labas rytas
tai vat, vakar vakare parsisiunčiau visus tris updeitus iš torrento. juos instaliavau, tada susiinstaliavau papildymą, tiesa jis ir pats kažkiek dar atnaujino žaidimą. įsijungiu-viskas gražiai veikia (tik nespėjau dar nieko išbandyti
), specialiai įsijungiau šeimą ir pabandžiau kažką nupirkti jai (kadangi po anų updeitų iškart žaidimas tokiu atveju išsijungdavo) nu ir ką - niekas neišsijungė, viskas puikiai veikia
nežinau, ar čia updeitai kitokie, ar pats papildymas viską sutvarkė, bet paliau galėsiu mėgautis žaidimu
O, super
Reikės ir man bandyti, kai pasidarysiu vietos kompe
QUOTE(Calaquendi @ 2009 11 18, 14:06)
sėkmės, aš tai viską siunčiaus iš to pačio torrent'to, ten komentaruose nuorodos sudėtos buvo
as irgi susiinstaliavau,kuo puikiausiai veikia
,einu isbandyt
sekmes merginos
sekmes merginos
Man irgi viskas veikia
Noreciau paklausti
kaip reikia uzauginti suri?
Ta uzduotis man yra duota, kad reikia uzauginti 10 suriu ir nuvezti i restorana
Gal galite padeti?
QUOTE(Ruttaa @ 2009 11 25, 14:16)
Noreciau paklausti
Ta uzduotis man yra duota, kad reikia uzauginti 10 suriu ir nuvezti i restorana
Gal galite padeti? 
jau pavyko
Dar taip būna?
Niekad nesusidūriau su tuo.. Ar taip galima padaryti tik kitoj šaly (Prancūzijoj, Kinijoj ar dar kažkur)?
QUOTE(Calaquendi @ 2009 11 26, 02:32)
Dar taip būna?
Niekad nesusidūriau su tuo.. Ar taip galima padaryti tik kitoj šaly (Prancūzijoj, Kinijoj ar dar kažkur)?
Cia jeigu del to surio, tai nereikia naujo papildymo tureti
kaip manot ar veiks sims 3 razor 1991 su šitais updates ir ar išeis instaliuoti papildyma, nes praeita karta neišėjo instaliuoti papildymo nes updates neleido instaliuotit ai gal jos blogos buvo?