Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinės-tai ne nevaisingumo nuosprendis

Labukas 4u.gif
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 06:03)
nu ką aš...  blush2.gif
Pakartosiu MB žodžius - "padariau tada kada norėjau" lotuliukas.gif
Nufotkinti man nepavyko, na nemoku aš matyt sužaisti su tokiu ryškumu, bet matytis matosi geruliškai, tiek, švelni ta juostelė  wub.gif bet įvertinus tai, kad man niekada niekada nesivaideno - tai jau YRA  wub.gif

Na Ingutevi!!!!!!!!!!!!! Sveikinu sveikinu sveikinuuuuuuu!!!! Nuostabios naujienos thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif Super!!! To ir tikejausi po tavo posto apie (.)(.) vakar. biggrin.gif biggrin.gif
Zinau, kad nedekosi. Palauksim dar 2 savaiteles. 4u.gif 4u.gif

Regata, dideliausios sekmes tau siandien.

Papildyta:
QUOTE(Lars @ 2010 04 30, 10:22)
Buvau ligoninej ...

Gerai, kad nekreipi demesio per daug, ka ta doktorka sake. Dukryte stipruole, zino kaip stipriai isikibti. wub.gif wub.gif Ramybes tau ir daug daug poilsio. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites!

Ilindau pagaliau pasilabinti, o is tikruju slaptai tikejausi, kad sveikinsiu Ingutevi blush2.gif
Ir ka gi pamaciau bigsmile.gif Mieloji, tyliai tyliai sveikinu, apkabinu ir linkiu sklandaus bei lengvo nestuke.gif wub.gif Ech...nuosirdziausiai dar karteli... wub.gif

Lars, ne viska skaiciau, bet supratau, kad kazkas ne taip... Labai gerai laikaisi, taip ir reikia - viskas jums su mergyte bus gerai, stipruolyte pilvelyje augini wub.gif

Regata jau tikriausiai po turbo ipurskimo biggrin.gif Laikom kumscius uz II po 2 sav wub.gif Laikyk kojytes suspaudus, mergyte, o mes jau sveikinimais pasirupinsim mirksiukas.gif 4u.gif

Gretusiu, sveikinu su galbut mergyte 4u.gif Ot ruzavai skyrelis nusidaze wub.gif

O mes su Braskyte-Amelyte gerai rolleyes.gif Valgom daug, jau sveriam 5300g, vakar vel keliavom skiepytis (jau berods 2 ar 3 bandymas), bet del berimu ant veiduko musu vel nepaskiepijo...Dabar jau sako, kad alergija unsure.gif Daede man tos speliones- pirma issutimas, tiesiog...paskui jau prakaitine...dabar jau alergija..Spjoviau ir siandien nuejau 2 nuomones pas kudikiu daktaryte ligoninej...Sake niekuom netept, gal ir alergija, bet jau turi praeiti..Matysim...
O siaip viskas labai grazu ruzava ir pukuota biggrin.gif Gyvenam kaip sapne...Siandien maze net zagseti pradejo, kiek snekejo, sypsojosi, sportavo -nespejo visko susakyti, prisigaude oro ir eme zagseti biggrin.gif Judri panele auga wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mila*: 30 balandžio 2010 - 16:05
Lars, tikiu, kad viskas jums bus gerai 4u.gif Ir tu tikek.
As tikiu ir zinau (is savo mokslu blush2.gif ) kad musu mastymas ir kunas labai susije dalykai. Jau gal kartojuosi, bet jei itikinsi pasamone, kad viskas bus gerai, taip ir bus. Tikek ir zinok tai. Is tavo pasakymu matau, kad tiki, tik sustiprink ta tikejima kiek galima labiau mirksiukas.gif

