QUOTE(Akutee @ 2010 04 28, 10:18)
bent jau namas pas jus, vis siokia tokia paguoda..bent su kaimynais kariaut netenka..
na na o kokias knygas skaitai? Man pasistojo klausimas isvis: juk reiki ais kazkur suzinot, kada kas vaikui vyksta, kaip maitinti, kaip priziureti, kaip praust.. reik gal i bible kokia uzsirasyt? tik kazi ar ten bus.

na na o kokias knygas skaitai? Man pasistojo klausimas isvis: juk reiki ais kazkur suzinot, kada kas vaikui vyksta, kaip maitinti, kaip priziureti, kaip praust.. reik gal i bible kokia uzsirasyt? tik kazi ar ten bus.
Tas tai jo, gerai. Nors kaimynai proto neknisa.
Nors cia viena diena MB sugalvojo lapus rudeninius sudeginti. Tai kaimynas atleke aiskintis, atseit sekmadieniais nedeginti. Kitom dienom galima.

Turiu Nestumo biblija. Ten raso truputi apie pirmas savaites. Bet geriausia info apie vaikiuko prieziura yra Vaiko Prieziuros Biblijoj. As ja angliskai turiu, bet gal yra ir Lietuvoj. Siaip drauge minejo, jog turi B.Spoko 'Pirmieji kudikio metai'. Bet as pati jos neskaiciau, tai nezinau.
Cia truputi ne i tema - ka tik paziurejau, kiek Nestumo biblija Lietuvoj kainuoja

Papildyta:
QUOTE(possibly @ 2010 04 28, 09:49)
YUB4[/b] Tu lyg pergyvenai del cezario
Kai kelias dienas skaitau tai galiu ir pamirsti
Nepergyvenk tikrai, nors mergaites tave jau nuramino, o gal dar mazyle ims ir apsivers

Aga, as. Bet jau apsiraminau. Labai padejo mergaiciu patirtis.

Nors aisku tikiuosi, kad dar apsivers mergiote mano.