Regata, kaip smagu kad viskas praejo taip sklandziai. Laikysiu kumscius dabar iki NT
Labas rytas,
Regata, kaip smagu kad viskas praejo taip sklandziai. Laikysiu kumscius dabar iki NT
Labutis
Prisidedu ir as prie kumstuku laikymo uz Regata
ir tikiu, kad viskas bus puiku ir sulauksim riebiu II uz poros savaiteliu
Prisidedu ir as prie kumstuku laikymo uz Regata
regata, ui kaip smagu
leliukas jau pradetas
saunuole, kad dabar lepiniesi ir poilsiauji
dabar tik graziai ir teigiamai mastyk, atsipalaiduok tiek kunu tiek mintimis, ir lauksim teigiamo NT
jau kaip as laukiu tavo teigiamo NT, net nemoku apsakyt
saunuole, kad dabar lepiniesi ir poilsiauji
dabar tik graziai ir teigiamai mastyk, atsipalaiduok tiek kunu tiek mintimis, ir lauksim teigiamo NT
Labs ryts okeans, stieps ir kitokies burbuls ir besiruosiants jais tapti!
Ingutevi tavo grafikeli reikia kazkur ireminti kaip pavyzdini
regata labai smagu uz jumis kad viska puikia ivykdet ir netgi sunukas dalyvavo
As kaip tik norejau apie ji paklausti. Linkiu lengvo ir malonaus
sav. laukimo, pasilepinimo ir atsipalaidavimo, o jau tada.... stipriai laikau kumscius
Lars as kaip skorpione galiu uztrvirtinti - mergyte tavo labai stipri kovotoja
Laikykis, kai gris tavo gydytoja butinai nueik apsiraminimui. Gulek ir saugok save bei kalbink savo mazyte
Zemaiciuke dar peranksti teigti kad stimuliacija nurasyta, O gali buti ir veliau ...
Kazin kaip musu Suomi
Gal kas zino kokiu naujienu?
Beje kur gretusiu dingus?
Ingutevi tavo grafikeli reikia kazkur ireminti kaip pavyzdini
regata labai smagu uz jumis kad viska puikia ivykdet ir netgi sunukas dalyvavo
sav. laukimo, pasilepinimo ir atsipalaidavimo, o jau tada.... stipriai laikau kumscius
Lars as kaip skorpione galiu uztrvirtinti - mergyte tavo labai stipri kovotoja
Zemaiciuke dar peranksti teigti kad stimuliacija nurasyta, O gali buti ir veliau ...
Kazin kaip musu Suomi
Labs diens!
kokį čia mandrą pasisveikinimą Lin4ia išlaužė
nebežinau, nei kaip čia jum atsidėkot visoms už tokį begalinį palaikymą ir rūpestį
jūs tokios nuostabios, tiek geros energijos į mane paleidot, kad sėdžiu išsišiepusi
o aš šiandien kaip tikra išlepinta marti miesčionka, pasilikau namuose, kai tuo tarpu visi išvažiavo pas anytą daržo tvarkyti, medžių kapoti
kaip Dievulis duos, taip ir bus po dviejų savaitėlių
tikrai nesitikiu pirmo karto sėkmingo. laukiam savo mažiuko žirniuko išskėstom rankom, ir lauksim kiek reikės
kokį čia mandrą pasisveikinimą Lin4ia išlaužė
nebežinau, nei kaip čia jum atsidėkot visoms už tokį begalinį palaikymą ir rūpestį
o aš šiandien kaip tikra išlepinta marti miesčionka, pasilikau namuose, kai tuo tarpu visi išvažiavo pas anytą daržo tvarkyti, medžių kapoti
kaip Dievulis duos, taip ir bus po dviejų savaitėlių
regata o anyta 'vkurse dela'?
QUOTE(Lin4ia @ 2010 05 01, 12:18)
aha
QUOTE(Lin4ia @ 2010 05 01, 11:57)
Kaip tai kur??? Ingutevi II ir Regatos IUI svenciu antra para...
