Ingutevi su savo (.)(.) suintrigavai nezmoniskai
bursiu ir as
regata su surogtukais (zingsniukas tikslo link) ir nauja sukuosena
Keberiokst nepasiduok durnom nuotaikom console:
QUOTE(valerie @ 2010 04 29, 08:45)
Labas rytas
Tiesa sakant, neaisku, ar pasitaise, tik kad priepuoliai nesikartojo

Menesi pries pradedant gerti vaistus androgenai visi buvo zemi, o dabar pradejo riebaluotis labiau oda, tai zinok, nieko nebesuprantu

Turetu lyg buti atvirksciai
O metformina nutraukiau, nes geriau ji jau dvejus metus su keliais menesiais be perstojo, tai pagalvojau, kad jei ciklas siaip ar taip nenaturalus, tai nelabai as ka ten juo pareguliuosiu O dar tu pasakei, kad kepenis sodina
Valeri, ar negali buti kad pradejo ir vel riebalotis kai nustojai gerti metformina?
Na kepenis man atrodo visi vaistai sodina, isvis nevieni vaistai nera "vitaminai", kiek stipriai gadina negaliu pasakyt, bet girdejau kad biski sodina. O ka daryt? Noredami pasiekti rezultata kazkiek gadinam savo sveikata, tokius kompromisus darom kiekviena karta kai nusprendziam naudoti vaistus, tai kad nesiparink perdaug del to
QUOTE(kiskius @ 2010 04 29, 09:01)
manau jau ir siusint nebereikia.. pabusiu as bureja ir pribursiu tau niu gi suteik man vilties prie spirmadienine LP..
Pamirsau atsakyti i tavo senesni klausimuka. Man lapar. buvo paskirta Klimo (to pacio kuri citavai!) del to kad mano hormonu tyrimai stipriai zashkalino, ir taip pat kiausides nereagavo i gydima: i clost. visiskai nereagavo, o i gonali reagavo tik i didziules IVF'ines dozes tik tuomet pradedavo augti visi folikulai vienu metu ir diferenciuoti nevbuvo imanoma, ir testi irgi, nes tauomet butu hiperstimuliacija.
Tai ir buvo indikacija laparaskopijai, o siaip tai kiekvienu individuali atveju s pasveria nauda ir zala, ir priima sprendima kuris yra tinkamas butent tau, todel jei pasitiki gydytoju, pirmyn
QUOTE(YUB4 @ 2010 04 29, 13:12)
Ooooo, kaip faina. Ten dabar turetu buti silta, grazu ir smagu. Kokia kalba susisneki?
Nu klimatas cia fainas tikrai, tik paskutinem dienom labai jau vejuota, tai biski uzknisineja tos vejo audros. O del kalbos tai darbe visi sneka angliskai, o siaip gyvenime ivairiai - arba angliskai, arba keliais kreivai ismoktais graiku zodsiais arba gestais
QUOTE(crazylady @ 2010 04 29, 16:52)
O prie manes nori liga kabintis

gergkle sakuda, ir toks jausmas, kad temperaturos biski turiu Vakar ant lauko pasnekejom su mano meistru apie masinas ir kt. matyt ir susalau
Nepasiduok ligai,kalk viska kas turi vitamino C (arba vaistineje galima tabletese nusipirkt ir tirpinti siltoje bet svarbiausia nekarstoje arbatoje) sveik
QUOTE(Levanda81 @ 2010 04 29, 19:01)
Merginos, padėkit, visai pasimečiau ir susiparinus esu...
Na ziurint kaip tave ruosiasi stimuliuot. Siaip LH/FSH tyrimas daromas 3-5 c.d. kai pirmoji ciklo diena skaitosi ta diena
kai pasirodo raudonas kraujas ir sunaudojamas pilnas paketas. Jei stimuliuos tik clostu tai greiciausiai neskirs pakartotinai tyrimu o lieps grti tabletytes kazkur nuo 2-5 c.d. Jei stimuliacija leidziamaisiais, del dozes nustatymo gali liepti pasidaryti tyrimus, bet tokiu aveju gydytoja tretu is anksto paskirti vizito diena tokiu budu kad spetum pasidaryt, pvz. sakytu ateik 2 c.d. arba pasidaryk 3 c.d. tyrimus ir ta pacia diena ateiks su rezais.
Nemanau kad siuntines be reikalo tave tyrimu ir po to vel mokek uz vizita. Dar galimas variantas atejus nusius tyrimu ir po to lieps paskambinti po rezultatu ir telefonu pasakys doze kuria reiks leistis.