Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinės-tai ne nevaisingumo nuosprendis

Labuka, paneles 4u.gif

Lars, tyliai tyliai bet stipriai stipriai dziaugiuosi, kad liovesi kraujavimas 4u.gif Stipruoliuke mazuliuke skorpioniuke saugiai isitaisiusi pilvelyje dziugina savo mamuka wub.gif
Bangine, matau skaitai - kaip jautiesi?
Gaja, pozityvas tu musu skyrelio - labai smagu, kad taip ramiai jautiesi 4u.gif Manau, viskas bus gerai, kitaip ir buti negali, juolab, esi ta praejusi, zinai, kaip tai ir su kuo valgoma biggrin.gif
Ingute, kaip siandien jauciasi musu naujoji... svieziai pamaciusioji? biggrin.gif

O mes ka tik po skiepu karsta.gif pagaliau, praejo berimai, pasiskiepijom, Braskiukas labai sauniai atlaike wub.gif Aisku, paverkaliojo, bet pries tai ir pagugavo ir issisiepe daktarei- tiesiog malacius Braskiukas - Ameliukas wub.gif
Ir dar, vel mus pasvere, pamieravo - tiesa isaiskejo - tikrai anaskyk buvo padaryta klaida, ugis 58,5, svoris 5500g! Valiooooo yahoo.gif ( Net atsiprase biggrin.gif )
Atsakyti
Labukas!

Akutee, sveikinimai gimtadienio proga! drinks_cheers.gif thumbup.gif Del tu visu maisto blogybiu tai ir man norisi visokiu guminuku, cipsu ir pan, bet stengiuos nepasiduti pagundai smile.gif

Lars, viskas turi buti gerai, su stipriaja skorpiniuke negali buti kitaip smile.gif

QUOTE(*Mila* @ 2010 05 04, 11:13)
Ir dar, vel mus pasvere, pamieravo - tiesa isaiskejo - tikrai anaskyk buvo padaryta klaida, ugis 58,5, svoris 5500g! Valiooooo yahoo.gif ( Net atsiprase  biggrin.gif  )

Amelija su gerais TA rezultatais wub.gif

O as tai vis su grybu kovoju, nepalieka jis manis ramybej, sia savaite einam pas gine, vel turbut kokio gerio israsys smile.gif Dziugu tik, kad pilvukas augair pilvelio gyventojas vis amne pakutena, nesupykciau jei tai stipriau darytu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bangine: 04 gegužės 2010 - 11:26
Milut, kai smagu,kad Amelytei berimai praejo,nes zinau,kaip tokie dalykai mamytei ramybes neduoda 4u.gif O del skiepu,tai as tik po visu leliuko skiepijimu supratau is kur pas mazus vaikus baltu chalatu baime doh.gif Nes dabar Amelyte,tai dar nedijo,neatsimins,o mano mazoji,jau bijo visu baltu chalatu,nes jie visada bado..
Bangine,o tau kokiu geruju bakteriju zvakuciu nebuvo skyre nuo grybo? Nes man jis irgi tik aprimsta trumpam ir vel doh.gif tai sakau,gal kokios geros bakt.padetu flora sureguliuot g.gif
Ingutevi,del herpeso to kremuko Acic,tai man jis nepadeda ax.gif Kai as juo patepu herpesa,tai jis man tada salia kremo dygsta,tai ir ten patepu,tai vel aplik krema isbujoja doh.gif Tai nebenaudoju..
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 04, 11:33)
Milut, kai smagu,kad Amelytei berimai praejo,nes zinau,kaip tokie dalykai mamytei ramybes neduoda 4u.gif O del skiepu,tai as tik po visu leliuko skiepijimu supratau is kur pas mazus vaikus baltu chalatu baime doh.gif Nes dabar Amelyte,tai dar nedijo,neatsimins,o mano mazoji,jau bijo visu baltu chalatu,nes jie visada bado..
Bangine,o tau kokiu geruju bakteriju zvakuciu nebuvo skyre nuo grybo? Nes man jis irgi tik aprimsta trumpam ir vel doh.gif tai sakau,gal kokios geros bakt.padetu flora sureguliuot g.gif
Ingutevi,del herpeso to kremuko Acic,tai man jis nepadeda ax.gif Kai as juo patepu herpesa,tai jis man tada salia kremo dygsta,tai ir ten patepu,tai vel aplik krema isbujoja doh.gif Tai nebenaudoju..

tai man ivairiu zvakuciu israse, bet kad nelabai kas padeda, kol zvakutes naudoju, lyg geriau, tik nustoju ir vel tas pats.

