Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinės-tai ne nevaisingumo nuosprendis

QUOTE(Levanda81 @ 2010 05 05, 20:12)
Eik tu sau... o tai kodėl dabar žiūriu internete tokios kainos? Gonal-F 300IU/0.5ml - 479.75 Lt, o Ovitrelle 250mcg/0.5ml - 160.57 Lt
Juk dozės tai tos pačios man atrodo  g.gif

Levanda, vaistukai VK kainuoja pigiau. Ten Ovitrele 1 ampule 60 Lt, reikia moketi grynais, o Gonal 75 kainuoja 85 Lt. Pirkau ir piestuka Gonal 300 atrodo 250 Lt kainavo nelabai atsimenu. Cekio uz vaistukus negausi, bet uztat susitaupo nei perkant vaistineje thumbup.gif

Kiskiau lauksim rezultato biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2010 05 05, 20:00)
Levanda, vaistukai VK kainuoja pigiau. Ten Ovitrele 1 ampule 60 Lt, reikia moketi grynais, o Gonal 75 kainuoja 85 Lt. Pirkau ir piestuka Gonal 300 atrodo 250 Lt kainavo nelabai atsimenu. Cekio uz vaistukus negausi, bet uztat susitaupo nei perkant vaistineje  thumbup.gif

Supratau, dėkui 4u.gif reikės tenai nusipirkti smile.gif
Atsakyti
MV jau beveik 39,5, maivosi vaiksto po namus, ruosiasi pas motina vaziuoti, kad "manes neuzkrestu", vaistu negeria, nes "praeis ir taip".... Kaip jis mane uzknisa doh.gif
Atsakyti
Σveikutes!

Malonu kad patinka reportazai, stampuosiu ju daugiau biggrin.gif

QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 04, 22:58)
Ir tikiuosi,kad iki TB atvaziavimo tavo Ciklas biski ateis i prota,nes gi reikia penkmecio planus vykdyt (cia as apie  nestuke.gif jeigu ka)..

Aha seniai reiktu jau vykdyt penkmecio ar ten desimtmecio planus ale kazkaip mano O kazkur bludija... teks versti organizma dirbti... nuo kitos savaites jau nusprendziau sportuosiu...

QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 05, 07:27)
Tai ir atavare - varano fotkė? 

O tai ne biggrin.gif Pacios daryta! Ir beje didelis labai tas varanas, jei su visa uodega istiesinti bus kazkur mano ugio blink.gif

QUOTE(regata @ 2010 05 04, 23:37)
* manau, natūralu jausti visokius neaiškumus, kai tiek vaistų privaryta ir IUI padaryta

**o aš dėl tavo O labai tikiu  sakyk, o gal tau padėtų pakaitinė hormonų terapija? nes man ją visuomet siūlo gydytojai. tada ir ciklas būna, ir O gali netyčia ateiti

*regata, o kiek gonalio tau prireike kad uzauginti folikulus?

**hm.... man pakaitine nelabai reikalinga, kadangi glevine matyt uzauga ir estrogenu nereikia, o mmm galima issaukti laisvai su duphastonu taikad taikoma tik antroji tos terapijos dalis issaukimui, bet O atsiradimui tai deja itakos nedaro, tik dirbtinis pakraujavimas, gimda issivalo

QUOTE(Aistė V. @ 2010 05 05, 12:12)
Zodziu, viskas ciki piki  Gal vakare idesiu nuotraukyciu pasirodyt kaip jau mes uzaugom

Vaje kaip smagu buvo paskaityt ir dar smagiau pamatyt, jau Viltes grozis...
Kokie teveliai grazus ir saunus tokia ir mergyte fainulka wub.gif

QUOTE(*Mila* @ 2010 05 05, 12:43)
uz varano paglostyma - man tai skamba kaip zygdarbis, nes pati nezinau ar sugebeciau baile as ant to kanto

Ai zinok nebaisu, as taip atsargiai letenas paglosciau ir pilvuka pakutenau, panasu kad patiko jam bigsmile.gif

QUOTE(gretusiu @ 2010 05 05, 16:27)
Pasirodo tas grozis su 39 temperaturos...

Oi vargselis, linkiu sveikatytes jam ir kad sveiktu kuo greiciau 4u.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2010 05 05, 19:22)
Na aš jau grįžau iš VK 
...
Paskyrė man nuo šiandien clostybergą 5 tabl. 1k. per dieną.
...
tada skirs sprogtukus t.y. 1 apmulę gonalio.

Labai gerai praejo vizitas! Biski prajuokinai su vaistu pavadinimais, bet
is esmes tai dziaugiuosi uz tave kad turit plana, ir linkiu sekmes ji vykdant bei svarbiausia vidines ramybes ir isitikinimo kad viskas bus tik gerai drinks_cheers.gif

QUOTE(gretusiu @ 2010 05 05, 19:59)
Ai niu tai dar daug meiles reikia, ale cia malonioji dalis - ta bent nekainuoja (isskyrus naujus apatinius ar sampana)...

Va cia tai gerai pasakyta! (atrasta nauja sėkmės kombinacija: apatiniai+šampūnas hihihi.gif )

QUOTE(Kistina @ 2010 05 05, 20:21)
pasirodau karts nuo  karto 

Sveikute! O kur reportazas? Kaip savijauta jusu ir pasiruosimo procesas?

QUOTE(kiskius @ 2010 05 05, 20:44)
Sveikutes 
as jau po laparokopijos..

Saunuole! Dizaugiuosi kad gerai praejo operacija, pamatysi greitai atsigausi ir noreciau kuo greiciau tave sveikinti! 4u.gif Ilekis ir atgauk jegas! Beje paklausk gydytojo gal skirs veliau pagerti enzimus, jie pagerina gijima ir apsaugo nuo saaugu susidarymo is serijos Phlogenzym

O as siandien del savo durnumo apturejus incidenta rolleyes.gif
Pas mus sian straikas, o karstis +29, tai 2c.d. galvojau nieko cia nebus uzsidejo grazuole baltas kelnes doh.gif Ir ka jus sau manot, uzsisedejau as prie kompo, pakeliau uzpakaliuka iki wc daeiti, jauciu kazkas netaip ir graike i mane vardu kreipiasi, as pradedu suprasti kame reikalas, iki wc reik kuo greiciau begti. O mes sedim visi bendram kambary ir dauguma aisku berniuku. Nu tai va, uzeinu i wc o ten .... PROVALAS.... pas mane bego kaip is krano (po 100 dienu ciklo nebuvimo matyt)...visas baltuteliu kelniu uzpakalis didziulem raudonom demem doh.gif Eina sau... ka daryt... kaip iseit is WC.... bl bl bl buvo ivairiu minciu ir taksa ieskot namo varyt ir kt... vienintele iseitis mautis kelnes ir skalbt kriauklej. Taip ir teko padaryti, aisku suslapinau jas vos ne iki keliu, ir teko slapias uzsidet.. doh.gif isejau greitai atsisedau ir nejudejau iki dabro pabaigos, po to uzkabinau striuke ant talijos ir kazkaip iki namu daejau doh.gif Nu sakes kaip geda blush2.gif na kaip maza mergaite tiesiog... matyt kai buna tos sventes man pora kartu per metus tai pamirstu per ta laika kaip tom dienom reikia elgtis doh.gif

Nu va ir dar cia turbut matet per naujienos tie debilai padege banka Atenu centre ir
sudege 3 nekalti zmones, tame tarpe viena nestuke.gif verysad.gif Nu tiesiog neturiu zodziu ir komentaru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin4ia @ 2010 05 05, 22:29)
*O as siandien del savo durnumo apturejus incidenta   rolleyes.gif
**Nu va ir dar cia turbut matet per naujienos tie debilai padege banka Atenu centre ir
sudege 3 nekalti zmones, tame tarpe viena  nestuke.gif  verysad.gif Nu tiesiog neturiu zodziu ir komentaru  doh.gif

