QUOTE (SiDo @ 2004 09 27, 19:22) |
Visoki lubrikantai gerai isoreje pasitepti, bet va ten viduj irgi viskas sausa ir jautru, tai ka tai vietai naudoti ![]() ![]() ![]() |
siaip suveiki, jei ne tik pati aquageliu pasitepi, bet ir ....mmm, manau supratai, kad ir ji

O man labai tinka KY Brand Liquid lubrikantas.

QUOTE (SiDo @ 2004 09 27, 19:22) |
Visoki lubrikantai gerai isoreje pasitepti, bet va ten viduj irgi viskas sausa ir jautru, tai ka tai vietai naudoti ![]() ![]() ![]() |
Man geriausias FEMIGEL. 100% natūralus augalinis arbatmedžioaliejus, be kvapių medžiagų, palaiko drėgmę ir lubrikaciją, neriebus, netepa. Patogiuose vienkartiniuose aplikatoriuose. Galima naudoti ir prieš grybelį (gydyti ar profilaktiškai), kadangi arbatmedis- natūralus antiseptikas. Super, tik brangokas.
aš irgi tą akvagelį pirkau, nors ginekologė rekomendavo kažkokį kitą ir kas trečią dieną, bet aš tepu kasdien, tiesą sakant, įsivaizdavau, kad bus koks nors dozatorius.Kol kas neaišku, art padeda, ligtai nelabai.Ar kasdien naudojat ir kiek laiko, kad reikalai pasitaisytų?
QUOTE(lengvute @ 2005 03 02, 16:19)
Ar kasdien naudojat ir kiek laiko, kad reikalai pasitaisytų?
O tai jis naudojamas kasdien? Aš taip supratau, kad tik tada kai yra reikalas...

O man tai nuo to sausumo viduja daktarė tablečiu skirė, po 10 dienu jau pastebėjau
poveiki.

Nu bliamba, kodel anksciau shitos temos nemaciau?
nuejau i vaistine ir nusipirkau kazkoki neaishku Gleitgelen,tai kai pabandem, vyras sako, gal tu tubeles su vaiko kremu sumaishei - nu jau toks riebus riebus kazkoks be ryshio, mes panashios konsistensijos vaiko veida tepam Essex'o tepalu:)
nuejau i vaistine ir nusipirkau kazkoki neaishku Gleitgelen,tai kai pabandem, vyras sako, gal tu tubeles su vaiko kremu sumaishei - nu jau toks riebus riebus kazkoks be ryshio, mes panashios konsistensijos vaiko veida tepam Essex'o tepalu:)
QUOTE(Ilonėlė @ 2005 03 08, 17:48)
O man tai nuo to sausumo viduja daktarė tablečiu skirė, po 10 dienu jau pastebėjau
poveiki.

Kas per tabletes?

Femigel as jau irgi isbandziau -

Mes pirkom su sargiais supakuota akcijini Durex lubrikanta. Na, man tai jis super. 
Galima naudoti su sargiais, o Gleigelen pirkom pries gimdyma, jis ir stovi numestas spinteleje, mums irgi neitiko...

Galima naudoti su sargiais, o Gleigelen pirkom pries gimdyma, jis ir stovi numestas spinteleje, mums irgi neitiko...

QUOTE(SiDo @ 2005 03 10, 21:15)
tikslaus pavadinimo nepamenu,

QUOTE(SiDo @ 2005 03 10, 21:15)

Tiesa pastojau iškart po to kai baigiau gerti.