Įkraunama...
Įkraunama...

Išsausėjimas po gimdymo

QUOTE(Kyvis @ 2012 03 22, 16:08)
Kazin ar yra tiesioginis rysys. Gal kaip kam. Mano pipirui greit 10men, dar maitinu, bet sausumas jau kaip ir dingo. Na, gal dar negrizau i ankstesnes vezes, bet jau akivaizdziai situacija taisosi. Ir po pirmo gimdymo panasiai buvo. Gera pusmeti sausra, po to pamazu situacija geryn.
Nors dabar galvoju, juk kaiptik pusmeti maitinau abu vien mp, o po to jau pradedu primaitint, ir mp pamazu mazinu. Pradejus mazint sausra pamazu traukias. Gal ir ne sutapimas  g.gif

g.gif maitinu jau 10men, situacija po truputi gereja, nors dar skauda (zinant kad tuoj skaudes, tai ir atsipalaiduoti sunku, papuoli i uzdara rata doh.gif )
manyciau, kad sutapimas, atsizvelgiant i laika, normalu, kad po truputi jau gereja situacija
Atsakyti
Man patarė gydytoja Ladee intim nusipirkti, pradžioj jokio efektyvumo nejutau, bet po savaitės rezultatai pagerėjo ir viskas susitvarkė. Nors jos kaina didiele, vos ne 50lt buvo kai pirkau doh.gif . Bet dabar pažiurėjau, kad kai kuriuose vaistinėse žymiai pigiau yra.
Atsakyti
man irgi po pusmečio situacija gėrėjo.
Atsakyti
QUOTE(me2tis @ 2009 10 27, 22:28)
Sakykit, prašau, o nėra ryšio tarp maitinimo ir sausros?
Mat po pirmo gimdymo maitinau 7  mėn, ir lygiai tiek pat laiko kankinausi su sausra. Baigiau maitint, baigėsi ir skausmelis..

Dabar antram lėliukui greit pusė metų, vis dar maitinu ir vėl kankinuosi sad.gif . Ir su didžiausia viltim tikiuosi, kad pasikartos pirmasis scenarijus...

Tačiau paskaičiau atsiliepimų, kad kai kurioms net du metus tas košmaras tęsiasi  doh.gif Tad smalsu, galbūt jūs tiek pat laiko ir maitinat?  g.gif

tarp maitinimo ir makšties sausumo kaip tik ir yra tiesioginis ryšys. su pirmuoju maitindama prasikankinau, tai gerai, kad gimus antram pas kitą ginekologę buvau, tai jinai man rekomendavo naudoti Floragyn Gel. galvojau iš pradžių, kad veiks kaip lubrikantas, bet šitas gelis ne tik tuo metu sudrėkina, bet veikia ilgiau ir tas sausumas dingsta thumbup.gif informacinam lapelyja parašyta, kad ir makšties florą atstato
Atsakyti
man nebuvo issausejimo
Atsakyti
man buvo issauseje, bet veliau susitvarke, naudojau lubrikantus.
Atsakyti
man viskas susitvarkė tik tada, kai atsistatė ciklas. o jis atsistatė po gimdymo praėjus metams ir 2 mėnesiams, tad visą tą laiką buvo nekas, nelabai net lubrikantai padėjo. ginekologė buvo išrašiusi žvakučių, bet poveikis buvo labai trumpalaikis.
Atsakyti
Na del vaistines nesutinku, kad netinkama vieta pirkti rolleyes.gif kaip ir vaistu neperkam turguose smile.gif
o del sausumo, panasu, kad turejau sia problema iki kol suejo dukrytei metai ir keli men 4u.gif
Atsakyti