Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinės-tai ne nevaisingumo nuosprendis

Gal nikus reik pasikeist i stepiu ir okeans burbuls? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2010 04 30, 09:05)
Ingutevi, visteik manes neperaugsi tongue.gif
Busim DVi burbulės

tai nespėsiu hihihi.gif
aš tave vysiuosi, vysiuosi, o tu paskui imsi sportuoti - vežimėlį stumdyti lotuliukas.gif O jau tada liksiu aš tik dirol.gif
Jei nepamiršiu - nuskenuosiu kada fotkę, kur prieš važiuojant į gimdymo namus padaryta ax.gif pamatysi koks banginis buvau doh.gif
Atsakyti
AHa nuskanuok, arba perfotkink, labai idomu paziureti i nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

savaitgaliui nuotaika jau sugadinta verysad.gif siandien buvau pas VS ir ji geru naujienu nepasake, didele tikimybe jog si cikla jau galiu nurasyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 07:03)
nu ką aš...  blush2.gif
Pakartosiu MB žodžius - "padariau tada kada norėjau" lotuliukas.gif
Nufotkinti man nepavyko, na nemoku aš matyt sužaisti su tokiu ryškumu, bet matytis matosi geruliškai, tiek, švelni ta juostelė  wub.gif bet įvertinus tai, kad man niekada niekada nesivaideno - tai jau YRA  wub.gif

Jeee! Super thumbup.gif Sveikinu labai labai 4u.gif Pagaliau smile.gif Linkiu, kad viskas klostytusi kuo pukiausiai visus 9 menesius 4u.gif

QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 07:14)
aš ne vieną kartą galvojau kaip jausiuosi kai pamatysi teigiamą... Atrodė kauksiu visam pasauliui, o dabar, kaukti nesinori, tik taip šilta šilta viduje  wub.gif

as irgi galvojau, kad kai pamatysiu tai sokinesiu is laimes, bus man ant kaktos tai parasyta. Bet kai tai ivyko is tikruju, kokia 20 minuciu sedejau tualete ant grindu ir negalejau patiket, pasidariau 2 testus, nes pirma apkaltinau, kad blogas testas biggrin.gif
gera viduje, bet suprantu, kad saukti nesinori, kazkokia atsargesne tuo metu pasidarai, lengvas sokas toks biggrin.gif bet labai faina, tikrai dziaugiuosi del taves smile.gif

Lars, pritariu kitoms mergaitems, kad vaziuok pas gydytoja. Jau geriau nueiti 10 kartu be reikalo, nei nenueiti, kai reikalas tikrai svarbus. Tikiuosi, kad viskas gerai 4u.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2010 04 30, 07:41)
NORIU NORIU!!!!
Papildyta:
Šiandien kiek pamenu regatos iui diena?

Levanda81, linkiu, kad tas noras issipildytu jei ne geguze, tai birzeli tikrai 4u.gif

ir laikom stipriausius kumscius del regatos. Jauciu, kad siandien labai sekminga diena. Ir Ingutevi tai irode smile.gif
Atsakyti
Labutis!

Ingutevi, sveikinimai!!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
labas rytas
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 08:03)
nu ką aš...  blush2.gif

clap.gif 2.gif new_russian.gif yahoo.gif sveikinu, džiaugiuosi. Smagu tokios naujienos iš ryto, bet kažkaip kitokios žinios ir nesitikėjau bigsmile.gif
Lars, būtinai konsultuokis su gydutoju kokiu 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės parašau visoms - nedėkoju, kol kas nesijaučiu tvirtai tai galinti daryti, tiesiog labai smagu, kad džiaugiatės kartu blush2.gif
Atsakyti
LABAAAAS RYTAAAAS yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif VAJEEEZAAUUU!!!!!!! INGUTEVI!!!! user posted image
jau kai pamačiau tavo postą

QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 07:43)
Labas rytas user posted image

...taip sudrebėjo širdis bigsmile.gif jaučiuosi taip, kaip pati išvydusi II wub.gif wub.gif wub.gif
Dieve, Dieve, kaip gera, baigiu nualpt karsta.gif user posted image
nu, tai ta proga dar pašokam visos kadrilį user posted image user posted image

Atsakyti
QUOTE(regata @ 2010 04 30, 09:39)
Dieve, Dieve, kaip gera, baigiu nualpt 

po 2 savaičių - galėsi alpti mirksiukas.gif sutarėm? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 08:40)
po 2 savaičių - galėsi alpti  mirksiukas.gif sutarėm?  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

regata, po 2 savaiciu soksim kadrili ir del taves 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 04 30, 08:21)
wub.gif  wub.gif  Norėčiau patoti birželį  nestuke.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 08:52)
Gegužę gal nespėsi, nors skaičiau tokių variantų, kad po poros savaičių po LP užkimba, bet va birželį - tai labai realus dalykas  thumbup.gif

tai gegužę man palikit! lotuliukas.gif

QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 04 30, 09:26)
sveikos merginos,

savaitgaliui nuotaika jau sugadinta  verysad.gif  siandien buvau pas VS ir ji geru naujienu nepasake, didele tikimybe jog si cikla jau galiu nurasyt  doh.gif

nenusimink, mergyt console.gif
man lygiai taip pat buvo per pirmą stim., folikulai neužaugo iki reikiamo dydžio, O nebuvo, bet džiugu nors tai, kad kažkas darėsi, kažkas ten vyko viduje smile.gif o vėliau, per kitas stim., padidinus vaistų dozę, užaugo visai neblogas derlius wink.gif
tik reikia kantrybės, nes jeigu norėsi greitai ir dabar, tai gausis šnipštas.
tu ramiai išlauk to mėnesio, kurį pasirinkęs tavo žvaigždinukas 4u.gif jis tikrai ateis, būk kantri 4u.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2010 04 30, 08:41)
Šiandien kiek pamenu regatos iui diena?

QUOTE(*July* @ 2010 04 30, 09:30)
ir laikom stipriausius kumscius del regatos. Jauciu, kad siandien labai sekminga diena. Ir Ingutevi tai irode  smile.gif

ačiū, mergaitės oro_buckis.gif šiandien mano ir mano vyro diena biggrin.gif
vieną minutę jaučiuosi kaip ant sparnų user posted image kitą minutę užeina nerimas ax.gif ai, bus taip, kaip turi būti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 09:40)
po 2 savaičių - galėsi alpti  mirksiukas.gif sutarėm?  mirksiukas.gif

QUOTE(*July* @ 2010 04 30, 09:46)
drinks_cheers.gif

regata, po 2 savaiciu soksim kadrili ir del taves  4u.gif  4u.gif  4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti