sveikos na pisijungsiu ir as ir turiu problema kad as visai nemou parsisiusti daiktu nu daiktus tai moku bet nemoku kur juos reikia ideti ir kad jie veiktu noreciau kad atrasytumete i AŽ dekoju
sveikos, noreciau ir as prisimint senus laikus gal zinote is kur butu galima parsisiusti sims'us? nesvarbu man 2 ar 3, turiu torrenta, bet ten ju ismeta lb daug ir visuose komentaruose raso kad cia papildymas, o man reikia pacio zaidimo
torrent.lt yra be proto daug ir daugumos ju komentaruose raso kad arba neveikia arba tik papildymas tiek, kas jau turi parsisiunte, gal kuri siuntetes ir galite nurodyti konkreciai koki siustis? man reiktu anglu kalba
Šitas veikia puikiai. Ten galima pasirinkti anglų kalbą. RU rašo todėl, kad parsiųstas iš torrents.ru. Siųsk tik cracko folderį ir iso failą. Tų visų papildomų failų nebūtina.
sveikos na pisijungsiu ir as
ir turiu problema kad as visai nemou parsisiusti daiktu nu daiktus tai moku bet nemoku kur juos reikia ideti ir kad jie veiktu noreciau kad atrasytumete i AŽ
dekoju
Nuuu parsisiunti tuos daiktus/drabužius/pastatus, įrašai juos į downloads folderį (My documents/Electronic Arts/Sims3 ar kažkas panašaus) ir tada paleidi launcherį. Tą patį, kurį jungi startuodama žaidimą. Ir ten tarp mygtukų yra downloads. Jį atsidariusi pamatysi sąrašą daiktų, kurie yra tavo downloads folderyje. Tuomet pažymėk juos visus (select all ligtais toks yra) ir install. Aš po instaliavimo visus daiktus ištryniau iš downloads folderio. Liko ir miestas, ir daiktai suinstaliuoti. Jei kas neišeis, klausk
pati failiuka siunciausi is torrent.lt kazkada buvau radusi tikrai idomus zaidimas, kazkas panasaus yra sukurta su facebook.com farmville ir kitais zaidimais