Įkraunama...
Įkraunama...

Išsausėjimas po gimdymo

QUOTE (SiDo @ 2004 09 27, 19:22)
Visoki lubrikantai gerai isoreje pasitepti, bet va ten viduj irgi viskas sausa ir jautru, tai ka tai vietai naudoti g.gif nes tiek Gajos, tiek aquagelio tubeles paprastos, nepritaikytos isvirksti i vidu rolleyes.gif Gal kokiu zvakuciu buna, nu bet as tai nezinau unsure.gif

siaip suveiki, jei ne tik pati aquageliu pasitepi, bet ir ....mmm, manau supratai, kad ir ji smile.gif Tai jis ir suteps viska kas gilaiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE (Eligute @ 2004 09 28, 08:13)
siaip suveiki, jei ne tik pati aquageliu pasitepi, bet ir ....mmm, manau supratai, kad ir ji smile.gif Tai jis ir suteps viska kas gilaiu cool.gif

Mat kaip rolleyes.gif Nedasiprotejau... wink.gif Nu jei kitos iseities nera, teks taip daryti g.gif
Atsakyti
O man labai tinka KY Brand Liquid lubrikantas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (SiDo @ 2004 09 27, 19:22)
Visoki lubrikantai gerai isoreje pasitepti, bet va ten viduj irgi viskas sausa ir jautru, tai ka tai vietai naudoti g.gif nes tiek Gajos, tiek aquagelio tubeles paprastos, nepritaikytos isvirksti i vidu rolleyes.gif Gal kokiu zvakuciu buna, nu bet as tai nezinau unsure.gif

Man geriausias FEMIGEL. 100% natūralus augalinis arbatmedžioaliejus, be kvapių medžiagų, palaiko drėgmę ir lubrikaciją, neriebus, netepa. Patogiuose vienkartiniuose aplikatoriuose. Galima naudoti ir prieš grybelį (gydyti ar profilaktiškai), kadangi arbatmedis- natūralus antiseptikas. Super, tik brangokas.
Atsakyti
aš irgi tą akvagelį pirkau, nors ginekologė rekomendavo kažkokį kitą ir kas trečią dieną, bet aš tepu kasdien, tiesą sakant, įsivaizdavau, kad bus koks nors dozatorius.Kol kas neaišku, art padeda, ligtai nelabai.Ar kasdien naudojat ir kiek laiko, kad reikalai pasitaisytų?
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2005 03 02, 16:19)
Ar kasdien naudojat ir kiek laiko, kad reikalai pasitaisytų?

O tai jis naudojamas kasdien? Aš taip supratau, kad tik tada kai yra reikalas... smileysex.gif
Atsakyti
O man tai nuo to sausumo viduja daktarė tablečiu skirė, po 10 dienu jau pastebėjau good.gif poveiki.
Atsakyti
Nu bliamba, kodel anksciau shitos temos nemaciau?
nuejau i vaistine ir nusipirkau kazkoki neaishku Gleitgelen,tai kai pabandem, vyras sako, gal tu tubeles su vaiko kremu sumaishei - nu jau toks riebus riebus kazkoks be ryshio, mes panashios konsistensijos vaiko veida tepam Essex'o tepalu:)
Atsakyti
QUOTE(Ilonėlė @ 2005 03 08, 17:48)
O man tai nuo to sausumo viduja daktarė tablečiu skirė, po 10 dienu jau pastebėjau  good.gif poveiki.

Kas per tabletes? ax.gif

Femigel as jau irgi isbandziau - thumbup.gif daiktas smile.gif
Atsakyti
Mes pirkom su sargiais supakuota akcijini Durex lubrikanta. Na, man tai jis super. thumbup.gif
Galima naudoti su sargiais, o Gleigelen pirkom pries gimdyma, jis ir stovi numestas spinteleje, mums irgi neitiko... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2005 03 10, 21:15)
Kas per tabletes? ax.gif

Femigel as jau irgi isbandziau -  thumbup.gif daiktas smile.gif

tikslaus pavadinimo nepamenu, sad.gif reiks paklausti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2005 03 10, 21:15)
Kas per tabletes? ax.gif

Femigel as jau irgi isbandziau -  thumbup.gif daiktas smile.gif

4u.gif Taigi paklausiau, aš gėriau Dufastona bet ji reikia pasitarti su savo gyditoja. Ir man jin prirašė todėl kad negalėjau pastoti. Bet thumbup.gif susitvarkė ir visa kita.
Tiesa pastojau iškart po to kai baigiau gerti.
Atsakyti