Oje kokie ginčai dėl maisto gaminimo

Pareiga, ne pareiga - kur čia tragediją Jūs įžiūrit

Man pvz. nepriimtina, kad mano vaikai kasdien valgytų šildytą maistą, kartais būna, kad valgo, bet labai retai, gal kartą per mėnesį, gal dar rečiau. Ir iš viso nepraktikuoju gaminti daugiau o paskui šildyti - gaminu vienam kartui. Ir man tikrai būtų nepriimtina, kad mano vaikai valgytų pvz. mano vakare išvirtą o per kitos dienos pietus pašildytą maistą. Tiesa sakant, ranka nekiltų išvirti ir dėti į šaldytuvą - vaikai turi valgyti šviežiai paruošta, o ne pašildytą maistą

Aišku, yra visokių žmonių, pažinojau ir tokių, kurie džiaugėsi kaip pvz."kaip gerai, nebereiks vaikams pietų šiandien virti, prisikirto duonos su majonezu". Čia požiūrio klausimas, kaip kas nori, taip tas daro, o aš atsirinkinėdama auklę, iš karto įspėjau, kad maistą
vaikams turės ruošt ji. Beje, labai skaniai paruošdavo mūsų auklytė ir vaikai skaniai ir sveikai valgė

ir lavinimui / auklėjimui ir laukui laiko tikrai užtekdavo
Papildyta:
QUOTE(aushra1 @ 2012 09 12, 14:38)
Ar darželiuose irgi auklėtojos maistą gamina? Kaip iki šiol tai niekam neatėjo į galvą?
Jūs nepamirškite, kad darželiuose viena auklėtoja dirba su 15-25 vaikais

Siūlote samdytis atskirai virėją vienam vaikui?
Vis tik siūlyčiau neieškoti kur surašytos auklės pareigos (beje, tokių Jūs ir nerasite, nes kiekviena šeima samdydama auklę susitaria kokios bus jos pareigos), o vadovautis sveiko proto kriterijumi
79>65,3>65
startas 2016.01.09