as kas mano simsam atsitiko
gyvena keturiese,tai viena moteris mokino vaika sneket ir visdar nesustoja,abu jau visiskai raudoni,spaudziu ka nors daryti o tie nereaguoja!!!! ka daryt?
QUOTE(Thea! @ 2010 10 29, 20:00)
as kas mano simsam atsitiko
gyvena keturiese,tai viena moteris mokino vaika sneket ir visdar nesustoja,abu jau visiskai raudoni,spaudziu ka nors daryti o tie nereaguoja!!!! ka daryt? 
Oj, pažįstama situacija, renki kodą objectsOn ir ištrini vieną simsą, išsaugai ir perkrauni simsus, o po to galvoji atsiras ar ne... Man nė kart neatsirado
atejo socialinis darbuotojas ir vaika issinese
nu ir gerai,nes vos keturiu nepraradau
bet kazi galima ta vaika susigrazinti?
bandau isivaikinti tai neleidzia...
QUOTE(Thea! @ 2010 10 30, 14:00)
Pats žaidimas automatiškai atranka įvaikius, kaži ar beatgausi. Šiaip kai tą simsą ištrini jis kaip ir lieka namuose, bet tu jo nematai, jo rodikliai visada geri būna, jis taip pat kaip ir kiti vaikai auga ar sensta...
QUOTE(Fiorella @ 2010 10 30, 14:11)
Pats žaidimas automatiškai atranka įvaikius, kaži ar beatgausi. Šiaip kai tą simsą ištrini jis kaip ir lieka namuose, bet tu jo nematai, jo rodikliai visada geri būna, jis taip pat kaip ir kiti vaikai auga ar sensta...
aisku,jau isivaikinau kita
o kas nors papasakosit apie tuos verslus? as neturiu jokiu papildymu,kazkaip bijau,kad tada prarasiu viska,jau turbut cia is patirties man baime tokia
QUOTE(Thea! @ 2010 10 30, 17:19)
aisku,jau isivaikinau kita
o kas nors papasakosit apie tuos verslus? as neturiu jokiu papildymu,kazkaip bijau,kad tada prarasiu viska,jau turbut cia is patirties man baime tokia
Na, verslui reik turėt papildymų, pati dar nebuvau įsijungusi simsų
Dabar pagalvojau apie verslą simsuose, gal nereikia iur tų papildymų, tiesiog nusiperki kokią ligoninę ar pan. ir reikia žiūrėt kokį tutorialą išmes simsai
QUOTE(Thea! @ 2010 10 30, 14:00)
Kažkuri pasakojo, kad patys tėvai, iš kurių atėmė vaiką, įsivaikint negali to atimto vaiko. Gali nebent kas nors kitas. Pvz antras vaikas, kai paauga
Merginos padekite bukit geros
Parsisiunciau The Sims 3 suinstaliavau juos aciu dievuj jie pasileido ir veikia
Nebezinau ka daryti, gal kuri esate susidurusi su sia problema, ir galite padeti, buciau labai dekinga
o man pasileidus zaidima, pazaidzius 10 min issijungia kompas pilnai, kas per nesamone
QUOTE(Nailea @ 2010 10 28, 21:16)
the sims 3 late night, isiinstaliavau, viskas pasileidzia, visai fainai, tik dar nespejau daug pazaist, i darbuka reikia 
patinka man simsai, turiu parsisiuntus ivairiu papildymu, bet niekaip neiseina instalint, tai vakar mb man nupirko late night
Sveikos SIMS fanes
Uzsikabliavau ant SIMS2, dukra zaidzia kokie 3 metai jau
o as va taip atostogas sumaniau praleist. Man iskilo toks klausimas, turime SIMS2 seasons, jei suinstalinsiu tarkim SIMS 2 bon voyage, tai ar pranyks seasons ? ar kazkaip viskas apsijungia ?
Uzsikabliavau ant SIMS2, dukra zaidzia kokie 3 metai jau