Įkraunama...
Įkraunama...

The sims3

Jau buvo šitoj temoj kelis kartus parašytos nuorodos.

Sims 2

Linkomanija.net
Linkomanija.net.

Sims 3

Torrents.ru
Torrent.lt
Linkomanija.net
Atsakyti
Man nesiinstaliuoja package failai, bandziau su ta programa ant kurios reikia nutempti su pelyte, resource failiuka ikeliau i sims 3 folderi, po to i mods aplankala, dar su monkey install helper nepavyko. Ka daryt?
Papildyta:
QUOTE(vika8625 @ 2010 07 04, 19:50)
realoded versijoje neveikia parsisiuntimai jos neimanoma uptadinti ir simsai nestoreja. taip pat surealoded versija neveiks papildymai. razos versija niekuom nesisikiria nuo tos zaidimo versijojs kuria perkate is perduotuviu. manau jum reikia razor versijos ir nebeliks problemu

Kazin, kodel su razor versija mano simsas nestoreja? blink.gif
Atsakyti
o bandei permaitinti?
Atsakyti
Užregistravau simsą kaip self-employed išradėja. Kaip man parduoti išradimus (inventions)? Gal yra įdomesnis būdas nei nukelt iš inventoriaus ant žemės ir parduot per build modą?

QUOTE(vika8625 @ 2010 07 24, 21:00)
o bandei permaitinti?

Bandžiau, nieko nevyksta.
Atsakyti
zaidziau simsus su dvieju zmoniu seima, viskas lyg ir normaliai buvo, taciau nei is sio, nei is to, mergina pasidare nematoma.. bandziau ir perkraut ir t.t., bet niekas nepadejo.. gal zinot kas nutiko?
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 08 01, 14:12)
zaidziau simsus su dvieju zmoniu seima, viskas lyg ir normaliai buvo, taciau nei is sio, nei is to, mergina pasidare nematoma.. bandziau ir perkraut ir t.t., bet niekas nepadejo.. gal zinot kas nutiko?

Man taip yra buve, padėjo tik persikraustymas i kitus namus smile.gif
Atsakyti
zodziu pilna bugu mano simsuose.. doh.gif zmones juoduoja, tampa nematomi, dingsta.. pries veidrodi nesneka ir dar daaug nesamoniu.. gal yra koks atnaujinimas, kuris klaidas taiso?
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 08 03, 20:52)
zodziu pilna bugu mano simsuose..  doh.gif zmones juoduoja, tampa nematomi, dingsta.. pries veidrodi nesneka ir dar daaug nesamoniu.. gal yra koks atnaujinimas, kuris klaidas taiso?

Yra pilna tu atnaujinimu, bet geriausia koki papildyma isirasyti, tai viskas savaime atsinaujins smile.gif O gal jau ir papildymus visus turi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Duty @ 2010 08 03, 23:25)
Yra pilna tu atnaujinimu, bet geriausia koki papildyma isirasyti, tai viskas savaime atsinaujins  smile.gif  O gal jau ir papildymus visus turi?  bigsmile.gif

turiu visus apart to, kur baldu papildymas.. neisiraso man kazkodel g.gif
Atsakyti
Gal esi įrašiusi seną nude patchą?

Kai buvau įsirašiusi Ambitions ir seną nude patchą, tiltai buvo raudoni. Parašiau šito puslapio forume ir vienas iš patarimų buvo ištrinti tą nude patchą. Bet jau buvau ištrynus visą žaidimą ir nebebandžiau. O ant MB kompo simsus įrašiau be to patcho ir viskas veikė normaliai.

O gal pas tave ne licensed arba razor versija, o reloaded?
Atsakyti
Versija razor, siunciaus is torrentu.. o kur tas nude patch'as? kur ji rast ir kaip istrint? blush2.gif ir jo niekuo pakeisti nereikia?
Atsakyti
Kadangi neturiu šitam kompe simsų, tai tiksliai negaliu pasakyt. Tas patchas yra paprastas failiukas, kurį reikia įrašyti prie kitų žaidimo failų. Tiksliau sukeisti patcho failą su originalu. Ir jis vadinasi shadors, shadow ar pan. Atsisiųsti galima iš interneto wink.gif Pagooglinus pagal 'sims3 nude patch'.
Bet, manau, jeigu nežinai nieko apie jį, jo pas tave nėra.
Atsakyti