Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinės-tai ne nevaisingumo nuosprendis

Sveikos panelytes!

Soriukas kad jusu seiles pavarvinau su savo pietumis, jei tik galeciau prisipirkciau daug daug zivytes ir visas pakiesciau pietu, ir dar i LT issiusciau biggrin.gif

YUB4 As isvaziavau Graikija blush2.gif

Akutee pulvukas superinis ir nerealiai grazus thumbup.gif Kai ziurejau galvojau, ir kaip tu dar meginai darbe ji nuslepti cool.gif Stringuciai mano niekur nedingo, keliausi nakti tai uznesiau juos namo wink.gif

QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 28, 15:42)
Žinai kažką skaičiau, jog autorius prisiėmė moralinę atsakomybę dėl karo Vietname , nes su jo knyga buvo auginta ta karta, kariavusi tuo metu. Na vaikas "duchinamas" pagal tą metodiką... Nerandu lietuviško atitikmens...

Eina sai doh.gif Tai va is kur tos konclagerio auklejimo idejos.... panasu kad mano tevai irgi turejo sias knygas, ir as turiu iki siol laaaabai daug problemu del ju poziurio i mane ir auklejimo doh.gif

QUOTE(valerie @ 2010 04 28, 15:51)
Lin4ia, klausei, ar man cia ne su metforminu sureagavo, tai dabar nusprendziau atsakyt  biggrin.gif  Is tiesu tai norejau ir anksciau, bet uzmirsau  blush2.gif
As metformino nebegeriu jau kokias 3 savaites, tai vadinasi, jis ne prie ko cia buvo  g.gif

Smagu kad pasitaise savijauta! 4u.gif O kodel tu nutraukei metformina? g.gif

gretusiu o as laukiu kad isaugs pimpaliukas, pati pasakei "jam", nu nzn uzkliuvo man kazkada tavo fraze "matau toki su dzinsiniu kombinezonu" wub.gif
Atsakyti
Labas rytas!

Ingutevi grazu ziureti i tavo grafikeli wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kai tik tetukas atejo atsisveikinti pries iseidamas i darbeli, mazyle is karto pasiraive pilvuke... wub.gif

Sveikinu visas su rytine kava
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lin4ia @ 2010 04 29, 07:53)
Ingutevi grazu ziureti i tavo grafikeli 

Nedėkosiu... Man jis irgi gražus hihihi.gif

QUOTE(gretusiu @ 2010 04 29, 08:14)
Sveikinu visas su rytine kava

skanumėlis bigsmile.gif

Panos bijau ir nenoriu svaigti, bet man skauda (.)(.) doh.gif ne tai, kad jautru, bet skauuuuda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 29, 08:31)
Panos bijau ir nenoriu svaigti, bet man skauda (.)(.)  doh.gif ne tai, kad jautru, bet skauuuuda  doh.gif

12 DPO - davai pasiusink ant juosteles? ax.gif ax.gif A siaip, radi sportivnava interesa tongue.gif ( nestuke.gif praso - nebijai ziurkiu, jei atsisakysi? hihihi.gif )
Atsakyti
labas rytas
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2010 04 29, 08:39)
12 DPO - davai pasiusink ant juosteles? ax.gif  ax.gif A siaip, radi sportivnava interesa  tongue.gif ( nestuke.gif praso - nebijai ziurkiu, jei atsisakysi?  hihihi.gif )

Pofig tos žiurkės irnesakyk.gif kuriems galams mes kašarą šeriam? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ryt jei nekris BT bandysiu juostelę spalvinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingutevi: 29 balandžio 2010 - 07:43
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Lin4ia @ 2010 04 28, 21:35)
Smagu kad pasitaise savijauta!  4u.gif O kodel tu nutraukei metformina?  g.gif

Tiesa sakant, neaisku, ar pasitaise, tik kad priepuoliai nesikartojo ax.gif Menesi pries pradedant gerti vaistus androgenai visi buvo zemi, o dabar pradejo riebaluotis labiau oda, tai zinok, nieko nebesuprantu doh.gif Turetu lyg buti atvirksciai biggrin.gif
O metformina nutraukiau, nes geriau ji jau dvejus metus su keliais menesiais be perstojo, tai pagalvojau, kad jei ciklas siaip ar taip nenaturalus, tai nelabai as ka ten juo pareguliuosiu g.gif O dar tu pasakei, kad kepenis sodina blink.gif

