QUOTE(crazylady @ 2010 04 30, 08:27)
SVEIKINU SVEIKINU SVEIKINU
Dar nedėkosiu, palauksiu, kol jau turėsiu pirmąją fotkę

O dėl tų receptukų - aš praktiškai lygiom dalim sutarkuoju citriną ir imbierą tada nrpagailiu medaus ir geriu arbatą su ta košele, man ji labai tinka, tokia kaitinanti, liuks

QUOTE(kiskius @ 2010 04 30, 08:29)
o ka as tau sakiau vakar, sakai ukad jau siusiot net nebereikia ir taip viskas aisku.. ..
va dabar tai ramia sirdimi lauksiu ir as savo LP pirmadieni....
va cia tai suveike..
as irgi galvojau kaip jausiuosi, bet karta jau teko tai patirti, kai lyg tai pamaciau vaiduokli, bet matyt testukas buvo brokuotas... (nors ir tas vaiduoklis grynai vaiduokliskas buvo, be manes jo niek ir net nemate) tai ant tiek ta diena laiminga buvau, kad net neimanoma buvo nesisypsoti..
va dabar tai ramia sirdimi lauksiu ir as savo LP pirmadieni....

as irgi galvojau kaip jausiuosi, bet karta jau teko tai patirti, kai lyg tai pamaciau vaiduokli, bet matyt testukas buvo brokuotas... (nors ir tas vaiduoklis grynai vaiduokliskas buvo, be manes jo niek ir net nemate) tai ant tiek ta diena laiminga buvau, kad net neimanoma buvo nesisypsoti..
O aš džiaugiuosi, kad vakar vakare nesusigundžiau myžtelt ant juostelės nes greičiausiai būčiau susibiesinus

O tu drąsiai gulkis laparaskopijai - juk gydytojai žino ką daro ir kaip reikia gydyti