*As jauciu irgi visai pamirsiu,kaip elgtis po savo amzinos amenorejos ir 2 nestumu.. kaip patogu,kai mmm nera (na tik kol vaiku neuzsinori) ax.gif
** Baisiai liudna verysad.gif
O del varano,tai zinok gyvunai jaucia vidini grozi,jie bet ko neprisileidzia mirksiukas.gif

Gretusiu,TB tikras "VYRAS",skaitau ir matau MB. Visos ligos "more pa kalenam" doh.gif O paskui,kai 2sav.praserga,tai baisiai pyksta kokia cia bjauri liga,kad niekaip nepraeina doh.gif
Kiskiau,tai sveikinu su LP ir kibkit i darbus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 05 gegužės 2010 - 21:42
QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 05, 22:39)
Gretusiu,TB tikras "VYRAS",skaitau ir matau MB. Visos ligos "more pa kalenam"  doh.gif

Dabar tas tikras vyras irnesakyk.gif susuktas i tris kaldras, po arbatos su brendziu paguldytas ant pacios nepatogiausios sofos kokia zmogus tik sugebejo sukurti, bando isprakaituoti.... karsta.gif Ir paliksiu ji sianakt ten, nors ir labai ligoniuko gaila... Ale kita karta sakydamas "as zinau kaip man rengtis, boba cia man neaiskins" zinos, kas laukia hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 05 05, 20:19)
O kodėl reikia vandens daug gerti, vartojant clost'ą? Jaučiu paklausiau kaip 4 metis vaikas  blush2.gif

na, vandens išvis reikia kasdien išgerti apie 1,5 - 2 l, nes tada geriau funkcionuoja organizmas, išsivalo nereikalingos medžiagos. o su vaistais mes daug nuodų gauname. kai žmogus vartoja vaistus, tai visuomet reikia papildomai gerti vandens. o clost'as yra toks džiovinantis, bjaurus. ir akys išsausėja, ir gleivinė... ir galvą kartais skauda, todėl reikia kuo daugiau vandens smile.gif

Sveikutes  4u.gif
as jau po laparokopijos..  biggrin.gif pilvuka skauda, bet jauciuosi puikiai, subade kiausides, viska patikrino... liepe gaminti vaikiukus 6 men, bet rekomendavo vis tiek bandytisktinti ovuliacija ir vaistukais..  g.gif ziuresim kaip cia bus..

super thumbup.gif labai gerai, kad viskas taip sklandžiai smile.gif sveika sugrįžusi ir sėkmingų startų 4u.gif

Σveikutes!
*regata, o kiek gonalio tau prireike kad uzauginti folikulus?

*hm.... man pakaitine nelabai reikalinga, kadangi glevine matyt uzauga ir estrogenu nereikia, o mmm galima issaukti laisvai su duphastonu taikad taikoma tik antroji tos terapijos dalis issaukimui, bet O atsiradimui tai deja itakos nedaro, tik dirbtinis pakraujavimas, gimda issivalo

*uzsidejo grazuole baltas kelnes  doh.gif

*Nu va ir dar cia turbut matet per naujienos tie debilai padege banka Atenu centre ir
sudege 3 nekalti zmones, tame tarpe viena  nestuke.gif  verysad.gif Nu tiesiog neturiu zodziu ir komentaru  doh.gif

Sveika 4u.gif kokią čia graikišką S suraitei biggrin.gif

*aš sunaudojau vieną gonal 450 pieštuką ir dar 5 likučius iš kitos mergaitės po 75. jie gal buvo silpnesni, nes 2 mėn. senumo... užtai juos gyd. paskyrė visus ant galo per 2 dienas smile.gif

* na taip, tau gleivinė gražiausiai auga, tai bent tokia paguoda wink.gif keista, kad stimuliacijos nesigauna g.gif
* va, ir baltos kelnės geriausias įrodymas, kokia pas tave gera gleivinė biggrin.gif

* verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regata: 05 gegužės 2010 - 21:53
Sveikutes 4u.gif

Kokiu geru naujienu radau bigsmile.gif Ingute labai labai sveikinu, po ilgu bandymu pagaliau pavyko 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikrai ir as nepasiduosiu!