O is tiesu labai del jusu dziaugiuos, mergaite... Nebarstysiu zodziu tusciai - abi puikiausiai zinot, kad visa sirdim ir visom mintim sergu uz jus... Lars, beje, uz jus irgi - laikykis
Vakar nebuvau darbe, tai nuo ryto tupejau kaime pas mama... Laisciau ridikus ir braskes, skyniau ir merkiau pakampem tulpes ir narcizus, gaminau pietus, ganiau po pieva ZVERI

Namo vakar grizom pries 11 nakties, repliojau keturiom iki lovos...
O siandien su MV (as kaip kokia dekabriste paskui dieda
vaje koks zveriukas
Kaip smagiai praleidot laika
Sanuoliai!
O kur zyvyte?
O as savo zveriuko baisuaisiai pasiilgau, man MB kai per web kamera
rodo, vos nezliumbiu
Toks fainulka, negaliu.
Kaip smagiai praleidot laika
Sanuoliai!
O kur zyvyte?
O as savo zveriuko baisuaisiai pasiilgau, man MB kai per web kamera
rodo, vos nezliumbiu
QUOTE(Lin4ia @ 2010 05 01, 11:57)
Kazin kaip musu Suomi
Gal kas zino kokiu naujienu?
Aaa, as kaip tikra skorpione emiau ir atsidariau si puslapiuka tiesiai ant klausimo apie save
Naujienas tai, jeigu ka, turbut pirmiausiai suzinotu mano 30-meciu skyrelis, bet ju butinai prasysiu, kad jums pranestu
Siaip, zodziu, viskas tas pats: gimda labai daznai ir stiprokai kieteja, o kokios ir kada bus to pasekmes, niekas nezino
Kaip smagu cia kai kuriu mergyciu liniuotes matyti
Regata, prisidedu prie laikanciu kumscius
Visoms mamytems ir busimoms - nuosirdziausi linkejimai Motinos dienos proga
Papildyta:
Vajeeeeetau, taigi vos nepraziopsojau Ingutevi naujienos!!!
QUOTE(Suomi @ 2010 05 01, 18:05)
Aaa, as kaip tikra skorpione emiau ir atsidariau si puslapiuka tiesiai ant klausimo apie save 
Naujienas tai, jeigu ka, turbut pirmiausiai suzinotu mano 30-meciu skyrelis, bet ju butinai prasysiu, kad jums pranestu
O dar mes su Kistina retsykiais pas birzelinukes susitinkam, nors as ten nespeju... Kazkaip dabar daugiau tenka narsyti po visokius teminius puslapius, kaip antai apie daugkartines sauskelnes ir pan. 
Siaip, zodziu, viskas tas pats: gimda labai daznai ir stiprokai kieteja, o kokios ir kada bus to pasekmes, niekas nezino
Bet kokiu atveju, jau sulaukem 34 savaiciu ir pagaliau mazius perkope 2kg riba, tai man jau ramiau... Bet labai noriu sulaukti birzelio 
Papildyta:
Fantastika! Tiesa sakant, tai apie tave ir galvojau pries isijungdama
Didziausi sveikinimai, mieloji! 
Papildyta:
Na sekam ir tolaiu tavo naujienas, laikom kumstukus uz tave
Lin4ia anakart usipirkau koncervuotu persiku, labai jau juos megstu
Regata vaisingo tau laukimo
Lars augini pati stipriausia kovotoja. Saunuoles mergaites, taip ir toliau i prieki
QUOTE(gretusiu @ 2010 05 01, 14:55)
Na,tu pavarai
Lars,kaip sian sveikatele? Nors beveik neabejoju,kad viskas liuks, ane?
Lin4ia,va as irgi vis apie Graikija pasiklausau,o ten tokie streikai
Regatai,tai jau per visas temutes sekmes ir kantrybes linkiu,na,bet to nebuna per daug
Ingutevi,kaip gyvenimas apsiverte po NT? Jau savo mazajam vyrukui sakei?
Suomi,jau uz jus tai irgi visiskas ramiakas,nes net prasidejus gimdymui jau viskas baigtusi super (cia is patirties)