nu va, prisiduodu jums
pirmiausia tai
didžiulis ačiū už visus kumštukus, linkėjimus ir šiltus žodžius

jau tiek palaikymo daug

kad nespėsiu kiekvienai asmeniškai padėkoti

jūs nuostabios
sėdžiu dabar susiraičiusi ant dviejų taburetkų pas anytą namuose, aprengta šiltu megztuku, apauta vilnonėm kojinėm ir viskuom aprūpinta

krypuoju kaip sena farširuota antis, tempia pilvą prie žemės, bet daugiau viskas liuks

tiesa, dar alaus įkaliaustiklinaitę atsipalaidavimui

bet gi šventės
Kadangi man čia buvo pirmas įpurškimas, tai norisi su jumis pasidalinti įspūdžiais
IUI praėjo labai greitai ir be menkiausio skausmelio! Jolsanoje po IUI gulėjau beveik valandą laiko, apklota su šiltu adijalu ir įsikišusi ausinuką į ausis

vyras su mūsų šunyte už durų laukė kartu su kitom pacientėm. mūsų Gilzė spėjo aploti naujai atėjusius pasientus ir bėgiojančias seseles

visiems šokas, sako, nu šito tai tikrai nesitikėjom klinikose, kad šuo pradės loti

nu, bet jinai tvarkingai, iš tašės iškišusi nosiuką tik signalus laidė bendrai tvarkai palaikyt

seselės nuglostė, nučiūčiavo. juk išsiruošėm visam savaitgaliui visa šeima, tai kur paliksi tą kailinį vaiką
prieš IUI per apžiūrą mano kairėj kiaušidėj buvo 4 ar 5 didžiuliai braškantys folikulai ir daug skysčio, kas reiškė, kad gražuoliai jau plyšinėja

gleivinė mažoka, bet kaip man, tai gera - 7,9 mm

vyro turtas koks geras

prieš 2 mėn. ten tyrėsi, tai judrumas buvo 40 proc (A-2, B-38), o dabar prieš atplovimą 52 proc (A- 31, B - 21), po atplovimo 88 proc., o kiekis 128 mln.
sakė, kad plona gleivinė ir kiaušidžių vaizdas tikrai neša į policistines, bet hormonai kaip ir tvarkoj... norint, reikėtų blusinėtis, tirtis viską smulkiai, bet dabar reikia siekti tikslo
Papildyta: Lars, ryte nebespėjau parašyti, kad labai dėl tavęs pergyvenu, bet dabar matau ir džiaugiuosi, kad laikaisi tvirtai

su tokiu nusiteikimu netruks prabėgti tie likę mėnesiai, kai sūpuosi savo stipruolę dukružę taip, kaip *Mila* dabar savo mažąją Amelytę
laikykitės