Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

nes jus gaunat alga, nuo jos minusuoja npd ir tada skaiciuoja mokescius. jei buhaltere pritaike per dideli npd, iseina, kad jus nedamokejote mokesciu. del to ir reikia susimoketi.
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2010 04 30, 13:58)
Hm, tai jei darbovietės buhalterio klaida, kodėl AŠ turiu dabar mokėt? doh.gif
O gal kur kitur klaida? Žodžiu doh.gif

Jūs gavote daugiau algos, nei Jums priklausė.
ir tą dalį dabar reikia grąžinti.
matau, kad turite dukrą.
pažiūrėkite, ar teisingi 17am langelyje skaičiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leblon: 30 balandžio 2010 - 13:03
QUOTE(Gemma @ 2010 04 30, 13:36)
reikia parsisiusti forma GPM308 - siemet juk pasikeite forma. o programa ABBYY eformfiller ar turi?

Nu taip...Ir ta, ir ta parsisiunciau...GPM308 atidaro, bet kai bandziau ten viska suvesti, gavau moketi 420... o, bet,taciau joje automatiskai nurodo ne ta MNPD suma, kuri nurodyta pazymoje. Pagal jos duomenis gaunasi -29. Briedas, o norejau susigrazinti, kur uz gruodzio men. Sodra nepritaike npd. Nebzinau, ka ir bedaryti...gal laukti jau dabar pranesimo is mokesciu...
Atsakyti
QUOTE(amelija28 @ 2010 04 30, 14:02)
Nu taip...Ir ta, ir ta parsisiunciau...GPM308 atidaro, bet kai bandziau ten viska suvesti, gavau moketi 420... o, bet,taciau joje automatiskai nurodo ne ta MNPD suma, kuri nurodyta pazymoje. Pagal jos duomenis gaunasi -29. Briedas, o norejau susigrazinti, kur uz gruodzio men. Sodra nepritaike npd. Nebzinau, ka ir bedaryti...gal laukti jau dabar pranesimo is mokesciu...

MNPD sumą programa pati apskaičiuoja, nereikia jos taisyt (tai būtų 15 ir 16 langeliai).
Atsakyti
http://www.vmi.lt/lt/?itemId=10816306
Paskaitykit cia,jei iskart negalit sumoket,galit su vmi sudarit sutarti,kad dalimis moketi ir jokiu delspinigiu nebus.
Atsakyti
Merginos, gal jau kuri nors susimokejote skola valstybei ir zinote kaip ta padaryti internete?
t.y. domina kokius rasyti imokus kodus uz 48 ir 33 langeliuose nurodyta skola valstybei? Galima daryti viena pavedima, ar reikia pervedineti per du kartus (nurodant skirtingus imoku kodus)?
Kiek zinau, iki 05.01 d. reikia susimoketi blush2.gif Pataisykit, jei klystu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bambalyte @ 2010 04 30, 14:25)
Merginos, gal jau kuri nors susimokejote skola valstybei ir zinote kaip ta padaryti internete?
t.y. domina kokius rasyti imokus kodus uz 48 ir 33 langeliuose nurodyta skola valstybei? Galima daryti viena pavedima, ar reikia pervedineti per du kartus (nurodant skirtingus imoku kodus)?
Kiek zinau, iki 05.01 d. reikia susimoketi  blush2.gif Pataisykit, jei klystu  ax.gif

jei skolinga ir gpm ir psd, tai skirtingi kodai,
tai jau per vieną mokėjimą niekaip nepavyks to padaryti
įmokos kodai surašyti čia:
http://www.delfi.lt/...d.d?id=30906635
Atsakyti
Sveiki,
ar as gerai supratau, kad galima deklaruoti uz 2008m.? nes kai nuejau sian i banka ziuriu mano 2008m suformuota ir kai perziurejau tai pas mane viskas paskaiciuota ir teisingai surasyta, tai as PATVIRTINAU ir kaip supratau tai as jau issiunciau i VMI? blush2.gif doh.gif PADEKIT SITAI DURNAI GALVAI doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2010 04 30, 14:02)
Jūs gavote daugiau algos, nei Jums priklausė.
ir tą dalį dabar reikia grąžinti.
matau, kad turite dukrą.
pažiūrėkite, ar teisingi 17am langelyje skaičiai.

O kaip žinot, ar jie teisingi ar ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2010 04 30, 14:44)
Sveiki,
ar as gerai supratau, kad galima deklaruoti uz 2008m.? nes kai nuejau sian i banka ziuriu mano 2008m suformuota ir kai perziurejau tai pas mane viskas paskaiciuota ir teisingai surasyta, tai as PATVIRTINAU ir kaip supratau tai as jau issiunciau i VMI?  blush2.gif  doh.gif  PADEKIT SITAI DURNAI GALVAI doh.gif  doh.gif

galima deklaruoti uz 2008.Tai jus issiuntet i vmi savo PD,ar tik patvirtinot ja?
Papildyta:
QUOTE(Kashaya @ 2010 04 30, 14:45)
O kaip žinot, ar jie teisingi ar ne doh.gif

Jei dukra gyme ne 2009 metais,tai PNPD skaiciojamas 12*100=1200(jei viena auginat),o jei su vyru,tai 12*50=600(jums ir tiek pat vyrui)
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 04 30, 14:50)
galima deklaruoti uz 2008.Tai jus issiuntet i vmi savo PD,ar tik patvirtinot ja?
Papildyta:

Jei dukra gyme ne 2009 metais,tai PNPD skaiciojamas 12*100=1200(jei viena auginat),o jei su vyru,tai 12*50=600(jums ir tiek pat vyrui)

Dukra paauglė jau. Pas mane 17 langely- 600.
Ir vyrui tiek pat? Bet vyrui netaikytinas PNPD, kadangi turi neįgalumo grupę. Tai gal darbovietėje man galėjo būti taikytas 600+600?
Neturiu ko darbe dabar paklausti doh.gif

Pažiūrėjau dar tą suformuotą pažymą EDS, tai pažymoje: PNPD 1200
tai reiškia, kad deklaracijoje neteisingai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashaya: 30 balandžio 2010 - 13:56
O man vis atnaujina ir atnaujina pries 2 dienas buvo atnaujinta sian ziuriu vel. Duomenis sutampa su issiusta.Nieko nesuprantu?
Atsakyti