Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinės-tai ne nevaisingumo nuosprendis

QUOTE(crazylady @ 2010 04 30, 08:27)
SVEIKINU SVEIKINU SVEIKINU

Dar nedėkosiu, palauksiu, kol jau turėsiu pirmąją fotkę wub.gif
O dėl tų receptukų - aš praktiškai lygiom dalim sutarkuoju citriną ir imbierą tada nrpagailiu medaus ir geriu arbatą su ta košele, man ji labai tinka, tokia kaitinanti, liuks thumbup.gif
QUOTE(kiskius @ 2010 04 30, 08:29)
o ka as tau sakiau vakar, sakai ukad jau siusiot net nebereikia ir taip viskas aisku.. ..
va dabar tai ramia sirdimi lauksiu ir as savo LP pirmadieni....  lotuliukas.gif  bigsmile.gif va cia tai suveike.. 
as irgi galvojau kaip jausiuosi, bet karta jau teko tai patirti, kai lyg tai pamaciau vaiduokli, bet matyt testukas buvo brokuotas... (nors ir tas vaiduoklis grynai vaiduokliskas buvo, be manes jo niek ir net nemate) tai ant tiek ta diena laiminga buvau, kad net neimanoma buvo nesisypsoti..

O aš džiaugiuosi, kad vakar vakare nesusigundžiau myžtelt ant juostelės nes greičiausiai būčiau susibiesinus lotuliukas.gif Juk ir šį rytą, įmerkiu juostelę, ir kaip kad rausva banga eina. Pasiekia kontrolinę, nuspalvina ją, o visur kitur - tuštuma... Galvoje jau įsijungia apsauga - "juk ir taip aišku buvo, kad nėra, kam dar čia nervinaisi". Bet palaukiu pora minučių ant "sosto" riogsodama - žiūriu, kad jau kažkas matosi wub.gif Surenku visus įpakavimus, nešu išmesti ir jau grįžtu į miegamąjį...
O tu drąsiai gulkis laparaskopijai - juk gydytojai žino ką daro ir kaip reikia gydyti thumbup.gif
Atsakyti
Labukas!!
Ingutevi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nerealiai dziaugiuos uz jusu seimyna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wub.gif thumbup.gif As vis skaiciau kad tu px rezima ijungus, tylejau, bet zinojau kad makaule kai atpalaiduoji, tada ir uzkimba thumbup.gif Ir man taib buvo wub.gif Sveikinu nuosirdziausiai!!! wub.gif

Lars, mauk pas gydytoja, geriau tikrai lisna karteli nuvaryti, nei nervuotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 08:14)
aš ne vieną kartą galvojau kaip jausiuosi kai pamatysi teigiamą... Atrodė kauksiu visam pasauliui, o dabar, kaukti nesinori, tik taip šilta šilta viduje  wub.gif

Labas
Dabar sedziu darbe ir bliaunu...........cia per tave viskas blush2.gif hihihi.gif
Kad tu zinotum kaip as dziaugiuosi uz tave, bnerealiai, tarsi pati buciau pamaciusi siryt savo graziausai vaiduokli wub.gif wub.gif wub.gif
Nu negaliu...koks grazus rytas assa.gif assa.gif assa.gif
Mammamija....nu kaip fainiai..... ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 04 30, 08:30)
Ingutevi,o kaip TB reagavo? Turbut lengvam soke

Jis iš miegų pažadintas buvo - toks mirkt mirkt - miegamajam tos ekonominės lempos lempos susuktos, kol įsidega - būna prieblanda, žlibino žlibino į tą juostelę - paskui - "nu yra", patylėjo - "po kelių dienų kartosi" lotuliukas.gif

QUOTE(kiskius @ 2010 04 30, 08:31)
as noriu geguze....  bet jauciu per daug optimiste, juk man LP dar tik pirmadieni, bet as tikiuuuuuuuuuuuuu....
po tokiu naujienu neimanoma netiketi... 
Ingutevi tu mano angelas, tu net neisivaizduoji kaip ikvepei man vilties ir tikejimo  bigsmile.gif o juk daznai to tik ir tetruksta..