Ir gulek, gulek, gulek. Mastyk tik teigiamai, kalbek su savo dukriuku wub.gif

QUOTE(*Mila* @ 2010 04 30, 16:02)
O mes su Braskyte-Amelyte gerai rolleyes.gif Valgom daug, jau sveriam 5300g, vakar vel keliavom skiepytis (jau berods 2 ar 3 bandymas), bet del berimu ant veiduko musu vel nepaskiepijo...Dabar jau sako, kad alergija unsure.gif Daede man tos speliones- pirma issutimas, tiesiog...paskui jau prakaitine...dabar jau alergija..Spjoviau ir siandien nuejau 2 nuomones pas kudikiu daktaryte ligoninej...Sake niekuom netept, gal ir alergija, bet jau turi praeiti..Matysim...
O siaip viskas labai grazu ruzava ir pukuota biggrin.gif Gyvenam kaip sapne...Siandien maze net zagseti pradejo, kiek snekejo, sypsojosi, sportavo -nespejo visko susakyti, prisigaude oro ir eme zagseti biggrin.gif Judri panele auga wub.gif

Niu tikiuosi greitai praeis tos visokios alergijos rolleyes.gif
O siaip labai smagu skaityt kaip sauniai jus gyvenat thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *July*: 30 balandžio 2010 - 16:11
QUOTE(*Mila* @ 2010 04 30, 14:02)
Sveikos, mergaites!

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2010 04 30, 15:02)

Labai graziai aprasei jusu gyvenima su Amelyte. wub.gif Tavo postai visada dvelkia svelnumu. wub.gif Sedziu dabar issisiepus. biggrin.gif Ir dar labiau laukiu, kada mano mazyle atkeliaus. wub.gif wub.gif

Papildyta:
Einu pasicekavinti nuotraukytese. Ir savo pilvuza idesiu. blush2.gif
Atsakyti
sveikos meilos 4u.gif

Niu Ingutevi nerealiai fainiai, super duper, kaip gera viduj,kazkaip kaip rasei silta silta, sypsausi db rasydama, labai dziaugiuosi del jusu, tylus sveikinimai wub.gif oro_buckis.gif niu taip gera, atkaliai sistema kaip sysiot ant testu thumbup.gif

Lars nieko jum nesakes, gerai darai, kad neimi i galva, viskas jums bus gerai. Niu zinok mano sesei irgi hematoma uz placentos, tai irgi vis pakraujuoja, sake jai taip jau ir gali but kad visa nestuma vis pakraujuos, svarbu leliukui viskas gerai, ir niekas neatsisloksniuos, niu ot daktare, kuku jai Buk rami ir ilsekis 4u.gif

Regata turbut jau po ipurskimo, bet laikom vistiek kumstukus, bent jau dvi savaites mirksiukas.gif

Milut smagiai augat wub.gif Ir mes visad pavalgiusios pasikalbam dar, tai nuo tu sneku pradeda visad zagseti biggrin.gif kazko neramiai siandiena miegam, numiegam pusvalandi ir vel akys stacios mirksi ziuri i mane soske ciulpia, pasnekina tada zirzia pervargus.
Gero savaitgalio visoms oro_buckis.gif
Atsakyti
nu va, prisiduodu jums 4u.gif

pirmiausia tai didžiulis ačiū už visus kumštukus, linkėjimus ir šiltus žodžius wub.gif jau tiek palaikymo daug bis.gif kad nespėsiu kiekvienai asmeniškai padėkoti blush-anim-cl.gif jūs nuostabios gossip.gif

sėdžiu dabar susiraičiusi ant dviejų taburetkų pas anytą namuose, aprengta šiltu megztuku, apauta vilnonėm kojinėm ir viskuom aprūpinta biggrin.gif krypuoju kaip sena farširuota antis, tempia pilvą prie žemės, bet daugiau viskas liuks thumbup.gif tiesa, dar alaus įkaliaustiklinaitę atsipalaidavimui blush2.gif bet gi šventės biggrin.gif

