Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinės-tai ne nevaisingumo nuosprendis

QUOTE(Akutee @ 2010 05 05, 11:17)
Aistė V.; Ajej kokia "davolna" kad tete nesa maudytis thumbup.gif
Tikrai greitai auga ir keiciasi, grazi dukrytė 4u.gif

Su teciu tai ji visada "davolna" smile.gif Labai myli ji...o ir siaip jie tikri draugeliai, net ir paslapciu jau nuo manes turi ( zaidzia kaip mama neleidzia, ima ko mama neleidzia ir pan.) lotuliukas.gif O ir siaip megsta pabuti tik dviese, tai gruda kartais mane kur prasiblaskyti, nes sako ir vaikas atrodo maziau kaprizinasi kai mamos nera doh.gif

Papildyta:
QUOTE(possibly @ 2010 05 05, 11:32)
Aiste grazuolyte Vilte wub.gif

Aciu uz pagyras mano dukrytei blush2.gif
Atsakyti
Aiste,ilindau pagirti tavo dukrytes.Labai labai grazyte mergyte,o zvilgsnis koks stiprus wub.gif
Atsakyti
Aiste V. Tikrai labai gražutė mergytė smile.gif

Keberiokst, o jau tavo parašiukas mane prajuokino, labai linksmas thumbup.gif
Atsakyti
Aistut,as irgi neistveriau nepasigrozejus tavo mazyle smile.gif Be galo zavi Viltute wub.gif Beje,o kur nestukes foto dareisi ir kiek kainavo? nes labai grazios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistė V. @ 2010 05 05, 14:45)
Su teciu tai ji visada "davolna" smile.gif Labai myli ji...o ir siaip jie tikri draugeliai, net ir paslapciu jau nuo manes turi ( zaidzia kaip mama neleidzia, ima ko mama neleidzia ir pan.)  lotuliukas.gif O ir siaip megsta pabuti tik dviese, tai gruda kartais mane kur prasiblaskyti, nes sako ir vaikas atrodo maziau kaprizinasi kai mamos nera doh.gif

oj geeeras man patiko, prisijuokiau thumbup.gif
Nu bet TB saunus, kad tikri draugeliai su dukryte thumbup.gif lotuliukas.gif
Nu linksmai gyvenat lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 05, 11:55)
Aistut,as irgi neistveriau nepasigrozejus tavo mazyle smile.gif Be galo zavi Viltute wub.gif Beje,o kur nestukes foto dareisi ir kiek kainavo? nes labai grazios smile.gif

As dariausi pas fotografe Lina Ruskyte - Lukoseviciene, o kainos nelabai ir zinau, nes tai buvo vyro donava wub.gif Bet kiek nugirdus esu tai apie 280 lt...bet tikrai verta smile.gif
Papildyta:
Beje, ketinu dar mazyles fotosesija pas ja pasidaryti, nes kazkaip pati nemegstu fotografuotis, tai ir siaip mazai fotoaparata paimu i rankas, o siandien kaip tik ir pastebejau, kad mazai ju turim...o ir siaip, juk smagu tureti grazias, idomias nuotraukytes ax.gif
Atsakyti
Aiste nu jau Viltes grozis wub.gif wub.gif Tikra princese. Akys kokios grazios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lars: 05 gegužės 2010 - 14:34
Diena kaip uzkeikta... doh.gif

Nuo pietu nepaeinu kaip pilva skauda, sunkiai ant koju isstoviu... Paskambino MV apie 2, pabedavojau, sako "Atvaziuoju pasiimti". Pasirodo tas grozis su 39 temperaturos...

Tai sedziu va dabar lovoj su Diasporalio puodeliu ir salia knarkianciu MV... Ot kad ji perkunas su tuo mandrumu "as zinau kaip rengtis, man nesalta..." doh.gif
Atsakyti
Pas mane nebuvo jokiu pieno trukumu.. Pasakysiu sena finta, is mamos ir bobuciu plepalu.. kad maitinimas yra psichologinis dalykas wub.gif Va, Akutee, jau bijai dabar, be reikalo, as buvau nusiteikus, kad TURESIU pieno, ir MAITINSIU, ir nebuvo jokiu bedu thumbup.gif

Papildyta:
Aiste, grazuolyte mergyte wub.gif
Atsakyti
Aiste, ilindau tik pasakyti - labai daili mergyte!!! bigsmile.gif
O jau akytes wub.gif
Ernestuke drinks_cheers.gif stengiuosi ir as tik taip galvoti!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestuke @ 2010 05 05, 17:05)
Pas mane nebuvo jokiu pieno trukumu.. Pasakysiu sena finta, is mamos ir bobuciu plepalu.. kad maitinimas yra psichologinis dalykas wub.gif Va, Akutee, jau bijai dabar, be reikalo, as buvau nusiteikus, kad TURESIU pieno, ir MAITINSIU, ir nebuvo jokiu bedu thumbup.gif

100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na aš jau grįžau iš VK ax.gif
Man tai ji visai nieko pasirodė šiandien tokia lyg ir net visai linksma, o vyrui atvirkščiai labai pikta rolleyes.gif
Pirma paklausė - ar laparoskopiją ar vaistukai stimuliojantys. Nes jei lapar. tada galima sutvarkyti 3 skylučių pagalba ciklą ir tikėtis natūraliai pastoti. Bet mes sakom pabandysim pradžiai su vaistukais. Juk GN parodė, kad viskas tvarkoje.
Pažiūrėjo U į vyro spermogramą, darytą ne pas juos klinikoje ir suabejojo rezultatų tikslumu g.gif Klausė kur darėm. Sako jei ne pas mus daryta tai negaliu labai čia komentuoti... ( Vyras ir sako po to tai aišku kiek pas juos kainuoja ir už kiek mes psidarėme. Darėm per pažįstamus medikus tai nemanau, kad grybą supjovė ) Na sako sperma tikrai pagerėjusi. Tai bandom.
Paskyrė man nuo šiandien clostybergą 5 tabl. 1k. per dieną. Jau pirmą išgėriau. Ateiti pažiūrėti derliaus 12 dieną. Nes jos nebus 10-11dienom.Jei bus bent 2 folikulai ( atrodo pasakė, kad tiek ) tada skirs sprogtukus t.y. 1 apmulę gonalio. Kaži ar po vieną parsiduoda? ir kiek jis kainuoja?? Pasakys kada tiksliai susileisti. Kada ovuliacija ir kada kibti į ND. Žodžiu reikės ateiti pažiūrėti kaip sureagavo organizmas į tą clostibergą bent jau. Jei užaugs tai spogdins jei ne tada kitą ciklą skirs stipresnių vaistų. Pažiūrėjo echo - sako vaizdas visiškai policistinis... Daug cistučių mažų kaip vėrinukas karoliukų. Paklausiau ar nėra cistų - sako ne... Tiesa dar paklausiau dėl tų ureoplazmų ir mikroplazmų ar reikia tirtis - sako nereikia. Nėra prasmės viską iš eilės čia tyrinėtis. Svarbu chlamidijas išsitirti. Na jei nesiseks porą kokių ciklų tai ji kaip ir siūlo IUI... Sako su ankstesniais spermos rezultatais kaip ir kategoriškiau būtų siųlymas inseminacijos, dabar galime pabandyti natūraliai.

Tai vat tokios naujienos. Nežinau ar čia geros, ar čia blogos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levanda81: 05 gegužės 2010 - 18:24