Įkraunama...
Įkraunama...

Išsausėjimas po gimdymo

QUOTE(SiDo @ 2004 09 27, 18:22)
Visoki lubrikantai gerai isoreje pasitepti, bet va ten viduj irgi viskas sausa ir jautru, tai ka tai vietai naudoti  g.gif nes tiek Gajos, tiek aquagelio tubeles paprastos, nepritaikytos isvirksti i vidu rolleyes.gif Gal kokiu zvakuciu buna, nu bet as tai nezinau  unsure.gif

O tai neina pvz vyro "daikciuko" aptept tuom geliu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drambliukas* @ 2004 09 28, 11:12)
siaip suveiki, jei ne tik pati aquageliu pasitepi, bet ir ....mmm, manau supratai, kad ir ji smile.gif Tai jis ir suteps viska kas gilaiu  cool.gif

Pritariu user posted image Net ant sargių pakelio parašyta, kad užsidėjus sargiuką, reikia patepti geliu ir problemų kaip nebūtauser posted image
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2004 10 20, 14:32)
Man geriausias FEMIGEL.  100% natūralus augalinis arbatmedžioaliejus, be kvapių medžiagų, palaiko drėgmę ir lubrikaciją, neriebus, netepa. Patogiuose vienkartiniuose aplikatoriuose. Galima naudoti ir  prieš grybelį (gydyti ar  profilaktiškai), kadangi arbatmedis- natūralus antiseptikas. Super, tik brangokas.

O jis riebus, aliejinis?
Atsakyti
siandien nusipirkau FEMIGELO- 20,18 lt. Reiks pabandyt. O kiek kainuoja Aquagel?
Atsakyti
QUOTE(Linutemamyte @ 2005 06 18, 22:00)
siandien nusipirkau FEMIGELO- 20,18 lt. Reiks pabandyt. O kiek kainuoja Aquagel?

Tiksliai nepamenu, nes vyras pirko, bet kazkur 12 Lt...
Atsakyti
Atsakykit mamos, ar kada nors atsistatys gleivine ar cia jau reiks visa gyvenima su liubrikantais draugaut cry.gif ?
Atsakyti
Mums tai aquagelis labai neblogai thumbup.gif , apie 20lt jis kainuoja, bet kažko griebtis juk reik blush2.gif , o kad atsistatys, tai mes jau po truputį pastebim, čia tik laiko klausimas, aš bent tikiuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazimiera d'Artanjan @ 2004 10 20, 13:32)
Man geriausias FEMIGEL.  100% natūralus augalinis arbatmedžioaliejus, be kvapių medžiagų, palaiko drėgmę ir lubrikaciją, neriebus, netepa. Patogiuose vienkartiniuose aplikatoriuose. Galima naudoti ir  prieš grybelį (gydyti ar  profilaktiškai), kadangi arbatmedis- natūralus antiseptikas. Super, tik brangokas.

As nusipirkau SaluFem, jis irgi su arbatmedziu ir vit.E. Bet kazkodel man ir vyrui keistai grauze g.gif Reikes Femigel isbandyt smile.gif

QUOTE(Ilonėlė @ 2005 03 19, 12:45)
4u.gif Taigi paklausiau, aš gėriau Dufastona bet ji reikia pasitarti su savo gyditoja. Ir man jin prirašė todėl kad negalėjau pastoti. Bet  thumbup.gif susitvarkė ir visa kita.
Tiesa pastojau iškart po to kai baigiau gerti.

Dufastonas, hormoninis preparatas, todel maitinancioms mamoms nelabai rekomenduojamas. Tu pati maitini?

Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2005 07 21, 15:06)
Atsakykit mamos, ar kada nors atsistatys gleivine ar cia jau reiks visa gyvenima su liubrikantais draugaut cry.gif ?

aisku, kad atsistatys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birgitte: 15 vasario 2006 - 22:35
Papildyta:
[/quote]
Deja man atsistatineja, bet labai letai. Jau du metai kaip po gimdymo, o vis dar prireikia papildomu priemoniu.
Atsakyti
[quote=kristute.u,2006 03 15, 01:26]
Papildyta:
[/quote]
Deja man atsistatineja, bet labai letai. Jau du metai kaip po gimdymo, o vis dar prireikia papildomu priemoniu.
[/quote]

Matyt kiekvienai individualiai, nes man jau viskas susitvarke, o praejo tik 3,5 menesio. Linkiu, kad ir tau kuo greiciau atsistatytu viskas i normos ribas 4u.gif
Atsakyti
Viena pazistama, dirbanti sex shope pasake, kad vietoj lubrikanto galima naudoti vaikiska aliejuka, efektas praktiskai toks pat thumbup.gif
Atsakyti
[quote=kristute.u,2006 03 15, 01:26]
Papildyta:
[/quote]
[/quote]
NEGAZDINK verysad.gif
Atsakyti