Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinės-tai ne nevaisingumo nuosprendis

Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 05, 07:27)
gali. Bet žinant kokiais kiekiais skatino pirmą - nelabai realu, kad antras kažkaip kitaip bus irnesakyk.gif

aš tikiuosi, kad antras bus antra biggrin.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2010 05 05, 07:31)
regata, laikau kumštukus už tavo sėkmingą iui pabaigą  4u.gif
Atraportuosiu ir kaip man šiandien seksis pas U.
Bėja, aš kaip kokia nemokša apklausiu - kas yra ta pakaitinė hormonų terapiją? Aš esu girdėjusi , kad tokia yra, bet nežinau kas tai...

dar kartą dėkui už kumštelius aciuks.gif

tau jau Ingutevi paaiškino apie HPT, tai tik pridursiu, kad vaistukai susideda iš estradiolio (gleivinei auginti), o paskui antroj ciklo pusėj prisideda dar ir progesteronas (kaip Duphaston'as). tai toks dirbtinis moters ciklas auginant gleivinę, paskui iššaukiant mmm. yra sužymėtos tabletės, kuriom dienom kokios spalvos gerti wink.gif

Atsakyti
Sveikos, mergytes 4u.gif

As kiekviena diena skaitau ir seku jusu naujienas, tik siaip tokia nepasireiskianti esu smile.gif o ir laiko neturiu kada, nes mazei labai jau reikia mamos wub.gif

Ingutevi, sveikinu su tais paciais graziausiais pasaulyje II bruksniukais 4u.gif

regata, linkiu, kad tos dvi savaites laukimo neprailgtu ax.gif

Mila, jusu Amelyte greitai auga, o jau zandu grazumas...smile.gif P.S. labai norejau savo mazajai duoti vardeli Mila, nes man jis toks grazus, siltas, bet vyras suabejo, nes sake jau nuo pirmu dienu,kai suzinojom, jog laukiames dukrytes, zinojo, kad bus Vilte wub.gif O dabar pasizejus i ja, kitas vardukas atrodo ir netiktu ax.gif

Lars, esi labai stipri moteris...atsimenu save nestumo metu - ne karta mane raminai del visokiu menkniekiu, kurios man atrode diziausia tragedija doh.gif Dziaugiuosiu ir zaviuosiu tokiu optimizmu ir tikejimu!

Lin4ia, as dar vis pasvajoju apie ta zuvyte nuo tavo pietu stalo lotuliukas.gif

Akutee, o jau pilvelio grazumas!!! Mes su vyru labai norejome ir beje, tikejomes, dvynuku, nes jo senelis is dvyniu, tai dabar juokiames, kad planuosim antra, o gal gausim is karto ir trecia thumbup.gif

Visoms nestuke.gif linkiu grazaus laiko ir emociju, nes tas laikas taip greit bega...

O mes gyvename gerai: augam, stiprejam:) Va, dabar irgi dar vartaliojames lovoj ( maziukei jau ir zaislai nebeidomus, nes reikia patikrinti ka mama cia raso ) , nes jau 3 savaites kaip ismoko vartytis, tai dabar tai pats idomiausias uzsiemimas thumbup.gif O juk lovoj tiek daug vietos smile.gif Siaip tai maniske tikra aktyviste - reikia vis kazka veikti ir vis naujo, tad ir miegoti nera kada doh.gif nes pietu megeli miega nebent lauke, o ir tai nepaprognozuosi - gali pusvalandi, gali 3 valandas...o ir nakciai eina miegoti ne anksciau 24 valandos, tai stebimes su vyru is kur pas ja tiek jegu ir energijos doh.gif
Pienelio dar uztenka, kuo labai dziaugiuosi, nes buvo uzpuolusi pieno krize, bet ja iveikem thumbup.gif
Megsta musu princese maudytis, o vonele jau seniai iskeitem i ratuka, tas vonioj gali duotis kiek jai patinka, tik va, rengtis po maudyniu tai jau nebe taip smagu - turi su teciu tada dainuoti, sokti, is spinteles visokius mamos pauosalus traukti - tada iseina susitarti, kad nepyktu lotuliukas.gif
Taip ir lekia musu dieneles: laukiam vasaros ir geru dienu, nes i laukeli einam kiekviena diena, o orai pakolkas tokie permainingi sumaiso mums planus kur toliau palekti ar ka paklanuoti...
Zodziu, viskas ciki piki smile.gif Gal vakare idesiu nuotraukyciu pasirodyt kaip jau mes uzaugom wub.gif