Panos bijau ir nenoriu svaigti, bet man skauda (.)(.)  doh.gif ne tai, kad jautru, bet skauuuuda  doh.gif

Ingutevi, nelabai gaudausi grafikuose, bet turbut tai, kad laikosi temperatura auksta, yra gerai? bigsmile.gif Sian tau 12 DPO, jei as teisingai supratau? bigsmile.gif Kaip faina butu, kad pozymiai patvirtintu itarimus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 29, 08:43)
Pofig tos žiurkės irnesakyk.gif kuriems galams mes kašarą šeriam?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ryt jei nekris BT bandysiu juostelę spalvinti

Niu tu pyp pyp pyp pyp pyp pyp pyp pyp (vakar su MV ZeroII paziurejom pries miega doh.gif doh.gif ), tai po to vel kaltinsi 13DPO penktadieni???? Siusink siandien blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif

Ingute buk celaviekas, myztelk siandien, iki rytdienos lb ilgai laikas eis... ypac kai as lovoj guliu hihihi.gif
As pati systelejau is vakaro, atsirado juostele neryski tai netikejau galvojau, kad NT brokuotas. Ryte pasidariau tai dar blyskesne buvo nei is vakaro daryta biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 29, 09:31)

manau jau ir siusint nebereikia.. irnesakyk.gif pabusiu as bureja ir pribursiu tau nestuke.gif niu gi suteik man vilties prie spirmadienine LP.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2010 04 29, 08:45)
Tiesa sakant, neaisku, ar pasitaise, tik kad priepuoliai nesikartojo  Menesi pries pradedant gerti vaistus androgenai visi buvo zemi, o dabar pradejo riebaluotis labiau oda, tai zinok, nieko nebesuprantu  doh.gif Turetu lyg buti atvirksciai 
Ingutevi, nelabai gaudausi grafikuose, bet turbut tai, kad laikosi temperatura auksta, yra gerai?  bigsmile.gif Sian tau 12 DPO, jei as teisingai supratau?  bigsmile.gif Kaip faina butu, kad pozymiai patvirtintu itarimus 

Bet ir tai, kad nepasikartojo priepuolis - jau gerai mirksiukas.gif O dėl to riebalavimosi, čia gal kaip su kaikuriais vaistais būna - pradėjus vartoti - pablogėjimas, o jau paskui ima gerėti? g.gif
Visi tie grafikai - tai labai sąlyginas dalykas. Turiu praėjusio ciklo grafiką, kai 15 dpo krito BT, o 16 dpo prasidėjo tepliojimas doh.gif Todėl, gal čia tiesiog koks hormonų šuolis, nes naktį pabudau į wc, tai (.)(.) ranka prilaikydama ėjau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(gretusiu @ 2010 04 29, 08:47)
Niu tu pyp pyp pyp pyp pyp pyp pyp pyp (vakar su MV ZeroII paziurejom pries miega ), tai po to vel kaltinsi 13DPO penktadieni???? Siusink siandien

Tiksliai lotuliukas.gif kokie skaičiai rytoj lotuliukas.gif

QUOTE(Lars @ 2010 04 29, 08:58)
Ingute buk celaviekas, myztelk siandien, iki rytdienos lb ilgai laikas eis... ypac kai as lovoj guliu 
As pati systelejau is vakaro, atsirado juostele neryski tai netikejau galvojau, kad NT brokuotas. Ryte pasidariau tai dar blyskesne buvo nei is vakaro daryta 

Supranti kas yra... Aš beveik tikra, kad bus I tai kai jį pamatysiu vakare, dar turėsiu iliuzijų, kad gal per anksti, dar vakaras, na tiesiog pati sau palaikinėsiu viltis. O jei jau ryte bus I - tai viskas aišku, tikrai nieko nėra....

QUOTE(kiskius @ 2010 04 29, 09:01)
manau  jau ir siusint nebereikia..  pabusiu as bureja ir pribursiu tau niu gi suteik man vilties prie spirmadienine LP.. 

Na gal pavyks priburti, bet šiaip tai panašių situacijų aš turėjus...
O viltį aš suteikiu jau vien tuo, kad naturaliai vyksta O, iki tol su vaistais nevyko schmoll.gif
Pamatysi, viska stau bus labai gerai thumbup.gif
Atsakyti