Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(Ivkaa @ 2010 04 29, 23:22)
sveikos,
Ar galit pasakyti iki kados galima pateikti deklaracija uz 2009 metus? Aciu.

Jei norit kad iki liepos 31 d jums sumoketu pinigelius,tai iki geguzes 3 d. reikia deklaruot.
Papildyta:
QUOTE(Asio @ 2010 04 29, 21:54)
Manau, kad patys nieko nekapstys  unsure.gif kazkada esu ne tuo kodu VMI sumokejus, tai po kiek laiko gavau laiskeli, kad nesumoketa ir dar kruva delspinigiu doh.gif geriau jau isiaiskintik  cool.gif
Papildyta:

O kaip sugrazina irgi atskirai  g.gif nes vyrui GPM surgrazino jau o PSD tai nepervede  g.gif

Nesupratau jusu klausimo!? Tai jei pilde jusu vyras deklaracija,ir jau gavo pinigelius,tai ir viskas,daugiau nieko negrazins.
Atsakyti
Patikslinkit mane prašau 4u.gif Kaip supratau paskaičius temą ir ankstesnes, kad jei vienas iš sutuoktinių už vaiką papildomo npd neprisitaikė, mano vyras ūkininkas, tuomet aš galiu visą 1200lt sumą rašyti ties savo mpnpd reikšme, ar taip? Jei rašytume kiekvienas atskirai, po pusę, vyras vis tiek nieko neatgautų, tuo tarpu man grąžintina suma išauga. Taigi tai mums palankiau. Ar taip galima pasielgti?
Atsakyti
Laba 4u.gif
temoj nerandu atsakymo, i i vmi prisiskambint neimanoma doh.gif
dirbantiems su verslo liudijimu ar uztenka pildyti vien GPM deklaracija ar reikai dar kazka papildomai? seniau budavo FR forma reikalinga.....
Aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 04 29, 17:40)
skambint i vmi ir teirautis,arba el.laiska jiems parasyt.

siaubas doh.gif
prisiskambint be sansu, kelis kart po 10 minuciu muzikos teko pasiklausyt, siandien sakiau klausysiuos kol atsilieps ir atsiliepe 8 minute, net nustebau thumbup.gif pasirodo deklaracija kad ir patikslinta , bet buvo pirmu kartu uzpildyta teisingai, tai pinigeliu tiesiog liepe palaukt blush2.gif o pildziau kovo menesi ir patikrino kovo, tik pinigeliu neperveda niekaip doh.gif taip noretusi mamos dienos proga atgauti, bet jauciu nera ko tiketis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NEINE @ 2010 04 28, 17:57)
Padėkite susigaudyti tarp vmi įmokų kodų.Kokiu kodu reika man pasinaudoti,kad grąžinčiau  pinigėlius?

Padėkit man blondinei. Pas mane 33 langelyje yra -52 Lt. Tai kokiu įmokos kodu ir kokią sąskaitą reikia grąžinti šitą sumą valstybei? Vakar skambinau trumpuoju VMI nr. pralaukiau 10 min, paklausiau muzikos ir likau nieko nepešusi.
Atsakyti
Gal kas zinot, i kokia VMI saskaita reikia GPM nepriemoka pervesti ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2010 04 30, 11:45)
Gal kas zinot, i kokia VMI saskaita reikia GPM nepriemoka pervesti ?  smile.gif

alstybinės mokesčių inspekcijos renkami mokesčiai, rinkliavos ir įmokos mokami į vieną biudžeto pajamų surenkamąją sąskaitą

Nr. LT24 7300 0101 1239 4300, esančią banke „Swedbank“, AB,

Banko kodas 73000,

SWIFT kodas HABALT22.

Lėšų gavėjas Valstybinė mokesčių inspekcija prie LR FM, juridinio asmens kodas 188659752.

Mokėjimo nurodyme, mokant mokesčius, rinkliavas ir įmokas į Valstybinės mokesčių inspekcijos biudžeto pajamų surenkamąją sąskaitą, būtina nurodyti :

gavėjo pavadinimą;
surenkamosios sąskaitos numerį;
moketojo identifikacinį numerį (Lietuvos juridinio asmens — Juridinio asmenų registro kodą, Lietuvos gyventojo — asmens kodą, užsienio juridinio asmens ar organizacijos — registro tvarkytojo suteiktą mokesčių mokėtojo identifikacinį numerį);
mokėtojo pavadinimą ar vardą, pavardę;
įmokos kodą;
sumą;
jei mokesčiai, įmokos, rinkliavos mokamos už kitą fizinį arba juridinį asmenį, būtina pildyti išplėstinę mokėjimo nurodymo formą, nurodant pradinio mokėtojo, už kurį atliekamas mokėjimas, identifikacinį numerį, pavadinimą ar vardą, pavardę.
Papildyta:
QUOTE(Mergelė @ 2010 04 30, 11:04)
Padėkit man blondinei. Pas mane 33 langelyje yra -52 Lt. Tai kokiu įmokos kodu ir kokią sąskaitą reikia grąžinti šitą sumą valstybei? Vakar skambinau trumpuoju VMI nr. pralaukiau 10 min, paklausiau muzikos ir likau nieko nepešusi.

lstybinės mokesčių inspekcijos renkami mokesčiai, rinkliavos ir įmokos mokami į vieną biudžeto pajamų surenkamąją sąskaitą

Nr. LT24 7300 0101 1239 4300, esančią banke „Swedbank“, AB,

Banko kodas 73000,

SWIFT kodas HABALT22.

Lėšų gavėjas Valstybinė mokesčių inspekcija prie LR FM, juridinio asmens kodas 188659752.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2010 04 30, 11:04)

QUOTE(norala @ 2010 04 30, 11:45)
Gal kas zinot, i kokia VMI saskaita reikia GPM nepriemoka pervesti ?  smile.gif

http://www.delfi.lt/...d.d?id=30906635
čia ir įmokos kodai ir sąskaitos nr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leblon: 30 balandžio 2010 - 11:05
iki kada reik deklaraciją "priduot"? gegužės 3?
jei yra tik PSD skola, reikia pildyt ir siųst deklaraciją? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 04 30, 12:15)
iki kada reik deklaraciją "priduot"? gegužės 3?
jei yra tik  PSD skola, reikia pildyt ir siųst deklaraciją?  blush2.gif

jei vien dėl psd skolos, tai pildyti deklaracijos nereikia
tik susimokėt
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2010 04 30, 11:25)
jei vien dėl psd skolos, tai pildyti deklaracijos nereikia
tik susimokėt

bet jei nors mėnuo buvo dirbta, deklaraciją reikia pildyt?
Atsakyti
Sveiki,

Kodel neleidzia atidaryti atsisiustos PD??? Ismeta lentele, jog neranda kazkokios formos???? 4u.gif Pakomentuokit kas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti