Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinės-tai ne nevaisingumo nuosprendis

Liaba,

ilendu pagirti Akutees pilvo.Liuks atrodo thumbup.gif Ir kazko jokio lasiako nesimato,matyt vaizduote tamsteles gerai dirba.
Stakta taip pat superine bigsmile.gif

Lars,pilvukas irgi simpatiaga.Lauksim didejancio nutraukyciu mirksiukas.gif

Hip,as tau i kompanija jungiuos.Siandien mb vidury nakties pradejo klausinet ar viskas gerai,atsakymas ko nori?aisku gerai,o kas blogai turi buti?Pasirodo zliumbiau biggrin.gif

Nuleidau siandien kraujuka.laukiu laisku toliau.
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2010 04 28, 15:22)
GAjut pas M. keliausiu 05-13 d.,ir jau sy karta pasistengsiu buti drasesne ir paklaust ar MB gali pamatyti ax.gif

Nu,kaip idomu kas ten pas tave gyvena ax.gif
Atsakyti
T.P.Keberiokst aciu 4u.gif nu gal jau ne taip matosi, ispute leliukai.. bet turiu labai "aiskiu" foto kur lasiakas blizga is uz keleto KM... lotuliukas.gif

As ir sia nakty zliumbiau, kazka labai sapnavau, visa pagalve priraudojau... schmoll.gif
Papildyta:
Gajut ir man idomu ir MB.. uzsidejus liunuote spec. siulus melyna ir ruzava, nes manom kad porele.. rolleyes.gif Bet jau kaip bus taip, bile pasirodytu ir ilgai nekankintu biggrin.gif

VAlerie laba diena, kaip savijauta geriant vaistukus? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutee: 28 balandžio 2010 - 14:28
QUOTE(Akutee @ 2010 04 28, 14:03)
Ingutevi aciuks.gif uz nuomone

QUOTE(YUB4 @ 2010 04 28, 15:05)
Aciukas uz patarima Ingutevi. Reiks mamai sakyt, kad jos man nepriktu.

Patikslinsiu mergaitės. Dabar kažkokią kitą Spoko knygą pardavinėja. Aš skaičius štai šitą... Knyga Vaikas ir jo priežiūrana toks labai savotiškas požiūris į vaikų auginimą ir auklėjimą g.gif
Papildyta:
Panos kas čia jums šianakt su tais miegais???
Pažiūrėjau į kalendorių - PILNATIS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingutevi: 28 balandžio 2010 - 14:32
ale virselis koks depresovas ir spalvos kokios, lyg siaubo filmo pristatymo plakatas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2010 04 28, 15:40)
ale virselis koks depresovas ir spalvos kokios, lyg siaubo filmo pristatymo plakatas biggrin.gif

Žinai kažką skaičiau, jog autorius prisiėmė moralinę atsakomybę dėl karo Vietname , nes su jo knyga buvo auginta ta karta, kariavusi tuo metu. Na vaikas "duchinamas" pagal tą metodiką... Nerandu lietuviško atitikmens...
Atsakyti
EIK tu? blink.gif eik tu sau??? bet ir zmogelis biski "idomus" jei taip.. taip rase.. ka jis pats nesuvoke kas yra gerai, kas nelabai.. g.gif

as cia pas mama buvau radus, na t.y. ismetinejom knygas senas is sandeliuko tas knygas sovietu laiku "PAauglys" "mokinukaS" ar kaip ten... nu ten tokiu ciudu prirasyta, mirk is juoko .. visos neskaiciau, bet kai ka tai.. doh.gif

p.s. ryt gal nebusiu jei isleis is darbo, ryt pas dantiste.. o as dirbu uz VLN, tai atsutumas nemazas.. gal susimils ir leis nevaryt darban.. ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Lin4ia, klausei, ar man cia ne su metforminu sureagavo, tai dabar nusprendziau atsakyt biggrin.gif Is tiesu tai norejau ir anksciau, bet uzmirsau blush2.gif
As metformino nebegeriu jau kokias 3 savaites, tai vadinasi, jis ne prie ko cia buvo g.gif

Akutee, oho, koks pilvukas bigsmile.gif wub.gif 4u.gif Neimanoma atsigrozet wub.gif Ir ta nuotraukyte, kur abudu galvytem susiglaude, nereali wub.gif

QUOTE(Akutee @ 2010 04 28, 15:27)
VAlerie laba diena, kaip savijauta geriant vaistukus? smile.gif

Nu kad kol kas nieko naujo, galetu jau biski ir plaukai i tai sureaguot g.gif

Possibly, neprisimenu ar rasiau, nu bet man taip patinka ta Tavo dukrytes nuotraukyte, kur ji su dzinsiniu (?) sarafaniuku, kad negaliu wub.gif Visalaik ja atskirai pasiziuriu, jei i fotki einu blush2.gif

Mila, o Tavo Amelytes labai grazi sypsena bigsmile.gif 4u.gif

Heav, man regis, Tavo dukryte i Tave panasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valerie: 28 balandžio 2010 - 14:53
QUOTE(*July* @ 2010 04 28, 13:44)
regata tave nemiga kamuoja del streso. Pabandyk isbandyt visus imanomus metodus nuo streso, bet naturalius: karsta vonia pries miega, pasivaiksciok gryname ore, isgerk ar suvalgyk siek tiek ko nors is angliavandeniu pries miega ir pan. Reikia tavo organizmui atsipalaiduoti, kad nuo streso neuzsiblokuotu. Gal turi galimybe siom dienom nueit i masaza arba paprasyk, kad TB padarytu kiekviena vakara. Reikia tau dabar ateinancias 2 savaites buti kuo labiau atsipalaidavusiai  4u.gif

ačiū už patarimus 4u.gif

ir visoms mergaitėms dėkoju už palaikymą aciuks.gif ND atlikom vakar, o dabar galvoju pataupyt iki penktadienio blush2.gif
Atsakyti
Valerie aciuks.gif
o tai tau ne kiek negereja plaukuciai? g.gif o seip priemones visokias isbandzius..? kaukes visokias.. ar vitaminus pagerti?
na bent jau nera blogai nuo vaistuku...gerai jau tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2010 04 28, 15:56)
Valerie aciuks.gif
o tai tau ne kiek negereja plaukuciai? g.gif o seip priemones visokias isbandzius..? kaukes visokias.. ar vitaminus pagerti?
na bent jau nera blogai nuo vaistuku...gerai jau tai 4u.gif

Tu ka, kokios ten kaukes doh.gif
Man atrodo, cia kaukem ar vitaminais jau nieko nepagelbesi doh.gif
Na, tikiuosi, kad sitas vaistas suveiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2010 04 28, 15:58)
Tu ka, kokios ten kaukes  doh.gif
Man atrodo, cia kaukem ar vitaminais jau nieko nepagelbesi  doh.gif
Na, tikiuosi, kad sitas vaistas suveiks  4u.gif

sorry doh.gif kazka baisiai daug praziopsojau blush2.gif
vaistukai veikit veikit gi greiciau.. rolleyes.gif
Atsakyti