Atsakyti
Aistė V. kaip miela ir gera skaityti apie tokius dalykus, kaip augat, kaip maudotes.. kaip keiciates..butinai idek foto mums. Nu bet dukruze tikrai aktyviste.. 4u.gif

O del dvynukų tai gali buti, kad antra leliuka planuosite ir iskart du prisiplanuosite drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistė V. @ 2010 05 05, 09:12)

O mes gyvename gerai: augam, stiprejam:) Va, dabar irgi dar vartaliojames lovoj ( maziukei jau ir zaislai nebeidomus, nes reikia patikrinti ka mama cia raso ) , nes jau 3 savaites kaip ismoko vartytis, tai dabar tai pats idomiausias uzsiemimas thumbup.gif O juk lovoj tiek daug vietos smile.gif Siaip tai maniske tikra aktyviste - reikia vis kazka veikti ir vis naujo, tad ir miegoti nera kada doh.gif nes pietu megeli miega nebent lauke, o  ir tai nepaprognozuosi  - gali pusvalandi, gali 3 valandas...o ir nakciai eina miegoti ne anksciau 24 valandos, tai stebimes su vyru is kur pas ja tiek  jegu ir energijos doh.gif
Pienelio dar uztenka, kuo labai dziaugiuosi, nes buvo uzpuolusi pieno krize, bet ja iveikem thumbup.gif
Megsta musu princese maudytis, o vonele jau seniai iskeitem i ratuka, tas vonioj gali duotis kiek jai patinka, tik va, rengtis po maudyniu tai jau nebe taip smagu - turi su teciu tada dainuoti, sokti, is spinteles visokius mamos pauosalus traukti - tada iseina susitarti, kad nepyktu lotuliukas.gif
Taip ir lekia musu dieneles: laukiam vasaros ir geru dienu, nes i laukeli einam kiekviena diena, o orai pakolkas tokie permainingi sumaiso mums planus kur toliau palekti ar ka paklanuoti...
Zodziu, viskas ciki piki  smile.gif Gal vakare idesiu nuotraukyciu pasirodyt kaip jau mes uzaugom wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
o kaip jus kovojate kai pienelio nera?
Paklausiau mamos sake, papuliai kaip balionai buvo, bet pienelis nebego, taip nuliudau, noreciau savo zirniukus pati maitinti... taip sunerimau... ir manes gal tas laukia? doh.gif
gal kuri papasakosite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2010 05 05, 09:27)
o kaip jus kovojate kai pienelio nera?
Paklausiau mamos sake, papuliai kaip balionai buvo, bet pienelis nebego, taip nuliudau, noreciau savo zirniukus pati maitinti... taip sunerimau... ir manes gal tas laukia? doh.gif
gal kuri papasakosite 4u.gif

As maitindavau kas valanda, nes kuo daugiau ciunkia, tuo daugiau ir pienelio gaminasi smile.gif Man uzteko tik tiek - daugiau jokiu priemoniu nesiemiau...
Atsakyti
Labuka, panikes

negaliu as be jusu nors tu ka!
stai vel uzmigdziau Ameliuka, padariau pietu ir subin pati prie kedes prilipo, o cia jau ir iki SM ranka pasiekt laugh.gif

Aistute, nu jau pasakojimo grazumas! Kaip greit laikas bega! Saunuole mazyle, labai dziugu skaityti, kaip augat! wub.gif
Uz Mila 4u.gif Man irgi visai nieko sis vardas biggrin.gif

Ingute, ir as pamenu Theios sarasiuka - itin issamus ir raminantis biggrin.gif Man labai padejo, kai pati dar buvau nestuke.gif O kaip su nuotaikom tau? g.gif ...o apetitu?

