Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinės-tai ne nevaisingumo nuosprendis

Merginos, padėkit, visai pasimečiau ir susiparinus esu...
Paskutinį kartą hormoninius tyrimus dariausi lapkričio vidury. Tik tuos kur 3-5cd. u norėjo patvirtint diagnozę - PKS.
gegužės 5 dieną einu vėl pas U su pagerėjusiu vyro turtu ir norėsiu tartis dėl stimuliacijos. Sakykit ar man reikia dabar kartoti prieš pas ją einant tuos tyrimus????
Nes man šiandien tik teplioja ir neaišku kad prasidės normalios mm ir ar išvis spėčiau aš tuos tyrimus pasidaryt...
nežinau nė ką daryt... nes po to ir konsultacija nueis perniek pinigai jeigu tik siuntimus tyrimam surašys user posted image
Atsakyti
QUOTE(crazylady @ 2010 04 29, 16:52)
O prie manes nori liga kabintis  verysad.gif gergkle sakuda, ir toks jausmas, kad temperaturos biski turiu  verysad.gif Vakar ant lauko pasnekejom su mano meistru apie masinas ir kt. matyt ir susalau  doh.gif

Kaip tik nuo gerkles sian paskaiciau recepta,kazkurioj temutej dalinosi mergaites,tai sake labai liuks padeda - reiskiasi nusiperki juodaji ridika isskobu vidu,kad butu backute ir ipili medaus,palauki truputi,gali pagramdyti,kad ridikas sultis paleistu i medu ir geri po sauksta,kad ir 5 kartus per diena.
Siaip man,kol buvau ne nestuke.gif ,tai geriausias vaistas nuo beprasidedancios ligos budavo vakare ikalti naktini teraflu (tas kur spec.naktinis,kuris migdo).

Regata,tavo smailikai tikrai prasviesina diena thumbup.gif

Keberiokst, man tai kai labai viskas susiktai buna,tai labai padeda atsistojus pries veidrodi issisaukt - tipo,nu kas cia per sudas,eina viskas na.. uzpiso juodai !!! ir kt.malonus epitetai yra issakomi susidariusiai situacijai ax.gif Truputi padeda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 04 29, 18:23)
Keberiokst, man tai kai labai viskas susiktai buna,tai labai padeda atsistojus pries veidrodi issisaukt - tipo,nu kas cia per sudas,eina viskas na.. uzpiso juodai !!! ir kt.malonus epitetai yra issakomi susidariusiai situacijai ax.gif Truputi padeda ax.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif reikia ir man pabandyti
Atsakyti
QUOTE(crazylady @ 2010 04 29, 18:58)
O kokiom proporcijom maisai imbiera ir medu? Ir paskui ji taip sauksteliais kabini ar kaip?

žinok, proporcijų nematuoju, nes skubėdama užbėgti ligai už akių, kartais cielą imbierą atsikandu, pakramtau arba miltelių žiūpsnį į burną įsimetu, pagraužia gerklę, pasaldinu gomurį medum, o paskui C vitamino arba citrinos wink.gif bet jeigu netingi, tai gali susmulkinti 1 citriną, 1 imbiero šaknelę (arba miltukų 2 šaukštelius), dar česnako skiltelę ar dvi susmulkinti, įdėti porą šaukštų medaus ir išmakaluoti viską wink.gif toks energijos serumas thumbup.gif čia vienai dienai maždaug wink.gif jeigu profilaktiškai, tai užtenka mažiau smile.gif

QUOTE(*Gaja* @ 2010 04 29, 19:23)
Regata,tavo smailikai tikrai prasviesina diena thumbup.gif

hi.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 04 29, 19:27)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif  reikia ir man pabandyti

Dar kartais imu viska kas po ranka (geriau kas neduzta) ir trenkiu i zeme,kokia kaldra supardau.. vienzo.. paskui kol viska sutvarkau,tai bunu tokia nusikalus,kad jau pyktis nebeima.. tuo paciu ir tvarka namie atsinaujina ax.gif Seniai pyktis beeme,tai namuose bevatvarke darosi..
Atsakyti
Ingutevi
su savo (.)(.) suintrigavai nezmoniskai bigsmile.gif
bursiu ir as 4u.gif

regata su surogtukais (zingsniukas tikslo link) ir nauja sukuosena cool.gif

Keberiokst nepasiduok durnom nuotaikom console:

