Įkraunama...
Įkraunama...

The sims3

as kas mano simsam atsitiko doh.gif gyvena keturiese,tai viena moteris mokino vaika sneket ir visdar nesustoja,abu jau visiskai raudoni,spaudziu ka nors daryti o tie nereaguoja!!!! ka daryt? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2010 10 29, 20:00)
as kas mano simsam atsitiko doh.gif  gyvena keturiese,tai viena moteris mokino vaika sneket ir visdar nesustoja,abu jau visiskai raudoni,spaudziu ka nors daryti o tie nereaguoja!!!! ka daryt? blink.gif

Oj, pažįstama situacija, renki kodą objectsOn ir ištrini vieną simsą, išsaugai ir perkrauni simsus, o po to galvoji atsiras ar ne... Man nė kart neatsirado rolleyes.gif Kitaip deja... niekaip....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiorella: 29 spalio 2010 - 23:29
atejo socialinis darbuotojas ir vaika issinese doh.gif nu ir gerai,nes vos keturiu nepraradau unsure.gif bet kazi galima ta vaika susigrazinti? g.gif bandau isivaikinti tai neleidzia...
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2010 10 30, 14:00)
atejo socialinis darbuotojas ir vaika issinese doh.gif  nu ir gerai,nes vos keturiu nepraradau unsure.gif  bet kazi galima ta vaika susigrazinti? g.gif  bandau isivaikinti tai neleidzia...

Pats žaidimas automatiškai atranka įvaikius, kaži ar beatgausi. Šiaip kai tą simsą ištrini jis kaip ir lieka namuose, bet tu jo nematai, jo rodikliai visada geri būna, jis taip pat kaip ir kiti vaikai auga ar sensta...
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2010 10 30, 14:11)
Pats žaidimas automatiškai atranka įvaikius, kaži ar beatgausi. Šiaip kai tą simsą ištrini jis kaip ir lieka namuose, bet tu jo nematai, jo rodikliai visada geri būna, jis taip pat kaip ir kiti vaikai auga ar sensta...

aisku,jau isivaikinau kita 4u.gif
o kas nors papasakosit apie tuos verslus? as neturiu jokiu papildymu,kazkaip bijau,kad tada prarasiu viska,jau turbut cia is patirties man baime tokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2010 10 30, 17:19)
aisku,jau isivaikinau kita 4u.gif
o kas nors papasakosit apie tuos verslus? as neturiu jokiu papildymu,kazkaip bijau,kad tada prarasiu viska,jau turbut cia is patirties man baime tokia doh.gif

Na, verslui reik turėt papildymų, pati dar nebuvau įsijungusi simsų doh.gif niekaip laiko nerandu... Labai užsiverturi darbais esu, o dar mokslai spaudžia...
Atsakyti
Dabar pagalvojau apie verslą simsuose, gal nereikia iur tų papildymų, tiesiog nusiperki kokią ligoninę ar pan. ir reikia žiūrėt kokį tutorialą išmes simsai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2010 10 30, 14:00)
atejo socialinis darbuotojas ir vaika issinese doh.gif  nu ir gerai,nes vos keturiu nepraradau unsure.gif  bet kazi galima ta vaika susigrazinti? g.gif  bandau isivaikinti tai neleidzia...

Kažkuri pasakojo, kad patys tėvai, iš kurių atėmė vaiką, įsivaikint negali to atimto vaiko. Gali nebent kas nors kitas. Pvz antras vaikas, kai paauga smile.gif
Atsakyti

Merginos padekite bukit geros verysad.gif

Parsisiunciau The Sims 3 suinstaliavau juos aciu dievuj jie pasileido ir veikia thumbup.gif , bet turiu problemele, kai noriu parsiusti ir ikelti, i zaidima daiktu, rubu ir pan. juos isekstraktinu, ir atidarau per ta "The Sims 3 game Launcher" paspaudziu downloads, selec all, instal man ismeta tokia lentele, kurioje buna parasyta : Enter Your registration code here, please enter the entire registration code found either in your confirmation emaill, your game manual/product pacaging, or game card.
Nebezinau ka daryti, gal kuri esate susidurusi su sia problema, ir galite padeti, buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
o man pasileidus zaidima, pazaidzius 10 min issijungia kompas pilnai, kas per nesamone
Atsakyti
QUOTE(Nailea @ 2010 10 28, 21:16)
the sims 3 late night, isiinstaliavau, viskas pasileidzia, visai fainai, tik dar nespejau daug pazaist, i darbuka reikia  doh.gif

patinka man simsai, turiu parsisiuntus ivairiu papildymu, bet niekaip neiseina instalint, tai vakar mb man nupirko late night thumbup.gif thumbup.gif tik vis neikertu kaip su tais vampyrais susipazint, kur ju rast.... g.gif
Atsakyti
Sveikos SIMS fanes 4u.gif

Uzsikabliavau ant SIMS2, dukra zaidzia kokie 3 metai jau doh.gif o as va taip atostogas sumaniau praleist. Man iskilo toks klausimas, turime SIMS2 seasons, jei suinstalinsiu tarkim SIMS 2 bon voyage, tai ar pranyks seasons ? ar kazkaip viskas apsijungia ?
Atsakyti