As tai nuo puslelines zovirax naudojau, man greitai uzgyde smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangine @ 2010 05 04, 12:38)
tai man ivairiu zvakuciu israse, bet kad nelabai kas padeda, kol zvakutes naudoju, lyg geriau, tik nustoju ir vel tas pats.

As tai nuo puslelines zovirax naudojau, man greitai uzgyde smile.gif

Va su zvakutem ir man tas pats doh.gif Tai valgau kruva jogurtu ir tikiuosi,kad pades ax.gif
O zoviraxa gal reiks isbandyt smile.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Karts nuo karto vis užeinu į jūsų temą, nes man kaip ir jums yra nustatytas PKS. Pati vaikučių ateityje labai norėčiau, dabar dar per anksti-esu studentė. Iškilo vienas klausimas: ar kuriai nors iš jūsų numetus antsvorį atsistatė mėnesinių ciklas?
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2010 05 04, 12:13)
Ingute, kaip siandien jauciasi musu naujoji... svieziai pamaciusioji?

ugis 58,5, svoris 5500g! Valiooooo yahoo.gif ( Net atsiprase 

Ai aš ramiai irnesakyk.gif Ryte pasižiūrėjau į dar vieną NT, jau nelabai liko sportinio intereso daryti - nes testinė juostelė tokio pat ryškumo kaip ir kontrolinė bigsmile.gif Labai niežti liežuvį mamai papasakot, bet laikausi hihihi.gif

Oi kaip smagu, kad atitaisė klaidą ir viskas taip kaip ir turi būti bigsmile.gif Bet kaip greitai braškytė - Amelytė auga thumbup.gif O jau kokia koketė auga hihihi.gif net pirmose fotkėse žvilgsnis jau verdantis hihihi.gif

QUOTE(Bangine @ 2010 05 04, 12:25)
Dziugu tik, kad pilvukas augair pilvelio gyventojas vis amne pakutena, nesupykciau jei tai stipriau darytu

Darys darys kuo toliau tuo stipriau thumbup.gif
Sveikinu tave su pusiaukele 4u.gif

QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 04, 12:33)
Ingutevi,del herpeso to kremuko Acic,tai man jis nepadeda ax.gif Kai as juo patepu herpesa,tai jis man tada salia kremo dygsta,tai ir ten patepu,tai vel aplik krema isbujoja Tai nebenaudoju..

Aš šiuo metu tik to tipo tepaliuku tepiau Acyclostad bet man visi to tipo gelbsti, jeigu laiku spėju patepti. O jei jau suvėlinu, tada padėk dieve, aplink lūpas aplinkui apeina doh.gif

QUOTE(just_angel @ 2010 05 04, 13:00)
Karts nuo karto vis užeinu į jūsų temą, nes man kaip ir jums yra nustatytas PKS. Pati vaikučių ateityje labai norėčiau, dabar dar per anksti-esu studentė. Iškilo vienas klausimas: ar kuriai nors iš jūsų numetus antsvorį atsistatė mėnesinių ciklas?

Numetusi buvau visiškai antsvorį, ciklas neatsirado schmoll.gif Mano buvo taip istorija - nustoju gerti KT, 7 mėnesius nebūna mm, per tą laiką aš plonėju, pareina mm, dingsta beveik 5 mėnesiam, aš dar paplonėju, bet mm po kelių viešnagių hihihi.gif dingsta metams laiko...
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 04, 12:27)
Ai aš ramiai irnesakyk.gif Ryte pasižiūrėjau į dar vieną NT, jau nelabai liko sportinio intereso daryti - nes testinė juostelė tokio pat ryškumo kaip ir kontrolinė  bigsmile.gif Labai niežti liežuvį mamai papasakot, bet laikausi hihihi.gif
Darys darys kuo toliau tuo stipriau  thumbup.gif
Sveikinu tave su pusiaukele  4u.gif
Aš šiuo metu tik to tipo tepaliuku tepiau Acyclostad bet man visi to tipo gelbsti, jeigu laiku spėju patepti. O jei jau suvėlinu, tada padėk dieve, aplink lūpas aplinkui apeina  doh.gif

As irgi 3 testukus net dariausi, vis ryskejo ir ryskejo smile.gif
Aciukas uz sveikinimus smile.gif

