tai gal išvis neverta instaliuot tuos papildymus
turiu didele beda... jau puse dienos internete ieskai kaip ta beda isspresti, bet deja konkretaus atsakymo kuris padetu dar negavau..
Parsisiunciau sims 3, nusickrakinau, atrodo jau tuoj tuoj paleis zaidima, ir ismeta lentele "we are unable to verify that your disc is a valid copy, please contact customer service". Pagavo kad piratinis zaidimas, istrybiau, perinstaliavau bet lentele ta pati..
Gal kuri nors buvot su tuo susidurusi? kaip issprendet sia problema?
Parsisiunciau sims 3, nusickrakinau, atrodo jau tuoj tuoj paleis zaidima, ir ismeta lentele "we are unable to verify that your disc is a valid copy, please contact customer service". Pagavo kad piratinis zaidimas, istrybiau, perinstaliavau bet lentele ta pati..

QUOTE(murkee1 @ 2009 09 29, 20:47)
turiu didele beda... jau puse dienos internete ieskai kaip ta beda isspresti, bet deja konkretaus atsakymo kuris padetu dar negavau..

tai kai nukrekinai gal ant launcher spaudi?
Spausk ant TS3 ar kaip ten vadinasi

jei nepadės, pranešk. bandysim gelbėt.
Aciu ,Siandien, uz patarima
Buvau bloga ckraka parsisiuntus, kita parsisiunciau ir viskas veikia be problemu
Tik niekaip nepriprantu prie sims3 valdymo
zaidziant sims3 viskas taip parasta buvo
Dar klausimas, ar imanoma kai jau ikuriau simsu seima, jiems prikaupiau pinigu, nuipirkti kita nama?

Buvau bloga ckraka parsisiuntus, kita parsisiunciau ir viskas veikia be problemu

Dar klausimas, ar imanoma kai jau ikuriau simsu seima, jiems prikaupiau pinigu, nuipirkti kita nama?

QUOTE(murkee1 @ 2009 09 30, 13:46)
Aciu ,Siandien, uz patarima
zaidziant sims3 viskas taip parasta buvo

įmanoma. reikia juos iškraustyti ir įkelti į naują namą arba tiesiog pasirinkti kompiuteryje jų 'move', dar pati nebandžiau bet turėtų veikti manau

pavydziu kuriom kompiuteris isnesa, noreciau ir as pazaisti bet deja mano kompiuteris per silpnas

Sveikos,bandau ir aš žaisti...bet nesuprantu kodėl mano simsai negali niekur išvažiuoti atstogauti arba nusipirkti rūbų?Senesniuose būdavo?Gal reikia parsisiūsti dar papildomai ką nrs.Iš kur?
Atostogos bus tik nuo pirmojo papildymo (pavadinimą pamiršau). O jis pasirodys tik lapkričio mėnesį, jei nenukels datos į vėlesnį laiką.
Rūbus galima nusipirkti namuose. T.y. spaudi ant simso ir ten yra pasirinkimas Tvarkyti išvaizdą (kaip angliškai, neatsimenu. Seniai bežaidžiau simsus). Jei nerasi, paskaityk šitą temą nuo pradžių. Kažkada apie tą meniu punktą jau rašėm. Ir tada atsidarys toks pats langas, kaip kad buvo kuriant simsą. Galėsi pridėti ar pakeisti 3 ar 4 skirtingus išvaizdos variantus. T.y. į parduotuvę važiuoti nereikia, tik tame lange gali pasirinkti, kokius drabužius turi tavo simsas. Tarp kurių jis gali rinktis persirengiant. Tikiuosi aiškiai parašiau
Rūbus galima nusipirkti namuose. T.y. spaudi ant simso ir ten yra pasirinkimas Tvarkyti išvaizdą (kaip angliškai, neatsimenu. Seniai bežaidžiau simsus). Jei nerasi, paskaityk šitą temą nuo pradžių. Kažkada apie tą meniu punktą jau rašėm. Ir tada atsidarys toks pats langas, kaip kad buvo kuriant simsą. Galėsi pridėti ar pakeisti 3 ar 4 skirtingus išvaizdos variantus. T.y. į parduotuvę važiuoti nereikia, tik tame lange gali pasirinkti, kokius drabužius turi tavo simsas. Tarp kurių jis gali rinktis persirengiant. Tikiuosi aiškiai parašiau

Sveiki. Is kur zinoti kokiu ingridientu reikia tam tikram patiekalui? Kur tie receptai turi buti parasyti?

norint paleisti reikis nukrekinti

Žinau,bet galėdavai nueiti į arduotuvę nusipirkti papuošalų, gėlių, o paskui kam nors padovanoti.
Aš čia trupti ne į temą ,bet labai prašau padėkit,aš turiu sims2,viskas ten gerai ,tik negaliu statysi namų ,paspaudžiu ant pamatų nieko nereguoja gal kam taip jau buvo?nežinau gal nepilni tie sims.Prašau padėkit...
[FONT=Optima][SIZE=14][COLOR=red]
Papildyta:
š čia trupti ne į temą ,bet labai prašau padėkit,aš turiu sims2,viskas ten gerai ,tik negaliu statysi namų ,paspaudžiu ant pamatų nieko nereguoja gal kam taip jau buvo?nežinau gal nepilni tie sims.Prašau padėkit[SIZE=14][COLOR=red]

Papildyta:
š čia trupti ne į temą ,bet labai prašau padėkit,aš turiu sims2,viskas ten gerai ,tik negaliu statysi namų ,paspaudžiu ant pamatų nieko nereguoja gal kam taip jau buvo?nežinau gal nepilni tie sims.Prašau padėkit[SIZE=14][COLOR=red]