Gegužę gal nespėsi, nors skaičiau tokių variantų, kad po poros savaičių po LP užkimba, bet va birželį - tai labai realus dalykas thumbup.gif
Aš angelas su ragais hihihi.gifuser posted image

QUOTE(Levanda81 @ 2010 04 30, 08:41)
Šiandien kiek pamenu regatos iui diena?

Šiandien spaudžiam kumščius už Regatą thumbup.gif

QUOTE(Akutee @ 2010 04 30, 08:42)
user posted image

O čia gražuolis wub.gif

QUOTE(ernestuke @ 2010 04 30, 08:45)
As vis skaiciau kad tu px rezima ijungus, tylejau, bet zinojau kad makaule kai atpalaiduoji, tada ir uzkimba

kad jau kitaip nervai nelaikė doh.gif kai sau pritravinau - kad nieko nėra ir nebus - tada lengviau ir ramiau gyvenosi. O už sveikinimus dar nedėkoju, dar reikia minti skydliaukę tikrinti ir širdelės sulaukti ax.gif
Atsakyti
O aš turiu naują "klyčką", mane MB pradėjo vadinti "stepių burbuls".. lotuliukas.gif (cia "ala latviskai" dramblys.. ) ax.gif
Nes nestuke.gif auga ne dienom o valandom, jo nuomone..
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2010 04 30, 08:49)
Dabar sedziu darbe ir bliaunu...........cia per tave viskas  :

na tik dabar nebliauk ax.gif dar tavo gražioji kengūrytė susinervins blush2.gif šypsokis, bet jokio bliovimo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Akutee @ 2010 04 30, 08:53)
O aš turiu naują "klyčką", mane MB pradėjo vadinti "stepių burbuls".. lotuliukas.gif (cia "ala latviskai" dramblys.. ) ax.gif

nu pavadinimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juk 2 auga, o ne vienas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2010 04 30, 08:53)

Liuksiskai skamba lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 08:52)
Jis iš miegų pažadintas buvo - toks mirkt mirkt - miegamajam tos ekonominės lempos lempos susuktos, kol įsidega - būna prieblanda, žlibino žlibino į tą juostelę - paskui - "nu yra", patylėjo - "po kelių dienų kartosi"  lotuliukas.gif

Tipiskas vyras lotuliukas.gif Kol i ranka neispirs,tai nepatikes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 08:55)
na tik dabar nebliauk  ax.gif dar tavo gražioji kengūrytė susinervins  blush2.gif šypsokis, bet jokio bliovimo  blush2.gif

Cia mano laime taip persiduoda i isore....as labai jautri esu jusu nestuke.gif biggrin.gif
Mano dukriukas supranta, kad cia gerio asareles rieda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 08:55)
nu pavadinimas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  juk 2 auga, o ne vienas  thumbup.gif

aha, turbut kad ne vienas tai puciuos, kaip oro balionas lotuliukas.gif
dar yra toks "okeans burbuls"- ala banginis ax.gif

QUOTE(*Gaja* @ 2010 04 30, 08:57)
Liuksiskai skamba

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 08:07)
tas realizmas man padėjo išgyventi  bigsmile.gif
įdedu visgi fotkę, kažkas matosi  g.gif
user posted image
Matyt pramokau ant NT sysiot per tiek laiko  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labas rytas.

Labai sveikinu pagaliau pamacius II wub.gif , pamenu tave dar is BT matavimo temos. Linkiu sekmingu 9 men. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2010 04 30, 08:58)
aha, turbut kad ne vienas tai puciuos, kaip oro balionas  lotuliukas.gif
dar yra toks "okeans burbuls"- ala banginis  :ax

šitas vasaros pabaigoje man turėtų tikti lotuliukas.gif nes jei pūsiuosi kaip su Mantu - tai tikrai savo diedo masę pasieksiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristuciuke @ 2010 04 30, 09:02)
Labai sveikinu pagaliau pamacius II  wub.gif , pamenu tave dar is BT matavimo temos. Linkiu sekmingu 9 men.

Dar nedėkosiu ax.gif Dar viskas labai šviežia blush2.gif
Atsakyti
Ingutevi, visteik manes neperaugsi tongue.gif
Busim DVi burbulės lotuliukas.gif
Atsakyti