Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinės-tai ne nevaisingumo nuosprendis

QUOTE(regata @ 2010 04 29, 21:52)
pas mane nuo pat paauglystės riebalus nuo veido gali ant duonos tept  blink.gif  mastau.gif
tai jau be birios pudros neapsieinu ir be servetėlių kišenėje... ir dar esu tikras persikėlis -pūkis hihihi.gif tik įdomu, kaip čia pas mane tas testosteronas toks žemas, nors turėtų būti atvirkščiai  g.gif

Tikrai, cia kazkokie su mumis X-failai hihihi.gif
Pas mane tai visada normali oda budavo, studiju metais - net i sausesne biski, o dabar prasom blink.gif Svarbiausia, ir pas mane T ir LAI prie zemu visada budavo, tik viena karta buvo T uzkiles prie vidurio normos. Paskutini karta, pries menesi ir T zemas buvo, ir LAI - 1,2 (kai norma iki 4,5). Tai is kur sita riebi oda, nebesuprantu, uzeina tokiom bangom, tai maziau riebi, tai smarkiai doh.gif
O pudros niekada neturejau, ar ji naudojama grynai riebiam blizgesiui paslepti? Ir kiek laiko ji laikosi ant veido? g.gif
Blogiausia, kad man nuo to dar plaukai smarkiai slenka.
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2010 04 29, 22:57)
Tikrai, cia kazkokie su mumis X-failai hihihi.gif
Pas mane tai visada normali oda budavo, studiju metais - net i sausesne biski, o dabar prasom  blink.gif Svarbiausia, ir pas mane T ir LAI prie zemu visada budavo, tik viena karta buvo T uzkiles prie vidurio normos. Paskutini karta, pries menesi ir T zemas buvo, ir LAI - 1,2 (kai norma iki 4,5). Tai is kur sita riebi oda, nebesuprantu, uzeina tokiom bangom, tai maziau riebi, tai smarkiai  doh.gif
O pudros niekada neturejau, ar ji naudojama grynai riebiam blizgesiui paslepti? Ir kiek laiko ji laikosi ant veido?  g.gif
Blogiausia, kad man nuo to dar plaukai smarkiai slenka.

nu va, ir aš sakau, kad X-failai doh.gif

pudrą tai aš kokį 10 m. naudoju. tiesiog užlygina veiduką, poras paslepia, raudonumus, ir sugeria blizgesį smile.gif tik per dieną dar kelis kartus su servetėlėm sugeriu riebalus nuo veido, tai į vakarą tos pudros mažai ant veido belieka, jeigu dar kur nors einu, pakartotinai pasipudruoju. žodžiu, pagal situaciją wink.gif
tik reikia atrast savo spalvą ir tinkamą firmą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2010 04 29, 23:42)
tik reikia atrast savo spalvą ir tinkamą firmą  mirksiukas.gif

Supratau 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos 4u.gif

Atėjau Ingutevi rezultatų pasicekavinti ax.gif smile.gif
Atsakyti
Prisiduodu,,,radau vakar daktares zinute, kad progesteronas tikrai ne kaip po ovuliacijos,,,didinam doze iki 100 kitam ciklui ax.gif

QUOTE(gretusiu @ 2010 04 29, 04:11)
O mazei kaip Eros Ramazotis patinka - krapstosi dabar sau laiminga  wub.gif

Tavo maze mano drauge,,,as ramazoti myliu, ypac jei nuotaikos nera - marmalioja jis sau italiskai, as nieko nesuprantu, tai galvos neskauda apie ka daina biggrin.gif
Ir nesinervink del atotostogu, nes pas mus tokio dalyko is vis nera tongue.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 04 29, 08:28)
Ai siaip,reikia kartais pazliumt,kiek galima dziaugtis.
Dustu nuo visko,nuo kur gyvenu,kaip gyvenu ir del ko gyvenu.Jauciuosi per daug suvarzyta,kad ka pakeist galeciau,va tos busenos ir nekenciu labiausiai.
Nieko,praeis.

drinks_cheers.gif junkis, junkis,,,mano durys visada atviros pazliumbimams,,,as manau, kad tai labai sveikas budas nuleisti stresui.

QUOTE(Levanda81 @ 2010 04 30, 00:06)
Labas rytas merginos  4u.gif

Atėjau Ingutevi rezultatų pasicekavinti  ax.gif  smile.gif

Labas vakaras 4u.gif biggrin.gif Ir man cekava, bet as ingutes vietoj dar pora dieneliu palaukciau ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2010 04 30, 06:17)
Labas vakaras 4u.gif  biggrin.gif Ir man cekava, bet as ingutes vietoj dar pora dieneliu palaukciau ax.gif  tongue.gif

O kodėl vakaras? biggrin.gif eisi miegučio tik dabar?

Gerai, kad daktarė padidins dozę, gal kaip tik to ir reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2010 04 30, 07:17)
*Prisiduodu,,,radau vakar daktares zinute, kad progesteronas tikrai ne kaip po ovuliacijos,,,didinam doze iki 100 kitam ciklui ax.gif
**Labas vakaras 4u.gif  biggrin.gif Ir man cekava, bet as ingutes vietoj dar pora dieneliu palaukciau ax.gif  tongue.gif

*Kvepia ekspermantavimu ax.gif Bet tikiuosi pades 4u.gif
**Ingutevi tegu mums sian bent vaiduokliuka parodo,o jau po poros dienu gales is naujo NT gadint ryskioms II smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 30 balandžio 2010 - 06:40
Labas rytas user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 07:43)

Nu,kokia nervu tampytoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 07:43)

Ei.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Lars @ 2010 04 30, 08:50)
Ei.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

niu tikrai, kad ei.... lotuliukas.gif cool.gif
as griudama vos ti kkompa isijungus begau ziuret, net is ryto duse galvojau, kazin kaip cia Ingutevi naujienos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 04 30, 07:49)
Nu,kokia nervu tampytoja doh.gif
QUOTE(Lars @ 2010 04 30, 07:50)
Ei....
QUOTE(kiskius @ 2010 04 30, 07:59)
niu tikrai, kad ei.... 

nu ką aš... blush2.gif
Pakartosiu MB žodžius - "padariau tada kada norėjau" lotuliukas.gif
Nufotkinti man nepavyko, na nemoku aš matyt sužaisti su tokiu ryškumu, bet matytis matosi geruliškai, tiek, švelni ta juostelė wub.gif bet įvertinus tai, kad man niekada niekada nesivaideno - tai jau YRA wub.gif
Atsakyti