As pries nestuma visad irgi su kitu tepdavau, bet man atrodo skirtinguose tepaliukuose yra skirtinga sudetis, tai gydytoja butent rekomendavo zovirax, as pradzioj aplamai bijojau teptis, bet sako tas tepaliukas tikrai nedaeis iki nestumo, tai jau geriau tepti, negu duoti tam brudui isveseti doh.gif
Atsakyti
Labas,

dar viens burbuls i sm pargrizo-kalnu burbuls.Nezinau kas yr,bet pleciuosi tikrai smagiai.Jau galvojau po pasikopinejimo kalnais bus nors viens kils nubyrejes,bet kur tau-plius 2.5.Siaubas kazkoks.Siaip smagiai laika praleidom,atittrukom nuo visu rupesciu ir bedu.Kazkaip net keista buvo,sedi ant kalbo virsunes,po kojom ezerai,jachtos sau plaukioja ir kazkaip nusistebi,kaip taip greitai gali visos bedos isnykt,tai gal taip iseitu,kad mes jas patys ir susikuriam??Anyway,nefilosofuosim gal jau...Veliau gal nuotrauku imesiu.

Regata,nu zinok,labai labai stipriai laikau kumscius uz jusu sekmes.Tegu tai buna pirmas ir paskutinis(na bent siam leliui).

Ingutevi,paziurejau tavo nuotraukytes-nu tikrai pilvas nemazas toks,nu bet tas ir gerai.Liuks.O ko akys tokios dideles leliuko belaukiant?smile.gif

Bangine,su pusiaukele!

Akute,paveluotai,bet su tortadieniu!Dovana jau supakuota smile.gif,sveikateles tik dabar!

Einu paskaitinet ka priraset....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 04 gegužės 2010 - 13:13
QUOTE(Bangine @ 2010 05 04, 12:25)
Labukas!

O as tai vis su grybu kovoju, nepalieka jis manis ramybej, sia savaite einam pas gine, vel turbut kokio gerio israsys Dziugu tik, kad pilvukas augair pilvelio gyventojas vis amne pakutena, nesupykciau jei tai stipriau darytu

Na, as tik su pienlige kovojau (o gal cia tas pats g.gif blush2.gif )- skirdavo tai zvakutes tai tepaliukus...Pagimdzius viskas savaime praejo rolleyes.gif
Smagu, kad gerai augat, taip ir toliau 4u.gif Pilvelio gyventojas toliau vis labiau kutens, paskui prieisote riba, kai prasysi, kad tik ramiau pabutu biggrin.gif
Beje, ir as prisidedu prie sveikinimu su pusiaukele 4u.gif
Kada galesim pasigrozeti tavo pilvuku? ax.gif

QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 04, 12:33)
Milut, kai smagu,kad Amelytei berimai praejo,nes zinau,kaip tokie dalykai mamytei ramybes neduoda  O del skiepu,tai as tik po visu leliuko skiepijimu supratau is kur pas mazus vaikus baltu chalatu baime Nes dabar Amelyte,tai dar nedijo,neatsimins,o mano mazoji,jau bijo visu baltu chalatu,nes jie visada bado..

Tikiu ir as tokia baime turejau unsure.gif
Nors stengsiuosi be reikalo neskiepyti- jau pvz dabar snekino del roto viruso, dar ten keleta, ale atsisakiau schmoll.gif Nemanau, kad to reikia...

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 04, 14:05)
Labas,

dar viens burbuls i sm pargrizo-kalnu burbuls.

Sveika pargryzus bigsmile.gif
Kaip smagu skaityti tavo tokius postus - ramuma dvelkia wub.gif
Tikiu, kad labai gerai pailsejote, dabar ramus bet kupini ryzto kibsit i darbus wub.gif
Ingute vaisinga temele sukure, db laikom kumscius uz Regata, paskui tikiu, kad ateis tavo eile wub.gif

Ingute, dekui uz pagyras Ameliuko zvilgsniui wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mila*: 04 gegužės 2010 - 13:37
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 04, 13:05)
Bangine,su pusiaukele!

aciukas Keberiokst, labai tikiu, kad greitai ir tave sveikinsim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Keberiokst sveika parvykusi 4u.gif Gerai, kad pailsejai smile.gif

Mila
Amelytei uz skiepus 4u.gif

Ingutevi tik siandien uzsukau i fotki, labai miela nestuke.gif buvai pries 12 metu wub.gif Tuoj desi nuotraukeles su tokiu paciu pilveliu wub.gif

Akutee su praejusiu 4u.gif

Bangine
su pusiaukele 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo possibly: 04 gegužės 2010 - 13:36