Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(Kashaya @ 2010 04 30, 14:55)
Dukra paauglė jau. Pas mane 17 langely- 600.
Ir vyrui tiek pat? Bet vyrui netaikytinas PNPD, kadangi turi neįgalumo grupę. Tai gal darbovietėje man galėjo būti taikytas 600+600?
Neturiu ko darbe dabar paklausti doh.gif

kiek zinau darbovietej taiko tik NPD,o PNPD patiem irasinet reikia,bet as galiu ir klisti 4u.gif jei vyras nedeklaruoje nieko,tai visa PNPD galit sau pritaikit,t.y 1200
Papildyta:
QUOTE(kravciuska @ 2010 04 30, 14:56)
O man vis atnaujina ir atnaujina pries 2 dienas buvo atnaujinta sian ziuriu vel. Duomenis sutampa su issiusta.Nieko nesuprantu?

Jei duomenys sutampa,tai nekreipkit demesio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 30 balandžio 2010 - 14:03
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 04 30, 15:50)
galima deklaruoti uz 2008.Tai jus issiuntet i vmi savo PD,ar tik patvirtinot ja?
Papildyta:

Jei dukra gyme ne 2009 metais,tai PNPD skaiciojamas 12*100=1200(jei viena auginat),o jei su vyru,tai 12*50=600(jums ir tiek pat vyrui)

kaip suprantu tik patvirtinau, o kaip issiusti reikia? blush2.gif
Atsakyti
Nuuuuu va, kol issiaiskinau visa plonybes, nemazai ir sugaisau blush2.gif .BET uz tai gausiu 37lt hihihi.gif , pasirodo...O vakar nuejau soke miegoti, nes turejau skola -420lt karsta.gif ACIU tiems, kas atsakete aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2010 04 30, 14:44)
Sveiki,
ar as gerai supratau, kad galima deklaruoti uz 2008m.? nes kai nuejau sian i banka ziuriu mano 2008m suformuota ir kai perziurejau tai pas mane viskas paskaiciuota ir teisingai surasyta, tai as PATVIRTINAU ir kaip supratau tai as jau issiunciau i VMI?  blush2.gif  doh.gif  PADEKIT SITAI DURNAI GALVAI doh.gif  doh.gif

patvirtinimas prilygsta nusiuntimui.
nueikite į "pateiktos deklaracijos" ir tenai turite ją pamatyti.
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2010 04 30, 15:05)
kaip suprantu tik patvirtinau, o kaip issiusti reikia? blush2.gif

ieinat i savo banka,per bankininkiste,pasirenkat e.paslaugos,paskui vmi deklaracijos,paskui preleminarios deklaracijos,persiunciat i kompjuteri,paskui spaudziat persiusti paruosta faila ir issiunciat deklaracija.
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2010 04 30, 16:06)
patvirtinimas prilygsta nusiuntimui.
nueikite į "pateiktos deklaracijos" ir tenai turite ją pamatyti.

pateiktoje deklaracijoje man tik rodo pervestus 2%, bet tos dar nerodo ir kai nuejau i skilti PERSIUSTI FAILAI "Persiųsti deklaracijų failai dar nelaikomi pateiktomis deklaracijomis. Prieš tai, kiekvienas persiųstas failas turi praeiti papildomo patikrinimo ir apdorojimo procesą EDS. Tai įvyksta nustatytu periodiškumu ir Jums gali tekti palaukti tam tikrą laiką, kol failas bus apdorotas, o deklaracija priimta."
tai taip ir liko viskas, o el.pasto as nesu irasiusi, tai nznau kur gausiu ta info, kad ji jau perejo viska doh.gif
Papildyta:
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 04 30, 16:12)
ieinat i savo banka,per bankininkiste,pasirenkat e.paslaugos,paskui vmi deklaracijos,paskui preleminarios deklaracijos,persiunciat i kompjuteri,paskui spaudziat persiusti paruosta faila ir issiunciat deklaracija.

