Įkraunama...
Įkraunama...

Išsausėjimas po gimdymo

Man gine Femigel rekomendavo thumbup.gif
Atsakyti
dieve kaip gerai kad yra supermamos...as jau puse metu tiek prisikankinau su tuo sausumu,naktim miegot negalejau...jau gal 10kartu grybeli maksties teko gydyt,nes vos tik pasimylim per skausma ir vel sergu...zliumbiu kai vyras praso sexo,nes galvojau kad cia man vienai tokios problemos...jis vos pas kitas nenuejo...ryt nuo ryto begsiu pirkti aquagel..
Atsakyti
man kažkaip savaime susitvarkė ax.gif
Atsakyti
lubrikantas gleitgelen
Atsakyti
O man žinokit viskas atvirkščiai blush2.gif Prieš nėštumą visalaiką būdavo sausa ax.gif na o po gimdymo viskas idealiai blush2.gif jokio sausumo nebelikę biggrin.gif
Atsakyti
Man tai savaime susitvarkė praėjus kažkur 3 mėn po gimdymo smile.gif
Atsakyti
as tai naudoju naturalius augalinius aliejukus thumbup.gif jokiu problemu kolkas nera schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lincia_pincia: 10 gegužės 2009 - 20:00
Man sitas klausimas tikras kosmaras. Prie gimdyma viskas buvo idealiai, nu dabar doh.gif doh.gif doh.gif baisiau negu baisu. Jau du metai praejo, bet galiu pasakyt, kad nieko gero... Nesitvarko man niekas. Sausa ir viskas. Naudoju paprasta vaikiska aliejuka (gine patare), nes nuo durex lubrikanto baisia alergija gavau... Reix ta aquagel pabandyt g.gif O gali buti taip kad man visa gyvenima nebeatsistatys si organizmo funkcija?
Atsakyti
Pas mane irgi tokia problema, be lubrikanto niekaip schmoll.gif
Atsakyti
super patariimai thumbup.gif reiks i vaistine mirksiukas.gif
Atsakyti
o man savaime susitvarke, gal po kokiu 10 kartu, is pradziu per didziuli skausma, bet po to kuo dazniau mylejomes tuo maziau skaudejo, dabar tas pats kas iki gimdymo. cia man drauge buvo taip patarus.
Atsakyti
Mes pradzioj po gimdymo lubrikanta naudojom, bet vis tiek buvo ne tas. O po to viskas savaime susitvarke. smile.gif
Atsakyti