Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(Vitulka @ 2010 04 30, 12:36)
bet jei nors mėnuo buvo dirbta, deklaraciją reikia pildyt?

jei dirbot mėnesį, tai gali būti, kad susidarys kažkokia grąžintina suma.
bet jei nieko nenorit susigrąžint, tai pildyt nereikia.
Atsakyti
Sveikos, mergučios,

sakykit, ar visiems (dirbusiems 2009m.) privaloma pildyt deklaraciją?
Atsakyti
QUOTE(_vetra_ @ 2010 04 30, 09:03)
Patikslinkit mane prašau  4u.gif Kaip supratau paskaičius temą ir ankstesnes, kad jei vienas iš sutuoktinių už vaiką papildomo npd neprisitaikė, mano vyras ūkininkas, tuomet aš galiu visą 1200lt sumą rašyti ties savo mpnpd reikšme, ar taip? Jei rašytume kiekvienas atskirai, po pusę, vyras vis tiek nieko neatgautų, tuo tarpu man grąžintina suma išauga. Taigi tai mums palankiau. Ar taip galima pasielgti?

Galit sau visa taikit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kashaya @ 2010 04 30, 12:51)
Sveikos, mergučios,

sakykit, ar visiems (dirbusiems 2009m.) privaloma pildyt deklaraciją?

nevisiems,bet galit uzpildyt ir paziuret,gal jums ka grazins,nes mano tetis irgi visus metus dirbo,o kai uzpildem deklaracija,paziurejom,kad jis atgaus kazkiek pinigeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amelija28 @ 2010 04 30, 11:45)
Sveiki,

Kodel neleidzia atidaryti atsisiustos PD??? Ismeta lentele, jog neranda kazkokios formos???? 4u.gif Pakomentuokit kas 4u.gif  4u.gif  4u.gif

reikia parsisiusti forma GPM308 - siemet juk pasikeite forma. o programa ABBYY eformfiller ar turi?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 04 30, 13:24)
Galit sau visa taikit  4u.gif
Papildyta:

nevisiems,bet galit uzpildyt ir paziuret,gal jums ka grazins,nes mano tetis irgi visus metus dirbo,o kai uzpildem deklaracija,paziurejom,kad jis atgaus kazkiek pinigeliu  4u.gif

Tai kad va pasižiūrėjau preliminarią, tai aš skoloj (dirbau visus metus vienoje darbovietėje), kitų pajamų negavau.
Tai jei neprivalau pildyti ir pateikti deklaracijos (o juk galėjau net netikrinti ir nežinoti savo skolos), tai kur ta skola dings? Nedings gi, dar kokius delspinigius priskaičiuos doh.gif
Reikia mokėt? unsure.gif Net nežinau, už ką doh.gif
Atsakyti
o kurima langelyje minusas 33?
Atsakyti
QUOTE(murka2008 @ 2010 04 30, 13:48)
o kurima langelyje minusas 33?

Taip, 33 langely cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2010 04 30, 13:46)
Tai kad va pasižiūrėjau preliminarią, tai aš skoloj (dirbau visus metus vienoje darbovietėje), kitų pajamų negavau.
Tai jei neprivalau pildyti ir pateikti deklaracijos (o juk galėjau net netikrinti ir nežinoti savo skolos), tai kur ta skola dings? Nedings gi, dar kokius delspinigius priskaičiuos doh.gif

Gal jus buvot neapmokestinuose atostogose kuri laika?
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2010 04 30, 13:46)

kam reikia deklaruoti pajamas?
1. Gavę su darbo santykiais ar jų esmę atitinkančiais santykiais susijusių pajamų ir privalantys perskaičiuoti metinį neapmokestinamąjį pajamų dydį

jei Jūs esate skolinga, reiškia Jums darbovietėje pritaikė neteisinga NPD.

ir todėl Jūs patenkante į privalančių deklaruoti sąrašą.

skola niekur nedings, geriau ją susimokėkite, nes po kurio laiko VMI Jus atras.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 04 30, 13:51)
Gal jus buvot neapmokestinuose atostogose kuri laika?

Nea, nebuvau 4u.gif
Atsakyti
Kashaya, jums jau atsake teisingai. kad buhaltere pritaike neteisinga npd, del to isejo, kad gavote per daug. tad dabar reikia grazinti. skola niekur nedings, jei nenusiusite jos, vistiek jus suras anksciau ar veliau ir lieps susimoketi su delspinigiais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2010 04 30, 13:51)
kam reikia deklaruoti pajamas?
1. Gavę su darbo santykiais ar jų esmę atitinkančiais santykiais susijusių pajamų ir privalantys perskaičiuoti metinį neapmokestinamąjį pajamų dydį

jei Jūs esate skolinga, reiškia Jums darbovietėje pritaikė neteisinga NPD.

ir todėl Jūs patenkante į privalančių deklaruoti sąrašą.

skola niekur nedings, geriau ją susimokėkite, nes po kurio laiko VMI Jus atras.

Hm, tai jei darbovietės buhalterio klaida, kodėl AŠ turiu dabar mokėt? doh.gif
O gal kur kitur klaida? Žodžiu doh.gif
Atsakyti