Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinės-tai ne nevaisingumo nuosprendis

QUOTE(Levanda81 @ 2010 04 30, 08:21)
wub.gif  wub.gif  Norėčiau patoti birželį  nestuke.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O geguze nenori???
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 08:03)
nu ką aš...  blush2.gif
Pakartosiu MB žodžius - "padariau tada kada norėjau" lotuliukas.gif
Nufotkinti man nepavyko, na nemoku aš matyt sužaisti su tokiu ryškumu, bet matytis matosi geruliškai, tiek, švelni ta juostelė  wub.gif bet įvertinus tai, kad man niekada niekada nesivaideno - tai jau YRA  wub.gif

valiooooooooooooooooooo yahoo.gif , net apsiverkiau is dziaugsmo, gerai kad koleges kabinete nebuvo biggrin.gif

Buvau leisgyve is ryto, bet kai perskaiciau tokia naujiena atrodo ir ligos biski issiblaske biggrin.gif

SVEIKINU SVEIKINU SVEIKINU 4u.gif 4u.gif 4u.gif yahoo.gif

p.s. aciu visom uz receptukus 4u.gif , siandien reikes gydytis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin4ia @ 2010 04 30, 08:19)
Stipriai apkabinu

group.gif

QUOTE(Akutee @ 2010 04 30, 08:21)
..... Greze greze... elektra dingo.. 

HAHA pribūriau vis gi, pribūūūriau

Nu tu be nuotykių negali lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tiersiog - GEROJI FĖJA user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 09:03)
nu ką aš...  blush2.gif
Pakartosiu MB žodžius - "padariau tada kada norėjau" lotuliukas.gif
Nufotkinti man nepavyko, na nemoku aš matyt sužaisti su tokiu ryškumu, bet matytis matosi geruliškai, tiek, švelni ta juostelė  wub.gif bet įvertinus tai, kad man niekada niekada nesivaideno - tai jau YRA  wub.gif

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bigsmile.gif JEGELEEEEEEEEEEE thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
eina sau kaip super... wub.gif wub.gif wub.gif
o ka as tau sakiau vakar, sakai ukad jau siusiot net nebereikia ir taip viskas aisku.. .. lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif clap.gif
va dabar tai ramia sirdimi lauksiu ir as savo LP pirmadieni.... lotuliukas.gif bigsmile.gif va cia tai suveike.. bigsmile.gif

QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 09:14)
aš ne vieną kartą galvojau kaip jausiuosi kai pamatysi teigiamą... Atrodė kauksiu visam pasauliui, o dabar, kaukti nesinori, tik taip šilta šilta viduje  wub.gif

as irgi galvojau kaip jausiuosi, bet karta jau teko tai patirti, kai lyg tai pamaciau vaiduokli, bet matyt testukas buvo brokuotas... (nors ir tas vaiduoklis grynai vaiduokliskas buvo, be manes jo niek ir net nemate) tai ant tiek ta diena laiminga buvau, kad net neimanoma buvo nesisypsoti.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2010 04 30, 08:26)
Nezinau net ka galvot, mano gyd.atostogauja, sakau gal nueit pas kita, bet gal taip turi but.. Nu pasimetus esu.

greičiau dumi į priėmimą. Čia ne juokas, apžiūrės budintys gydytojai, geriau 3 kartus be reikalo nuvažiuoti, negul praleisti reikalingą apsilankymą
Atsakyti
Ingutevi,o kaip TB reagavo? Turbut lengvam soke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 04 30, 09:26)
O geguze nenori???

as noriu geguze.... bigsmile.gif ax.gif blush2.gif bet jauciu per daug optimiste, juk man LP dar tik pirmadieni, bet as tikiuuuuuuuuuuuuu....
po tokiu naujienu neimanoma netiketi... bigsmile.gif thumbup.gif

Ingutevi tu mano angelas, tu net neisivaizduoji kaip ikvepei man vilties ir tikejimo bigsmile.gif o juk daznai to tik ir tetruksta.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2010 04 30, 08:26)
Nenoriu uzgozt Ingutes dziaugsmo, bet noriu paklaust gal kas gales ka pakomentut.
Na kaip jau sakiau man rado hematoma, gyd.sake neissigask teplioti gali dar ilgai ji valosi ir t.t. Sianakt atsikeliau syse, tai pasysiojau krauju, triusikiukai permirke ir net pizamos sikniukas kruvinas. Nezinau net ka galvot, mano gyd.atostogauja, sakau gal nueit pas kita, bet gal taip turi but.. Nu pasimetus esu.

Vaziuok greiciau i ligonine,kad apziuretu,nejuokauk ir nelauk !!!
Atsakyti
Lars man turint hematoma kraujavo viena syky ir labai stirpiai, be perstojo ir tiesiog upeliu... matyt iskart viskas isejo.. doh.gif bet as jau kelio nemaciau pro asaras i ligonine, maniau praradau zirniukus.. sad.gif Dievuliau kai prisimenu.. doh.gif Vienintelis dalykas, nueitk pas kita gydytoja kad ir paciai ramiau, btu kad paziuretu, o seip tik biletenis- ir gulejimas lovoje tai labai svarbu.. as istisai gulejau, pradziai ligoninej, po to namie... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 04 30, 07:26)
O geguze nenori???

NORIU NORIU!!!!
Papildyta:
Šiandien kiek pamenu regatos iui diena?
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 08:28)
Nu tu be nuotykių negali  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tiersiog - GEROJI FĖJA user posted image

kad jie patys mane randa.. gerai kad viskas gerai baiges.. Tai daba eiciau su skyle dantyje grazuole lotuliukas.gif

Nu bet cia tai nerealiai thumbup.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2010 04 30, 07:26)
[/color]. Nezinau net ka galvot, mano gyd.atostogauja, sakau gal nueit pas kita, bet gal taip turi but.. Nu pasimetus esu.

Nieko nelaukus lėk į priėmimo skyrių, kad patvirtintų, jog viskas gerai. O dabar tas išgąstis, baimė ir nerimas ne į naudą. Taip būna, kad kraujuoja, tačiau tikrai dar nereikškia, kad jau visko pabaiga. Taip, kad nieko nelauk.. O mes palaikysim kumštukus už tave.
Atsakyti