QUOTE(valerie @ 2010 04 29, 08:45)
Labas rytas 
Tiesa sakant, neaisku, ar pasitaise, tik kad priepuoliai nesikartojo  ax.gif Menesi pries pradedant gerti vaistus androgenai visi buvo zemi, o dabar pradejo riebaluotis labiau oda, tai zinok, nieko nebesuprantu  doh.gif Turetu lyg buti atvirksciai 
O metformina nutraukiau, nes geriau ji jau dvejus metus su keliais menesiais be perstojo, tai pagalvojau, kad jei ciklas siaip ar taip nenaturalus, tai nelabai as ka ten juo pareguliuosiu  O dar tu pasakei, kad kepenis sodina

Valeri, ar negali buti kad pradejo ir vel riebalotis kai nustojai gerti metformina?
Na kepenis man atrodo visi vaistai sodina, isvis nevieni vaistai nera "vitaminai", kiek stipriai gadina negaliu pasakyt, bet girdejau kad biski sodina. O ka daryt? Noredami pasiekti rezultata kazkiek gadinam savo sveikata, tokius kompromisus darom kiekviena karta kai nusprendziam naudoti vaistus, tai kad nesiparink perdaug del to
4u.gif

QUOTE(kiskius @ 2010 04 29, 09:01)
manau  jau ir siusint nebereikia..  pabusiu as bureja ir pribursiu tau niu gi suteik man vilties prie spirmadienine LP.. 

Pamirsau atsakyti i tavo senesni klausimuka. Man lapar. buvo paskirta Klimo (to pacio kuri citavai!) del to kad mano hormonu tyrimai stipriai zashkalino, ir taip pat kiausides nereagavo i gydima: i clost. visiskai nereagavo, o i gonali reagavo tik i didziules IVF'ines dozes tik tuomet pradedavo augti visi folikulai vienu metu ir diferenciuoti nevbuvo imanoma, ir testi irgi, nes tauomet butu hiperstimuliacija.
Tai ir buvo indikacija laparaskopijai, o siaip tai kiekvienu individuali atveju s pasveria nauda ir zala, ir priima sprendima kuris yra tinkamas butent tau, todel jei pasitiki gydytoju, pirmyn 4u.gif

QUOTE(YUB4 @ 2010 04 29, 13:12)
Ooooo, kaip faina. Ten dabar turetu buti silta, grazu ir smagu.  Kokia kalba susisneki?

Nu klimatas cia fainas tikrai, tik paskutinem dienom labai jau vejuota, tai biski uzknisineja tos vejo audros. O del kalbos tai darbe visi sneka angliskai, o siaip gyvenime ivairiai - arba angliskai, arba keliais kreivai ismoktais graiku zodsiais arba gestais biggrin.gif

QUOTE(crazylady @ 2010 04 29, 16:52)
O prie manes nori liga kabintis  verysad.gif gergkle sakuda, ir toks jausmas, kad temperaturos biski turiu  Vakar ant lauko pasnekejom su mano meistru apie masinas ir kt. matyt ir susalau

Nepasiduok ligai,kalk viska kas turi vitamino C (arba vaistineje galima tabletese nusipirkt ir tirpinti siltoje bet svarbiausia nekarstoje arbatoje) sveik 4u.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2010 04 29, 19:01)
Merginos, padėkit, visai pasimečiau ir susiparinus esu...

Na ziurint kaip tave ruosiasi stimuliuot. Siaip LH/FSH tyrimas daromas 3-5 c.d. kai pirmoji ciklo diena skaitosi ta diena kai pasirodo raudonas kraujas ir sunaudojamas pilnas paketas. Jei stimuliuos tik clostu tai greiciausiai neskirs pakartotinai tyrimu o lieps grti tabletytes kazkur nuo 2-5 c.d. Jei stimuliacija leidziamaisiais, del dozes nustatymo gali liepti pasidaryti tyrimus, bet tokiu aveju gydytoja tretu is anksto paskirti vizito diena tokiu budu kad spetum pasidaryt, pvz. sakytu ateik 2 c.d. arba pasidaryk 3 c.d. tyrimus ir ta pacia diena ateiks su rezais.
Nemanau kad siuntines be reikalo tave tyrimu ir po to vel mokek uz vizita. Dar galimas variantas atejus nusius tyrimu ir po to lieps paskambinti po rezultatu ir telefonu pasakys doze kuria reiks leistis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 04 29, 18:40)
Dar kartais imu viska kas po ranka (geriau kas neduzta) ir trenkiu i zeme,kokia kaldra supardau.. vienzo.. paskui kol viska sutvarkau,tai bunu tokia nusikalus,kad jau pyktis nebeima.. tuo paciu ir tvarka namie atsinaujina ax.gif Seniai pyktis beeme,tai namuose bevatvarke darosi..