Kadangi man čia buvo pirmas įpurškimas, tai norisi su jumis pasidalinti įspūdžiais rolleyes.gif
IUI praėjo labai greitai ir be menkiausio skausmelio! Jolsanoje po IUI gulėjau beveik valandą laiko, apklota su šiltu adijalu ir įsikišusi ausinuką į ausis hihihi.gif vyras su mūsų šunyte už durų laukė kartu su kitom pacientėm. mūsų Gilzė spėjo aploti naujai atėjusius pasientus ir bėgiojančias seseles lotuliukas.gif visiems šokas, sako, nu šito tai tikrai nesitikėjom klinikose, kad šuo pradės loti lotuliukas.gif nu, bet jinai tvarkingai, iš tašės iškišusi nosiuką tik signalus laidė bendrai tvarkai palaikyt biggrin.gif seselės nuglostė, nučiūčiavo. juk išsiruošėm visam savaitgaliui visa šeima, tai kur paliksi tą kailinį vaiką ax.gif

prieš IUI per apžiūrą mano kairėj kiaušidėj buvo 4 ar 5 didžiuliai braškantys folikulai ir daug skysčio, kas reiškė, kad gražuoliai jau plyšinėja wink.gif gleivinė mažoka, bet kaip man, tai gera - 7,9 mm smile.gif vyro turtas koks geras bigsmile.gif prieš 2 mėn. ten tyrėsi, tai judrumas buvo 40 proc (A-2, B-38), o dabar prieš atplovimą 52 proc (A- 31, B - 21), po atplovimo 88 proc., o kiekis 128 mln.

sakė, kad plona gleivinė ir kiaušidžių vaizdas tikrai neša į policistines, bet hormonai kaip ir tvarkoj... norint, reikėtų blusinėtis, tirtis viską smulkiai, bet dabar reikia siekti tikslo 4u.gif
Papildyta:
Lars, ryte nebespėjau parašyti, kad labai dėl tavęs pergyvenu, bet dabar matau ir džiaugiuosi, kad laikaisi tvirtai drinks_cheers.gif su tokiu nusiteikimu netruks prabėgti tie likę mėnesiai, kai sūpuosi savo stipruolę dukružę taip, kaip *Mila* dabar savo mažąją Amelytę wub.gif
laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Regata,jau IUI sveikinau,bet ir cia pridesiu,kad viskas nerealiai idealiai thumbup.gif Jau geriau ir nepasvajosi smile.gif Tikrai pasiseks,neveltui mes tau geguze rezervavom mirksiukas.gif
Milut,jau kaip graziai apie jusu susibendravima su Amelyte parasei,tai nevalingai sypsena atbega smile.gif Aukit graziai ir toliau,ir kad tie berimai dingtu is kur ateje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 04 30, 21:35)
Regata,jau IUI sveikinau,bet ir cia pridesiu,kad viskas nerealiai idealiai thumbup.gif Jau geriau ir nepasvajosi smile.gif Tikrai pasiseks,neveltui mes tau geguze rezervavom mirksiukas.gif

ačiū dar kartą, Gaja , už visas rezervacijas lotuliukas.gif wub.gif

bėgu ilsėtis bye1.gif
Atsakyti
Lars, pati zinai, kad viskas bus gerai, laikysiu kumscius uz jus abi su maziuke wub.gif
Bet tokie gydytojai tai uzkerta, negali nesipiktint g.gif

Regata, spaudziu kumscius, kad geguze butu tavo menuo ir stebukliukas apsigyventu tavo pilvelyje wub.gif bigsmile.gif 4u.gif Dabar tik lepink save mirksiukas.gif
Atsakyti
Regata kaip faina, kad viskas taip sauniai praejo thumbup.gif Lauksim geru rezultatu wub.gif
Atsakyti
Regata niu saunumelis klausyk, super viskas cia gavosi pas jus, db laukiam po dvieju savaitciu ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heav__: 30 balandžio 2010 - 21:23