QUOTE(*Gaja* @ 2010 04 30, 01:18)
As irgi nesaukiau ir nesokinejau,bet sirdis tai atrode dainuoja ax.gif
Tai dabar eileje Regata,o po jos is karto Levanda smile.gif

O as kada? g.gif ax.gif

Pas mane tai nieko gero, nei O nei mmm doh.gif
Atsakyti
LAbas rytas,

siendien diena be dietų, todėl prašau visoms prie kavytės/arbatytės..

user posted image

na ir dar po vieną... ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ernestuke @ 2010 05 05, 17:05)
Va, Akutee, jau bijai dabar, be reikalo, as buvau nusiteikus, kad TURESIU pieno, ir MAITINSIU, ir nebuvo jokiu bedu

ne ne ne as nebijau, as labai noriu, tik sunerimau..nes drauge pasake kaip tavo mamai buvo taip ir tau bus.. Bet as nepasiduosiu blush2.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2010 05 05, 19:22)
Na aš jau grįžau iš VK

Viskas gerai, na paziuresim kaip i closta reaguos tavo organizmas, o gal uzteks ir jo ..sekmingooos stimuliacijos 4u.gif

QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 05, 20:08)
Poi ovitrelle ir as abstinente,o iki O,tai ne paslaptis - paragaudavau :

drinks_cheers.gif

as jau po laparokopijos.. 

sveika sugryzus, tai dabar sekmingu ir vaisingu ND 4u.gif
Σveikutes!
Malonu kad patinka reportazai, stampuosiu ju daugiau 
O as siandien del savo durnumo apturejus incidenta

o jau sveikinies pusiau gaikiskai? biggrin.gif
Tavo reportazai is tiesu- liuksiski thumbup.gif
Oj visa gyvenima kankinaus su upemis ir kibirais MM...kol jos visai nedingo.. doh.gif
tai saugodavaus tomis dienomis, juodos kelnes, 2 paketukai.. doh.gif
QUOTE(gretusiu @ 2010 05 05, 22:46)
susuktas i tris kaldras, po arbatos su brendziu paguldytas ant pacios nepatogiausios sofos kokia zmogus tik sugebejo sukurti, bando isprakaituoti....  Ir paliksiu ji sianakt ten, nors ir labai ligoniuko gaila... Ale kita karta sakydamas "as zinau kaip man rengtis, boba cia man neaiskins" zinos, kas laukia

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tipiskas vyriskis..
MAniskis dar manes paklauso... tfu tfu tfu..
bet irgi persales, biski isgydziau, su coldrexais, arbatomis, medumi, pienu.. bet dar ne visai..
Atsakyti
Labas iš ryto. Susipyliau kavos puodą - gyvenimas spalvas įgavo bigsmile.gif
O tai miegojusi esu nepilnas 6 valandas mad.gif
Levanda81 - labai geros žinios, nuoširdžiai linkiu, kad organizmas nesispyriotų ir suveiktų thumbup.gif
kiskius Sveika pargrįžus, gyk greičiau ir sėkmingų ND 4u.gif
Lin4ia Nu ir įvykiai... Viena kas gerai - kad pagaliau valosi gleivinė thumbup.gif
O su tuo varano ilgiu, tai pritrenkei blink.gif Aš maniau tai kažkas sprindžio dydžio hihihi.gif
gretusiu gydyk savąjį... Bet jau toks tipiškas vyro elgesys, kad kaip iš vadovėlio elgiasi doh.gif
Hip - dar nedėkoju, dar palauksiu gydytojos rolleyes.gif O tau ne laikas būtų duphastono pagerti? g.gif Ar ten pas jus neskiria tokio dalyko? g.gif
Akutee - avietės niam niam niam wub.gif Vakarais tuštinu šaldiklį ax.gif eina šaldytos avietės, braškės, niam kaip skanu wub.gif
Atsakyti
Ingutevi matyt savo avieciu ir braskiu turi? Plem kaip noreciau turbut vienu prisedimu visa kamera issluociau... ax.gif Dziaukis, kad toli gyveni... hihihi.gif
Atsakyti