Įkraunama...
Įkraunama...

The sims3

sveikos mirksiukas.gif man iškilo tokia problema, gal galėsite padėti. atsisiunčiu kažkokius daiktus simsams. kuriuos paspaudus suinstaliuoju tame pagrindiniame SIMS3 'launcheryje' , tai juos rodo žaidime. bet kai kuriuos reikia perkelti į program files - electronic..- the sims3 - mods - packages , tai iš ten paspaudus ant jų rašo "Object reference not set to an instance of an object' , paspaudus ok, išmeta " error: cannot find sims 3 root " . kas čia per dalykas? doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabryte @ 2009 08 26, 18:45)
sveikos  mirksiukas.gif man iškilo tokia problema, gal galėsite padėti. atsisiunčiu kažkokius daiktus simsams. kuriuos paspaudus suinstaliuoju tame pagrindiniame SIMS3 'launcheryje' , tai juos rodo žaidime. bet kai kuriuos reikia perkelti į program files - electronic..- the sims3 - mods - packages , tai iš ten paspaudus ant jų rašo "Object reference not set to an instance  of an object' , paspaudus ok, išmeta " error: cannot find sims 3 root " . kas čia per dalykas?  doh.gif  blush2.gif

jau viską susitvarkiau pati doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
ar laukiat pirmojo papildymo?
http://simoperations...lishwacover.jpg cia jo virselis. iseis jis lakricio 20 diena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vika86: 28 rugpjūčio 2009 - 17:12
Neleidžia man patch instaliuoti. doh.gif

user posted image
Siunčiausi abu iš LM...

Daiktų visokių irgi, krauna ir išsijungia... Susibiesinau. dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šiandien: 28 rugpjūčio 2009 - 18:38
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linytee: 28 rugpjūčio 2009 - 19:13
sveiki,o simsus eina netu parsisiusti ar reikia pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2009 08 28, 19:37)
Neleidžia man patch instaliuoti.  doh.gif

user posted image
Siunčiausi abu iš LM...

Daiktų visokių irgi, krauna ir išsijungia... Susibiesinau. dry.gif

kokia versija pas tave razor ar reloaded?
Papildyta:
QUOTE(janneta @ 2009 08 28, 20:42)
sveiki,o simsus eina netu parsisiusti ar reikia pirkti? g.gif

internetu galima parsisiusti viska, ka galima nusipirkti kompiuteriui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2009 08 28, 20:49)
Papildyta:
internetu galima parsisiusti viska, ka galima nusipirkti kompiuteriui  bigsmile.gif

o kur reiketu siustis ax.gif pamenu kai buvom mazesni visad zaizdavome si zaidima,netgi pesdavomes su sese ir broliu kuris zais,mama buvo paskirscius laika,sakau butu visai nieko prisiminti si zaidimuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2009 08 28, 20:49)

Reloaded.
Atsakyti
tada tau neveiks nei parsisiuntimai is store nei patchai. reikia razoro.jei nori parasyk i az ir duosiu linka failiuko kuris pakeicia reloaded i razor
Atsakyti
QUOTE(vika86 @ 2009 08 28, 21:40)
tada tau neveiks nei parsisiuntimai is store nei patchai. reikia razoro.jei nori parasyk i az ir duosiu linka failiuko kuris pakeicia reloaded i razor

OK rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2009 08 28, 21:20)
o kur reiketu siustis ax.gif

Iš torentų siųstis. Linkomanija.net, torrent.lt, torrents.ru ir pan.

Tik žiūrėk, kad būtų licenzijuota versija. Na bent jau razor.
Atsakyti