Pabandyk kitą cracką susirast. Man irgi taip būdavo, kad negalėdavau keist namo.
QUOTE(Calaquendi @ 2009 11 01, 15:49)
Pabandyk kitą cracką susirast. Man irgi taip būdavo, kad negalėdavau keist namo.
O gal tu gali man ta cracka atsiust jei turi?

QUOTE(Calaquendi @ 2009 11 01, 17:21)
Pasirodo, dar turiu Sims2 crackus, nors jau seniai nežaidžiu jų 
Įmečiau tris crackus, nes neatsimenu, kuris geras. Pabandyk, kažkuris turi veikti. Archyvas čia.
Beje, jei turi kažkurį papildymą (ar daugiau), gali jo crackas būti negeras. Nes žaidimas leidžiamas iš papildymo katalogo.

Įmečiau tris crackus, nes neatsimenu, kuris geras. Pabandyk, kažkuris turi veikti. Archyvas čia.
Beje, jei turi kažkurį papildymą (ar daugiau), gali jo crackas būti negeras. Nes žaidimas leidžiamas iš papildymo katalogo.
O man ta savo sena kreka istrint is tsbin ir ikelt nauja?

Ant viršaus rašyk
Nu gali pasidaryk kopiją, jei niekur kitur neturi. Dėl viso pikto.

Jis būna ant dėžutės, kai perki originalų žaidimą. Nemanau, kad įmanoma pavogti baldus iš oficialios svetainės.
imanoma. ju yra parsisiusti torrent puslapiuose
Iš torentų, bet ne iš oficialios svetainės, apie kurios kodą klausė gretandr.
sveikutes
jungiuosi ir as i jusu gretas su sims3,taip dziaugiausi sekmingai instaliavusi,bet va susiduriau su problemyte,susikuriu personaza normalei ir paskui viskas stop ikelusi i nama jis nepildo jokiu komandu,o norint apstatyti ji baldais visiskai issijungia
klausimukas o kodel taip,gal ka nors negerai padariau? butu labai smagu gauti is jusu pagalbos,nes taip knieti ismeginti

Spėju, kad surašei visus updeitus. Ar ne?
QUOTE(Calaquendi @ 2009 11 10, 19:02)
Spėju, kad surašei visus updeitus. Ar ne?
aha