Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinės-tai ne nevaisingumo nuosprendis

QUOTE(Lars @ 2010 05 04, 09:01)
Labai bijau prisisneket, bet tik tepliojimas liko  thumbup.gif  Paskutinis smarkus kraujavimas buvo nakti is sekmadienio i pirmadieni. O db gerai.

tyliai džiaugiuosi kartu su tavimi bigsmile.gif o kada eisi pas savo gydytoją? Kada ji baigs atostogauti?
Atsakyti
Gaja, tu visoms taip padedi, palaikai... O kaip tu pati jautiesi? Kaip tavo pilvuko gyventojas jaučiasi?
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 05 04, 09:49)
Gaja, tu visoms taip padedi, palaikai... O kaip tu pati jautiesi? Kaip tavo pilvuko gyventojas jaučiasi?

Tai is mano nuotaikos turbut jauciasi ax.gif Viskas liuks,jei neziureti to,kad kankina pienlige,isdygo herpesas ir dar toxoplazmozes IgM teigiamas,bet kadangi visus situs brudus turejau ir per pirma nestuma,tai dabar kaip Lars esu rami kaip belgas ir nekreipiu demesio i visus trukdzius,nes viskas turi buti ir bus tik gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 04, 09:01)
Tai is mano nuotaikos turbut jauciasi ax.gif Viskas liuks,jei neziureti to,kad kankina pienlige,isdygo herpesas ir dar toxoplazmozes IgM teigiamas,bet kadangi visus situs brudus turejau ir per pirma nestuma,tai dabar kaip Lars esu rami kaip belgas ir nekreipiu demesio i visus trukdzius,nes viskas turi buti ir bus tik gerai smile.gif

Labai gerai, kad mąstai pozityviai 4u.gif Jei esi rami - tai viskas ir bus gerai smile.gif Ir dar su savo ramumu ir teigiamom emocijom visas mus užkreti, bent jau mane ax.gif 4u.gif
Kaip greitai laikas bėga.... Atrodo neseniai hcg pirmąjį dareisi, o jau 8 su viršum savaitės... nepajusim kaip laikas prabėgs ir 9 mėnesiukas ateis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 05 04, 10:09)
Labai gerai, kad mąstai pozityviai  4u.gif  Jei esi rami - tai viskas ir bus gerai smile.gif Ir dar su savo ramumu ir teigiamom emocijom visas mus užkreti, bent jau mane  ax.gif  4u.gif
Kaip greitai laikas bėga.... Atrodo neseniai hcg pirmąjį dareisi, o jau 8 su viršum savaitės... nepajusim kaip laikas prabėgs ir 9 mėnesiukas ateis  rolleyes.gif

As irgi pasiziuriu i liniuote ir taip silta sirdi pasidaro wub.gif
Jau kaip laukiu,kad ir tu tokia liniuote uzsidetum ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 04, 09:12)
As irgi pasiziuriu i liniuote ir taip silta sirdi pasidaro wub.gif
Jau kaip laukiu,kad ir tu tokia liniuote uzsidetum ax.gif

Aš irgi laukiu... Bet gal geriau kaip Ingutevi sako, nieko nesitikėti... Gal tik tada ateis tas stebuklas. Tieisiog gyventi ir viskas. Nes po nusivylimų būna labai skaudu...
ech... dar nežinau kuri pozicija geresnė. Per tiek metų dar neišmokau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 05 04, 10:18)
Aš irgi laukiu... Bet gal geriau kaip Ingutevi sako, nieko nesitikėti... Gal tik tada ateis tas stebuklas. Tieisiog gyventi ir viskas. Nes po nusivylimų būna labai skaudu...
ech... dar nežinau kuri pozicija geresnė. Per tiek metų dar neišmokau  doh.gif

Svarbiausia tiesiog megautis gyvenimu su nusiteikimu,kad kaip jau bus taip ir bus gerai 4u.gif O leliukas vis tiek ateis,tik issirinks sau patinkanti laika,o mes turim sudaryti jam visas salygas ir laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 04, 10:01)
Viskas liuks,jei neziureti to,kad kankina pienlige,isdygo herpesas ir dar toxoplazmozes IgM teigiamas,bet kadangi visus situs brudus turejau ir per pirma nestuma,tai dabar kaip Lars esu rami kaip belgas ir nekreipiu demesio i visus trukdzius,nes viskas turi buti ir bus tik gerai

Va kaip tik pasiklausiu - man berods ketvirtadienį, ant smakro išsimušė kaip ir herpesinės pūslytės. Aš jas patepiau acicu, per daug nesukdama galvos, nes žinau kas būna, kai negydau šito brudo. Kaip Tu kovoji su šitom nemaloniom pūslelėm?
Atsakyti
Laba 4u.gif

Lars, tyliai džiaugiuosi dėl tavęs ir labai labai tikiuosi, kad visos kliūtys praeity bigsmile.gif 4u.gif

vajė doh.gif pas mane grybas anksčiau būdavo labai dažnas svečias... o pūslėlinė tau viršuj ar apačioj? blink.gif
o ką daro, kai toxoplazmozė teigiama? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 04, 09:25)
tyliai džiaugiuosi kartu su tavimi  bigsmile.gif o kada eisi pas savo gydytoją? Kada ji baigs atostogauti?

10 diena ji jau bus, bet ma pas ja 14. Tai tada ir eisiu jei vel tfu tfu tfu neprasides kraujavimas.

Tikrai viskas taip ir bus. 4u.gif
Atsakyti
Labos mergaites 4u.gif

Lars dziugu, kad kraujavimas liovesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 04, 10:35)
Va kaip tik pasiklausiu - man berods ketvirtadienį, ant smakro išsimušė kaip ir herpesinės pūslytės. Aš jas patepiau acicu, per daug nesukdama galvos, nes žinau kas būna, kai negydau šito brudo. Kaip Tu kovoji su šitom nemaloniom pūslelėm?

Gerai itrinu spiritu,kad net ikasta,dar palaikau tamponeli su spiritu stipriai prispaudus kelias min. ir dar paskui pleistriuka nuo herpeso uzklijuoju. Nors jei labai nori dygti,tai vis tiek padygsta,bet gal maziau.
Regata,pas mane herpesas virsuj smile.gif Apacioj butu blogiau ir dar jei pirminis tai irgi blogai,bet pas mane,tai jis nuo vaikystes.
Beje,del Toxoplazmozes,tai ji pavojinga jei IgM teigiamas ir susirgimas ,apsikretimas sviezias - pries pat nestuma ar nestumo pradzioj. Tai praeita nestuma labai prisinervinau,nors IgM buvo teigiamas,bet tyrimai parode,kad visgi uzsikreciau seniau pries nestuma. Tai va tas IgM ir iki siol teigiamas,bet dabar tikrai zinau,kad seniai as ja turiu. Bet vis tiek reikia i konsultacija nueiti del bendros tvarkos. Jei butu sviezia Toxo ar Citomegalo virusas,tai galimi apsigimimai.
Atsakyti