Levanda, laukiam naujienu siandien vakare 4u.gif

Regata, sunku pietus daryti suspaustais kumciais, ale kaip nors - vardan kilnaus tikslo juk biggrin.gif 4u.gif

Lin4ia, net kvapa uzgniauze, kai paskaiciau apie graiku vairavimo ypatumus - o jau dalis apie raudona nagu laka blink.gif doh.gif Ot pavaro bobike biggrin.gif
beje, 4u.gif uz varano paglostyma - man tai skamba kaip zygdarbis, nes pati nezinau ar sugebeciau biggrin.gif baile as ant to kanto biggrin.gif

Akutee, su praejusia profesine svente 4u.gif
Klausei, kaip su pienelio krize kovoti - mano mama sake, kad nusitraukdinejo nors ir po lasa, dave valgyt tiek kiek prasem, gerai maitinosi, daaaaaug gere vandenuko...Pati laaabia nenoreciau su tuo susidurti, tiesa sakant siek tiek to bijau unsure.gif Todel jau ta praejusiu mamyciu patarimai labai praverstu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistė V. @ 2010 05 05, 12:12)
Sveikos, mergytes  4u.gif

Labai graziai parasei, labai lauksim princeses foto wub.gif
Atsakyti
Aiste, kaip smagu skaityti, kad taip šauniai laikotės wub.gif dėkui už linkėjimus 4u.gif

*Mila*, ačiū ačiū už tuos kumščius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2010 05 05, 12:43)
negaliu as be jusu nors tu ka!
stai vel uzmigdziau Ameliuka, padariau pietu ir subin pati prie kedes prilipo, o cia jau ir iki SM ranka pasiekt laugh.gif
Klausei, kaip su pienelio krize kovoti - mano mama sake, kad nusitraukdinejo nors ir po lasa, dave valgyt tiek kiek prasem, gerai maitinosi, daaaaaug gere vandenuko...Pati laaabia nenoreciau su tuo susidurti, tiesa sakant siek tiek to bijau unsure.gif Todel jau ta praejusiu mamyciu patarimai labai praverstu ax.gif  4u.gif

aciu 4u.gif
kur cia galesi be SM'o man irgi jis narkotikas, kaip ir jus mergaitės 4u.gif biggrin.gif

aciu del komentaru del pienuko...reikes vis pasiskaitinet...nes tikrai noreciau pati mazulius maitinti.. ax.gif

Tai ilgai dabar ameliukas miegos? biggrin.gif
Atsakyti
Jau kaip man patinka mamyciu rasinelius apie leliuku isdaigas skaityt biggrin.gif
Aiste,labai smagi tavo aktyviste,cia jai 4u.gif kad ilgiau pamiegotu is mamytei SM pasedet duotu smile.gif
Mila, man irgi SM kaip narkotikas doh.gif Mazoji uz rankoves tampo,per klavisus prasieina,o mama i ekrana ilindus nieko nebemato doh.gif
Del pienuko,tai man padedavo Anyziu arba Pankoliu arbata,nes nuo jos pienelis lengviau begdavo. O va nuo kavos ar zalios arbatos,tai kraneliai uzsisukdavo ax.gif
Ragata,kumstukus del tradicijos palaikysiu,bet man ir taip aisku,kad tau viskas bus pagal plana mirksiukas.gif
Akute,mane mama sake vos menesi maitino,nes pienas dingo,o as zinok iki metu maitinau,ir net ilgiau galejau,bet jau antra nutariau paplanuot ax.gif Taip,kad svarbiausia noreti ir bus to pienelio,nebutinai kaip pas mama smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 05 gegužės 2010 - 12:34
*Gaja* aciu paistensgime nepasiduoti ir galvoti, kad nebutinai ir man taip bus smile.gif ir aciu uz patarimus... 4u.gif
Atsakyti