Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko nusprendėt, kad jau laikas?

Labai idomu ,po kiek laiko draugystes zmones nusprendzia ,kad va...jau laikas ir apie vestuves pagalvoti? wink.gif
Atsakyti
na mes nusprendeme, kad laikas tuoktis po 4 mano nestumo menesiu, nes kad ir kokioj demokratiskoj Valstybej gyventume, bet... ateityje maziukuj gali buti nemagumu del to, kad tevai gyvena nesusituoke ar pan. Na toks musu buvo sprendimas... O siaip turbut dar butume gyvene "sumete smutkes" dar ilgai laugh.gif
Atsakyti
mes nusprendem po metu draugystes. tiesiog pajutom, kad poreikis buti kartu yra labai stiprus, mums to reikejo. tiesiog tarsi pabudom viena ryta su tokiu suvokimu tongue.gif
Atsakyti
Mes nusprendem beveik po 1.5 metu pazinties, panasiai ir bendro gyvenimo.Manau,kad ilgai to tempti nereikia.
Atsakyti
o mes negyvenam kartu wink.gif ir tiesa sakant, nenorejome gyventi susimete. mes iskart norejome tuoktis. zinot, tas jausmas, kad cia TAS zmogus wub.gif
Atsakyti
Nusprendeme lygiai po 1.5 metu pazinties. Tiesiog, tai buvo labai naturalus zingsnis. Dar po puses metu ivyko suzadetuves, o iki vestuviu liko siek tiek daugiau nei 3 menesiai wub.gif
Atsakyti
Mes tuoktis nusprendėm po 4.5 m. bendro gyvenimo kartu. Niekas nepasikeitė per tiek laiko-tiesiog vieną dieną atsibudę nusprendėm,kad laikas nešti pareiškimus...
Atsakyti
QUOTE (Marmiska @ 2004 05 07, 20:06)
Labai idomu ,po kiek laiko draugystes zmones nusprendzia ,kad va...jau laikas ir apie vestuves pagalvoti? wink.gif

Po 2,5m draugystes nusprendeme, jog vestuves galimos del jausmu ir santykiu brandumo, bet negalimos del... gyvenamojo ploto nebuvimo... rozinese svajonese viltis, gal kas koki butuka pries isvykdamas i koki uzsieni paliks pasaugot (realiai neitiketina, bet... wink.gif ) o siais laikais uzsidirbti blink.gif
Atsakyti
na mes kartu truputeli daugiau nei pusantru metu, o vestuves po 2 menesiu clap.gif
mes kartu gyvenom mazdaug 5 menesiu is to laiko, na as vasara tenai buvau, nes jis uzsienietis ir ziema sesija isankstine issilaikius buvau porai menesuku biggrin.gif
siaip nors mes skirtingose valstybese mazdaug savaite is 4-6 savaiciu praleidziam kartu, tai visai neblogai, nors aisku labai truksta rolleyes.gif
siaip man atrodo, kad laikas yra ne rodiklis, pvz mano anktsesne draugyste truko ilgiau nei 2 metus, taciau apie vestuves net nepagalvojau, o va su situo zmogum mes po kokiu 8 menesiu pradejom apie tai kalbeti biggrin.gif
paprasciausiai reikia TO zmogaus ir tada ir trumpo laiko pakanka suprasti
Atsakyti
mes tai po 1 metų wink.gif tik kol susiruošėm, dar metai praėjo (norėjom sulaukti pavasario). tai viso 2 metai wub.gif
Atsakyti
Mes po beveik 3 metu draugystes nusprendem, nors vyras per pirmas musu pazinties metines uzmove auksini ziedeli ir pasipirsho smile.gif. Priesh vestuves puse metu kartu gyvenom
Atsakyti
Man maniskis pasipirso praejus 2,5 metu nuo pazinties pradzios. O tuoksimes per 4 metu draugystes sukakti thumbup.gif Butent TA diena (uz 83 dienu wub.gif )
"Susimete" gyvenam 3,5 metu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hereja: 08 gegužės 2004 - 18:17