Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinės-tai ne nevaisingumo nuosprendis

QUOTE(*Mila* @ 2010 05 03, 17:42)
Pas mus kol kas gera naujiena ta, kad praeina berimas, manau todel, kad apskritai nustojau bet kuo tepusi (sirdis jaute, kad nereik mums nei tepalu nei spiritu jokiu schmoll.gif )...Daug valgom, miegam, sypsomes visiems kam netingim biggrin.gif
...ir snekam snekam snekam lotuliukas.gif Jauciu, plepute bus dukriukas, visai, kaip jos mamukas blush2.gif

Kaip gera girdet,kad tokia linksma plepute tavo Amelyte wub.gif Bus smagi panike paaugus,daug tau istoriju pripasakos smile.gif
As tai tokio amziaus savo mazaja grozedavausi tik kai miegodavo,nes prabudus istisai verkdavo doh.gif Tai ir dabar tokia kapriziuke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 05 03, 18:09)
*Mila*, labai graži jūsų Braškytė. AŠ vis žiūriu žiūriu ir nesuprantu į kurį iš jūsų ji labiau panaši ar į atve, ar į TB  g.gif  Nes tu su vyru man panašūs  biggrin.gif

Dekui ax.gif
Na, del panasumo pas mus kyla itin audringos diskusijos biggrin.gif
Svetimi visi kaip vienas sneka, MB kopija. Gydytojas tik Amelijai uzgimus pasake, tetuko vaikas bigsmile.gif Musu vietine gyd issireiske "Jau tokio klono dar nebuvau macius" lotuliukas.gif Ir man pirmom sav buvo labai i MB panasi... Na, o db, seimyna jau Ja "isnarste" kas ka sau priskyre:
Antakius Anyta "pasieme"
Smakriuka - mano mama
Nosiuka - Diedulis
Kaktuke - tetukas
Akytes man paliko lotuliukas.gif

O jei rimciau, pasikeliau savo kudikystes foto - mano kopija didis.gif lotuliukas.gif
reiks kada nuskanuoti ir taip pat ikelt i fotki blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2010 05 03, 18:17)
b, seimyna jau Ja "isnarste" kas ka sau priskyre:
Antakius Anyta "pasieme"
Smakriuka - mano mama
Nosiuka - Diedulis
Kaktuke - tetukas

Cia tai geras thumbup.gif
Man irgi tik akytes paliko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 03, 18:14)
Kaip gera girdet,kad tokia linksma plepute tavo Amelyte wub.gif Bus smagi panike paaugus,daug tau istoriju pripasakos smile.gif
As tai tokio amziaus savo mazaja grozedavausi tik kai miegodavo,nes prabudus istisai verkdavo doh.gif Tai ir dabar tokia kapriziuke ax.gif

As irgi ja groziuosi, kai miega, ji sugeba ir per miegus paplepseti, grimasas ivairias rodo, sypsosi ir verkia...Is jos greitojo miego galiu isskaityti viska ka ji iki tol patyre - labai ryskiai viska veiduke matau, mimika gera paneles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2010 05 03, 17:17)
O jei rimciau, pasikeliau savo kudikystes foto - mano kopija didis.gif lotuliukas.gif

lotuliukas.gif žodžiu išsidalinot draugiškai smile.gif
Būtinai nuskanuok labai įdomu pažiūrėti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2010 05 03, 18:17)
Dekui ax.gif
Na, del panasumo pas mus kyla itin audringos diskusijos biggrin.gif
Svetimi visi kaip vienas sneka, MB kopija. Gydytojas tik Amelijai uzgimus pasake, tetuko vaikas bigsmile.gif Musu vietine gyd issireiske "Jau tokio klono dar nebuvau macius" lotuliukas.gif Ir man pirmom sav buvo labai i MB panasi... Na, o db, seimyna jau Ja "isnarste" kas ka sau priskyre:
Antakius Anyta "pasieme"
Smakriuka - mano mama
Nosiuka - Diedulis
Kaktuke - tetukas

kokie visi smile.gif , savinasi tavo vaiką biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Keliu tema i pirm psl.
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2010 05 04, 08:29)
Labas rytas,

labukas, kaip tu jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2010 05 04, 08:29)
Labas rytas,

Keliu tema i pirm psl.

Kaip laikaisi? Ar jau sumazejo kraujavimas?
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 04, 08:52)
labukas, kaip tu jautiesi?

QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 04, 08:55)
Kaip laikaisi? Ar jau sumazejo kraujavimas?

Labai bijau prisisneket, bet tik tepliojimas liko thumbup.gif Paskutinis smarkus kraujavimas buvo nakti is sekmadienio i pirmadieni. O db gerai.
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2010 05 04, 09:01)
Labai bijau prisisneket, bet tik tepliojimas liko  thumbup.gif  Paskutinis smarkus kraujavimas buvo nakti is sekmadienio i pirmadieni. O db gerai.

Tai kitaip ir buti negalejo thumbup.gif Dabar issivale ir saugiai galesi toliau dziaugtis savo leliuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 04, 09:12)
Tai kitaip ir buti negalejo thumbup.gif Dabar issivale ir saugiai galesi toliau dziaugtis savo leliuku smile.gif

Labai labai tikiuosi, kad tai pabaiga biggrin.gif
Atsakyti