Įkraunama...
Įkraunama...

The sims3

QUOTE(Helllen @ 2009 09 01, 16:52)
Ir per jagalima instaliuoti nuckrackintus sims parduotuves daiktus  bigsmile.gif

Per Launcherį suinstaliuot galima wink.gif Download manager yra skirtas parsisiuntimams. Ir pavadinimas tą pasako - download wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2009 09 01, 19:00)
Per Launcherį suinstaliuot galima wink.gif Download manager yra skirtas parsisiuntimams. Ir pavadinimas tą pasako - download wink.gif

oij, rimtai biggrin.gif
Atsakyti
labutis,
gal galit padeti?koks sims3 registracijos kodas? 4u.gif
Atsakyti
jei pirkai tai jie buna visi skirting ir naudojami tik 1 karta. jis buna at dezutes ir disko. o jei ne tai nucracink ir nebereikes kode
Papildyta:
jei pirkai tai jie buna visi skirting ir naudojami tik 1 karta. jis buna at dezutes ir disko. o jei ne tai nucracink ir nebereikes kodo
Atsakyti
ei mergytes o ar galima Sims 3 zaidima parsisiust kur nors internete kad nereiketu pirkt disko, gal zinote unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vika86 @ 2009 09 04, 23:17)
jei pirkai tai jie buna visi skirting ir naudojami tik 1 karta. jis buna at dezutes ir disko. o jei ne tai nucracink ir nebereikes kode
Papildyta:
jei pirkai tai jie buna visi skirting ir naudojami tik 1 karta. jis buna at dezutes ir disko. o jei ne tai nucracink ir nebereikes kodo

as labai atsiprasau,bet ka reiskia nucracink 4u.gif nes mano sesei taipigi reikalauja kodo,sims3 jai irase drauge,zaide viskas gerai buvo,bet va db reikalauja ar orginalo kompakto ar kodo,nepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sanDDra @ 2009 09 05, 09:42)
as labai atsiprasau,bet ka reiskia nucracink  4u.gif  nes mano sesei taipigi reikalauja kodo,sims3 jai irase drauge,zaide viskas gerai buvo,bet va db reikalauja ar orginalo kompakto ar kodo,nepamenu blush2.gif

Nucrackinti reiškia nulaužti žaidimą. Pabandyk šitą įkelti į C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\bin
Keliant į tą vietą paklaus, ar nori perrašyti tą failą. Reikia spaust Yes. Gali dėl viso pikto prieš keldama pervadinti tikrą failą TS3.exe į ką nors kitą. Pvz TS3_tiktas.exe. smile.gif
Atsakyti
Įrašiau du paskutinius Sims3 update'us ir nebesuprantu, kas vyksta.. Seniai nebuvau pasijungus žaidimo, o dabar net nežinau, ką daryt.
Mano personažė jaunesnė, nei ją palikau (paauglė blink.gif ). Pinigų nebeturi (nors tikrai turėjo). Buvau ją palikusi kažkokiuose kursuose, bet kai jų laikas praėjo, ji ten užstrigo. Neišeina lauk.. Net ir nuspaudus iksą, kad nebedarytų to veiksmo. Options įjungt negaliu.
Jums nieko panašaus nėra? Ar neupdate'inot?
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2009 09 05, 22:45)
Įrašiau du paskutinius Sims3 update'us ir nebesuprantu, kas vyksta.. Seniai nebuvau pasijungus žaidimo, o dabar net nežinau, ką daryt.
Mano personažė jaunesnė, nei ją palikau (paauglė  blink.gif ). Pinigų nebeturi (nors tikrai turėjo). Buvau ją palikusi kažkokiuose kursuose, bet kai jų laikas praėjo, ji ten užstrigo. Neišeina lauk.. Net ir nuspaudus iksą, kad nebedarytų to veiksmo. Options įjungt negaliu.
Jums nieko panašaus nėra? Ar neupdate'inot?

man irgi atnaujinus versiją neįsijungė options, o aš galvojau, kad čia pati kažką primaliau doh.gif daugiau lyg niekas nepakito g.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabryte @ 2009 09 06, 14:49)
man irgi atnaujinus versiją neįsijungė options, o aš galvojau, kad čia pati kažką primaliau  doh.gif daugiau lyg niekas nepakito  g.gif

man tas pats blink.gif
Atsakyti
Susikūriau naują personažą, manydama, kad sena užsibugino. Bet ta kaip pasmigo ant pašto dėžutės, taip ir visam laikui. Nepavyko iškrapštyt jos iš ten doh.gif O veiksmų sąraše vis keitėsi ikonos „Žaidžia su veidrodžiu“. Nesuprantu, ar crackas blogas, ar patys atnaujinimai? blink.gif
Atsakyti
aš taip galvoju, kad atnaujinimai. nes persirašiau aš simsus iš naujo. draugė atsiuntė crack'ą ir lygiai tas pats, options neatsidaro doh.gif o pas ją viskas gerai - neatsinaujino ji žaidimo. tikėkimės greit ištaisys šitą klaidą, nes kitaip nežinau. dabar ir žaist neapsimoka g.gif doh.gif

ir dar vieną dalyką pastebėjau - kai įsikraustau į naują namą ir noriu jį apstatyt naujais baldais - tik paspaudžiu ant to, kur galima nusipirkt naujus ir iškart žaidimas išsijungia blink.gif nervina truputį jau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabryte: 06 rugsėjo 2009 - 16:45