mano kompiuteryje jos neatidaro, o jiems atidarys? as galiu ramiai siusti ta failiuka? blush2.gif nes pas mane yra tik 2009m deklaracijos programa ir meta db eror doh.gif
Atsakyti
Labukas,
prisigalvojau nesamonių biggrin.gif
2009 metais pirkom mašiną, pardavėjas užfiksuodamas .... lt. pinigų priėmimo kvite užsiminė, kad tą sumą galėsim deklaruoti g.gif Tai va šiandien prisiminiau ir pagalvojau ar tikrai galiu deklaruoti cool.gif biggrin.gif Ir jeigu taip, tai kaip man tą padaryti? Prelimeriose (ar kaip ten vadinas biggrin.gif ) deklaracijose tie duomenys nepateikti. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu ir as klausimuka, kuris gadina nuotaika... Vnz uzpilde drauga sdeklaracija, atrodo gerai, issiunte, bet neprieme jos, pradejom ziureti klaidas, vnz realiai kada deklaracija parsiunti tai kaip ir klaidu nerodo bet pacioj deklaravino sistemoj tai rodo kad yra klaidu, ir jeigu pagal ju tuos aprasymus pataisai tai ka leidzia, nes net neviska taisyt duoda, tai paskui jau man rodo kad as klaidu pridariau ir vel butu blogai. Pasiskambinau i vietine VMI, prisijunge prie mano deklaracijos, sako senoje formoje uzpildyta, panaikinkinte S prieda, turetu susitvarkyti, jei ne, tai P priede istrinkit sumas, ir bus gerai. Na padarom taip kaip reikia- ir ka 33 laukelyje 69, o 46 -1236 blink.gif Nors as jai sakiau, kad man gaunasi -1236, bet ji tikino, kad tikrai ne, grazinsiuosi 69lt g.gif Dabar jau vwel niekaip neprisiskambinu, o nulekti iki artimiausio VMI neturiu galimybes ir laiko unsure.gif Jei pirmadieni bandysiu belstis i VMI, nenuraus man nieks galvos? smile.gif
Tiesa, pernai iki lapkricio men buvau vaiko auginimo atostogose, o paskui dirbau. Vaikas dar neturejo 2m, todel is sodros gaudavau dali pinigeliu ir dali is darbovietes, gal tas turi itakos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapkrituke: 30 balandžio 2010 - 14:31
QUOTE(lapkrituke @ 2010 04 30, 15:28)
Sveikos, turiu ir as klausimuka, kuris gadina nuotaika... Vnz uzpilde drauga sdeklaracija, atrodo gerai, issiunte, bet neprieme jos, pradejom ziureti klaidas, vnz realiai kada deklaracija parsiunti tai kaip ir klaidu nerodo bet pacioj deklaravino sistemoj tai rodo kad yra klaidu, ir jeigu pagal ju tuos aprasymus pataisai tai ka leidzia, nes net neviska taisyt duoda, tai paskui jau man rodo kad as klaidu pridariau ir vel butu blogai. Pasiskambinau i vietine VMI, prisijunge prie mano deklaracijos, sako senoje formoje uzpildyta, panaikinkinte S prieda, turetu susitvarkyti, jei ne, tai P priede istrinkit sumas, ir bus gerai. Na padarom taip kaip reikia- ir ka 33 laukelyje 69, o 46 -1236  blink.gif  Nors as jai sakiau, kad man gaunasi -1236, bet ji tikino, kad tikrai ne, grazinsiuosi 69lt  g.gif  Dabar jau vwel niekaip neprisiskambinu, o nulekti iki artimiausio VMI neturiu galimybes ir laiko  unsure.gif  Jei pirmadieni bandysiu belstis i VMI, nenuraus man nieks galvos? smile.gif
Tiesa, pernai iki lapkricio men buvau vaiko auginimo atostogose, o paskui dirbau. Vaikas dar neturejo 2m, todel is sodros gaudavau dali pinigeliu ir dali is darbovietes, gal tas turi itakos?

o sakykite Jūs naują formą atsisiuntėt?
man ir buvo bėdų su klaidom, o pasirodo, kad pagal seną formą pildžiau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AitrumA: 30 balandžio 2010 - 14:34
QUOTE(AitrumA @ 2010 04 30, 15:33)
o sakykite Jūs naują formą atsisiuntėt?
man ir buvo bėdų su klaidom, o pasirodo, kad pagal seną formą pildžiau blush-anim-cl.gif

GMP308 g.gif Nors kai ne pati pildziau, tai visko gali buti... Reiks paklausti to draugo, kas ir kaip smile.gif Nors pvz jis savo taip pat deklaravo, tai siandien jau pinigelius gavo g.gif
Paklausiau, sake naujose formose pilde g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapkrituke: 30 balandžio 2010 - 15:05
QUOTE(lapkrituke @ 2010 04 30, 15:44)
GMP308  g.gif  Nors kai ne pati pildziau, tai visko gali buti... Reiks paklausti to draugo, kas ir kaip smile.gif Nors pvz jis savo taip pat deklaravo, tai siandien jau pinigelius gavo  g.gif
Paklausiau, sake naujose formose pilde  g.gif

o kiek pas jus 17 langeli irasyta?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 04 30, 16:20)
o kiek pas jus 17 langeli irasyta?

600 g.gif Abu su vyru auginam viena klecka, tai atrodo lyg ir gerai, ar ne? SIaip ri vyro deklaracija atmete, tik dar neziurejom del ko.
Atsakyti