Įkraunama...
Įkraunama...

The sims3

Kai įvykdau gyvenimo norą tai viskas, naujas nebeatsiranda?
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 08 09, 15:36)
Kai įvykdau gyvenimo norą tai viskas, naujas nebeatsiranda?

nea neatsiranda. jei gerai pamenu tai kai vygdai uzduotis gauni tasku ir uz tuos taskus gali pasiimt geru dalykeliu.. smile.gif jei neklystu tai yra vienas kad gali pasikeist gyvenimo nora. bet tiksliai jau nepamenu blush2.gif
Atsakyti
Taip, galima nusipirkti gyvenimo noro pakeitimą wink.gif Kaip ir traits.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif aš pradėjus žaisti įsikėliau į vieną namą, o dabar noriu persikraustyti į didesnį, bet niekaip nesuprantu kaip tai padaryt g.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Su bet kokiu žmogum, kurį nori perkelti į kitą namą, pasirink telefoną ir ten susirask MOVE. Tuomet galėsi nurodyti, kurie kiti žmonės persikelia su tuo, kuris skambino wink.gif Jeigu persikelia visa šeima, pažiūrėk, kad prie naujo namo būtų varna make an active household. Tas pats galioja ir tuomet, kai perkeli tik dalį žmonių. Varnelė turi būti prie tos šeimos, kuri lieka tau pagrindinė.
Atsakyti
ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Galvojau,kad taip lengva bus,atsiuntei ir zaisk blush2.gif Siunciau is Torent.lt.Spaudziu,kad atidarytu,islenda lentele su uzrasu Nero Exspress Essential.Ka,kur spausti?Gal kas paaiskins? blush2.gif nes jauciu greit noras dings zaisti.
Atsakyti
aš vėl su klausimais ax.gif
jeigu dabar žaidžiu ir turiu šeimą, tai ar įrašius papildymą ji liks ir galėsiu žaist toliau jau su papildymais?jei ne tai gal kažkaip galima išsaugoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2010 08 24, 10:46)
aš vėl su klausimais  ax.gif
jeigu dabar žaidžiu ir turiu šeimą, tai ar įrašius papildymą ji liks ir galėsiu žaist toliau jau su papildymais?jei ne tai gal kažkaip galima išsaugoti  g.gif

o is kur gaut papildymu ir akip juos instaliuoti? as turiu tik 1papild tai nauja miesta ir mano sukurta seima i ji nepersikele teko nauja sukurt
Atsakyti
papildymus reikia siustis arba pirkti. beja rugsejo 7 pasirodo naujas papildymas
Atsakyti
QUOTE(vika8625 @ 2010 08 26, 07:27)
papildymus reikia siustis arba pirkti. beja rugsejo 7 pasirodo naujas papildymas

o gal galit pasakyt is kur papildymus parsisiusti? blush2.gif
Atsakyti
torrent puslapiu. as asmeniskai labiausiai megstu the pirate bay. ten greiciausiai atsiranda zaidimai ir didziausias greitis nes daugybe seedu
Atsakyti