uj prajuokinai negaliu lotuliukas.gif gerą mintį davei dėl to suspardymo. Nes aš šiaip esu gan ramaus būdo ir viską laikau ir išgyvenu savyje tad toks pasitaškymas bus neprošal tik turbūt vyras nesupras nes nepratęs prie tokių vaizdų hihihi.gif
Papildyta:
Ačiū Lin4ia 4u.gif
bandysiu ryt pasiskambinti ir paklausti ką man daryti... nes aš net nežinau kada jos normaliai prasidės...
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 04 29, 19:48)
uj prajuokinai negaliu  lotuliukas.gif  gerą mintį davei dėl to suspardymo. Nes aš šiaip esu gan ramaus būdo ir viską laikau ir išgyvenu savyje tad toks pasitaškymas bus neprošal tik turbūt vyras nesupras nes nepratęs prie tokių vaizdų  hihihi.gif

Jau kaip prajuokinai doh.gif taip stojo vaizdas pries akis,kaip ramioji Levanda spardo kaldra,o vyras susiemes uz galvos keikia SM,kad zmona is proto isvare hihihi.gif

O gal tikrai pasiskambink U rytoj ir pasiklausk g.gif Gi per galva neduos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 04 29, 18:51)
Jau kaip prajuokinai doh.gif taip stojo vaizdas pries akis,kaip ramioji Levanda spardo kaldra,o vyras susiemes uz galvos keikia SM,kad zmona is proto isvare hihihi.gif

O gal tikrai pasiskambink U rytoj ir pasiklausk g.gif Gi per galva neduos ax.gif

tikrai, kad rytoj reikės man paskambinti.
O aš kaip miego noriu ne tas žodis... Eisiu miegoti jaučiu greitai. Taip pilvą maudžia... Vyras vėl juoksis, sakys einu kaip pensininkė miegot tokiu metu hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 04 29, 20:31)
tikrai, kad rytoj reikės man paskambinti.
O aš kaip miego noriu ne tas žodis... Eisiu miegoti jaučiu greitai. Taip pilvą maudžia... Vyras vėl juoksis, sakys einu kaip pensininkė miegot tokiu metu  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Saldziu sapnu pensininke mirksiukas.gif
O as tai tikriausiai sapnuosiu Ingutevi teigiama NT ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 29 balandžio 2010 - 20:37
QUOTE(*Gaja* @ 2010 04 29, 19:23)

thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Lin4ia @ 2010 04 29, 19:44)
Valeri, ar negali buti kad pradejo ir vel riebalotis kai nustojai gerti metformina?
Na kepenis man atrodo visi vaistai sodina, isvis nevieni vaistai nera "vitaminai", kiek stipriai gadina negaliu pasakyt, bet girdejau kad biski sodina. O ka daryt? Noredami pasiekti rezultata kazkiek gadinam savo sveikata, tokius kompromisus darom kiekviena karta kai nusprendziam naudoti vaistus, tai kad nesiparink perdaug del to
4u.gif

Zinok, or as ta pati buvau pagalvojus g.gif Negeriu nuo kovo pabaigos ar balandzio pradzios, ir dabar darosi man jau nebejuokinga, nuolat reikia valytis blizganti veida. O slyksciausia tai, kad po plaukais tai to nenuvalysi, ir jie nuo to prasciau jauciasi doh.gif
Pamaniau, kad jei gersiu toki stipru vaista kaip cyproplex, tai jau androgenai isvis ant nulio tures buti numusti unsure.gif
Tik va nzn, ar sitie vaistai (KT, cyproplex ir metforminas) nesikerta tarpusavyje, ar galiu as juos gerti kartu unsure.gif
Tai taip iseina, kad teks visa gyvenima metformina gerti unsure.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2010 04 29, 19:48)
Nes aš šiaip esu gan ramaus būdo ir viską laikau ir išgyvenu savyje tad toks pasitaškymas bus neprošal tik turbūt vyras nesupras nes nepratęs prie tokių vaizdų  hihihi.gif

Matyt, reiks jam pratintis mirksiukas.gif biggrin.gif
Maniskis tai prie visko priprates, nes su artimais zmonemis negaliu nieko laikyt savyje, tai kartais pasakau/isrekiu per daug doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2010 04 29, 21:46)
ir dabar darosi man jau nebejuokinga, nuolat reikia valytis blizganti veida. O slyksciausia tai, kad po plaukais tai to nenuvalysi, ir jie nuo to prasciau jauciasi  doh.gif

pas mane nuo pat paauglystės riebalus nuo veido gali ant duonos tept blink.gif mastau.gif
tai jau be birios pudros neapsieinu ir be servetėlių kišenėje... ir dar esu tikras persikėlis -pūkis hihihi.gif tik įdomu, kaip čia pas mane tas testosteronas toks žemas, nors turėtų būti atvirkščiai g.gif
Atsakyti