Σveikutes!
Malonu kad patinka reportazai, stampuosiu ju daugiau
QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 04, 22:58)
Ir tikiuosi,kad iki TB atvaziavimo tavo Ciklas biski ateis i prota,nes gi reikia penkmecio planus vykdyt (cia as apie

jeigu ka)..
Aha seniai reiktu jau vykdyt penkmecio ar ten desimtmecio planus ale kazkaip mano O kazkur bludija... teks versti organizma dirbti... nuo kitos savaites jau nusprendziau sportuosiu...
QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 05, 07:27)
Tai ir atavare - varano fotkė?
O tai ne

Pacios daryta! Ir beje didelis labai tas varanas, jei su visa uodega istiesinti bus kazkur mano ugio
QUOTE(regata @ 2010 05 04, 23:37)
* manau, natūralu jausti visokius neaiškumus, kai tiek vaistų privaryta ir IUI padaryta
**o aš dėl tavo O labai tikiu sakyk, o gal tau padėtų pakaitinė hormonų terapija? nes man ją visuomet siūlo gydytojai. tada ir ciklas būna, ir O gali netyčia ateiti
*regata, o kiek gonalio tau prireike kad uzauginti folikulus?
**hm.... man pakaitine nelabai reikalinga, kadangi glevine matyt uzauga ir estrogenu nereikia, o mmm galima issaukti laisvai su duphastonu taikad taikoma tik antroji tos terapijos dalis issaukimui, bet O atsiradimui tai deja itakos nedaro,
tik dirbtinis pakraujavimas, gimda issivaloQUOTE(Aistė V. @ 2010 05 05, 12:12)
Zodziu, viskas ciki piki Gal vakare idesiu nuotraukyciu pasirodyt kaip jau mes uzaugom
Vaje kaip smagu buvo paskaityt ir dar smagiau pamatyt, jau Viltes grozis...
Kokie teveliai grazus ir saunus tokia ir mergyte fainulka
QUOTE(*Mila* @ 2010 05 05, 12:43)
uz varano paglostyma - man tai skamba kaip zygdarbis, nes pati nezinau ar sugebeciau baile as ant to kanto
Ai zinok nebaisu, as taip atsargiai letenas paglosciau ir pilvuka pakutenau, panasu kad patiko jam
QUOTE(gretusiu @ 2010 05 05, 16:27)
Pasirodo tas grozis su 39 temperaturos...
Oi vargselis, linkiu sveikatytes jam ir kad sveiktu kuo greiciau
QUOTE(Levanda81 @ 2010 05 05, 19:22)
Na aš jau grįžau iš VK
...
Paskyrė man nuo šiandien clostybergą 5 tabl. 1k. per dieną.
...
tada skirs sprogtukus t.y. 1 apmulę gonalio.
Labai gerai praejo vizitas! Biski prajuokinai su vaistu pavadinimais, bet
is esmes tai dziaugiuosi uz tave kad turit plana, ir linkiu sekmes ji vykdant bei svarbiausia vidines ramybes ir isitikinimo kad viskas bus tik gerai
QUOTE(gretusiu @ 2010 05 05, 19:59)
Ai niu tai dar daug meiles reikia, ale cia malonioji dalis - ta bent nekainuoja (isskyrus naujus apatinius ar sampana)...
Va cia tai gerai pasakyta! (atrasta nauja sėkmės kombinacija: apatiniai+šampūnas

)
QUOTE(Kistina @ 2010 05 05, 20:21)
pasirodau karts nuo karto
Sveikute! O kur reportazas? Kaip savijauta jusu ir pasiruosimo procesas?
QUOTE(kiskius @ 2010 05 05, 20:44)
Sveikutes
as jau po laparokopijos..
Saunuole! Dizaugiuosi kad gerai praejo operacija, pamatysi greitai atsigausi ir noreciau kuo greiciau tave sveikinti!

Ilekis ir atgauk jegas! Beje paklausk gydytojo gal skirs veliau pagerti enzimus, jie pagerina gijima ir apsaugo nuo saaugu susidarymo is serijos
PhlogenzymO as siandien del savo durnumo apturejus incidenta
Pas mus sian straikas, o karstis +29, tai 2c.d. galvojau nieko cia nebus uzsidejo grazuole baltas kelnes

Ir ka jus sau manot, uzsisedejau as prie kompo, pakeliau uzpakaliuka iki wc daeiti, jauciu kazkas netaip ir graike i mane vardu kreipiasi, as pradedu suprasti kame reikalas, iki wc reik kuo greiciau begti. O mes sedim visi bendram kambary ir dauguma aisku berniuku. Nu tai va, uzeinu i wc o ten .... PROVALAS.... pas mane bego kaip is krano (po 100 dienu ciklo nebuvimo matyt)...visas baltuteliu kelniu uzpakalis didziulem raudonom demem

Eina sau... ka daryt... kaip iseit is WC.... bl bl bl buvo ivairiu minciu ir taksa ieskot namo varyt ir kt... vienintele iseitis mautis kelnes ir skalbt kriauklej. Taip ir teko padaryti, aisku suslapinau jas vos ne iki keliu, ir teko slapias uzsidet..

isejau greitai atsisedau ir nejudejau iki dabro pabaigos, po to uzkabinau striuke ant talijos ir kazkaip iki namu daejau

Nu sakes kaip geda

na kaip maza mergaite tiesiog... matyt kai buna tos sventes man pora kartu per metus tai pamirstu per ta laika kaip tom dienom reikia elgtis
Nu va ir dar cia turbut matet per naujienos tie debilai padege banka Atenu centre ir
sudege 3 nekalti zmones, tame tarpe viena

Nu tiesiog neturiu zodziu ir komentaru