Na aš jau grįžau iš VK
Man tai ji visai nieko pasirodė šiandien tokia lyg ir net visai linksma, o vyrui atvirkščiai labai pikta
Pirma paklausė - ar laparoskopiją ar vaistukai stimuliojantys. Nes jei lapar. tada galima sutvarkyti 3 skylučių pagalba ciklą ir tikėtis natūraliai pastoti. Bet mes sakom pabandysim pradžiai su vaistukais. Juk GN parodė, kad viskas tvarkoje.
Pažiūrėjo U į vyro spermogramą, darytą ne pas juos klinikoje ir suabejojo rezultatų tikslumu

Klausė kur darėm. Sako jei ne pas mus daryta tai negaliu labai čia komentuoti... ( Vyras ir sako po to tai aišku kiek pas juos kainuoja ir už kiek mes psidarėme. Darėm per pažįstamus medikus tai nemanau, kad grybą supjovė ) Na sako sperma tikrai pagerėjusi. Tai bandom.
Paskyrė man nuo šiandien clostybergą 5 tabl. 1k. per dieną. Jau pirmą išgėriau. Ateiti pažiūrėti derliaus 12 dieną. Nes jos nebus 10-11dienom.Jei bus bent 2 folikulai ( atrodo pasakė, kad tiek ) tada skirs sprogtukus t.y. 1 apmulę gonalio. Kaži ar po vieną parsiduoda? ir kiek jis kainuoja?? Pasakys kada tiksliai susileisti. Kada ovuliacija ir kada kibti į ND. Žodžiu reikės ateiti pažiūrėti kaip sureagavo organizmas į tą clostibergą bent jau. Jei užaugs tai spogdins jei ne tada kitą ciklą skirs stipresnių vaistų. Pažiūrėjo echo - sako vaizdas visiškai policistinis... Daug cistučių mažų kaip vėrinukas karoliukų. Paklausiau ar nėra cistų - sako ne... Tiesa dar paklausiau dėl tų ureoplazmų ir mikroplazmų ar reikia tirtis - sako nereikia. Nėra prasmės viską iš eilės čia tyrinėtis. Svarbu chlamidijas išsitirti. Na jei nesiseks porą kokių ciklų tai ji kaip ir siūlo IUI... Sako su ankstesniais spermos rezultatais kaip ir kategoriškiau būtų siųlymas inseminacijos, dabar galime pabandyti natūraliai.
Tai vat tokios naujienos. Nežinau ar čia geros, ar čia blogos?