioj laikiau, tai per pora savaichiu nuo atidarymo pasikeite kvapas
sad.gif

vienzho, ish ivairiu lubrikantu, kuriuos esu ishbandzhius, man geriausias aquagel.

Atsakyti
As irgi po pirmojo gimdymo naudojau Aquagel clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
O as maniau,kad tik man tokios bedos, tai ir tylejau. Vaistinej, irgi nelabai zinojau ko prasyt. KAzkaip nelabai malonu kiekvienai aiskint, kad man ten, tipo, streikuoja. blink.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus, nes ir as maniau, kad cia tik man ten po gimdymo "situacija pasikeite". Dabar nebesijauciu isskirtine ir rytoj skubu i vaistine.
Atsakyti
O man po gimdymo daktaras pora aquagelio meginuku padovanojo.Manau visi daktarai turetu perspeti apie galimus "nesklandumus" wink.gif
Atsakyti
Visoki lubrikantai gerai isoreje pasitepti, bet va ten viduj irgi viskas sausa ir jautru, tai ka tai vietai naudoti g.gif nes tiek Gajos, tiek aquagelio tubeles paprastos, nepritaikytos isvirksti i vidu rolleyes.gif Gal kokiu zvakuciu buna, nu bet as tai nezinau unsure.gif
Atsakyti
Cia tuoj reklamos pamesim:
Sausa?! Skauda?
Aquagel - puiki iseitis. smileysex.gif eina kaip sviestu patepta thumbup.gif
Atsakyti