Labai idomu ,po kiek laiko draugystes zmones nusprendzia ,kad va...jau laikas ir apie vestuves pagalvoti?

na mes nusprendeme, kad laikas tuoktis po 4 mano nestumo menesiu, nes kad ir kokioj demokratiskoj Valstybej gyventume, bet... ateityje maziukuj gali buti nemagumu del to, kad tevai gyvena nesusituoke ar pan. Na toks musu buvo sprendimas... O siaip turbut dar butume gyvene "sumete smutkes" dar ilgai

mes nusprendem po metu draugystes. tiesiog pajutom, kad poreikis buti kartu yra labai stiprus, mums to reikejo. tiesiog tarsi pabudom viena ryta su tokiu suvokimu

Mes nusprendem beveik po 1.5 metu pazinties, panasiai ir bendro gyvenimo.Manau,kad ilgai to tempti nereikia.
o mes negyvenam kartu
ir tiesa sakant, nenorejome gyventi susimete. mes iskart norejome tuoktis. zinot, tas jausmas, kad cia TAS zmogus

Nusprendeme lygiai po 1.5 metu pazinties. Tiesiog, tai buvo labai naturalus zingsnis. Dar po puses metu ivyko suzadetuves, o iki vestuviu liko siek tiek daugiau nei 3 menesiai

Mes tuoktis nusprendėm po 4.5 m. bendro gyvenimo kartu. Niekas nepasikeitė per tiek laiko-tiesiog vieną dieną atsibudę nusprendėm,kad laikas nešti pareiškimus...
QUOTE (Marmiska @ 2004 05 07, 20:06) |
Labai idomu ,po kiek laiko draugystes zmones nusprendzia ,kad va...jau laikas ir apie vestuves pagalvoti? ![]() |
Po 2,5m draugystes nusprendeme, jog vestuves galimos del jausmu ir santykiu brandumo, bet negalimos del... gyvenamojo ploto nebuvimo... rozinese svajonese viltis, gal kas koki butuka pries isvykdamas i koki uzsieni paliks pasaugot (realiai neitiketina, bet...

na mes kartu truputeli daugiau nei pusantru metu, o vestuves po 2 menesiu
mes kartu gyvenom mazdaug 5 menesiu is to laiko, na as vasara tenai buvau, nes jis uzsienietis ir ziema sesija isankstine issilaikius buvau porai menesuku
siaip nors mes skirtingose valstybese mazdaug savaite is 4-6 savaiciu praleidziam kartu, tai visai neblogai, nors aisku labai truksta
siaip man atrodo, kad laikas yra ne rodiklis, pvz mano anktsesne draugyste truko ilgiau nei 2 metus, taciau apie vestuves net nepagalvojau, o va su situo zmogum mes po kokiu 8 menesiu pradejom apie tai kalbeti
paprasciausiai reikia TO zmogaus ir tada ir trumpo laiko pakanka suprasti

mes kartu gyvenom mazdaug 5 menesiu is to laiko, na as vasara tenai buvau, nes jis uzsienietis ir ziema sesija isankstine issilaikius buvau porai menesuku

siaip nors mes skirtingose valstybese mazdaug savaite is 4-6 savaiciu praleidziam kartu, tai visai neblogai, nors aisku labai truksta

siaip man atrodo, kad laikas yra ne rodiklis, pvz mano anktsesne draugyste truko ilgiau nei 2 metus, taciau apie vestuves net nepagalvojau, o va su situo zmogum mes po kokiu 8 menesiu pradejom apie tai kalbeti

paprasciausiai reikia TO zmogaus ir tada ir trumpo laiko pakanka suprasti
mes tai po 1 metų
tik kol susiruošėm, dar metai praėjo (norėjom sulaukti pavasario). tai viso 2 metai

Mes po beveik 3 metu draugystes nusprendem, nors vyras per pirmas musu pazinties metines uzmove auksini ziedeli ir pasipirsho
. Priesh vestuves puse metu kartu gyvenom

Man maniskis pasipirso praejus 2,5 metu nuo pazinties pradzios. O tuoksimes per 4 metu draugystes sukakti
Butent TA diena (uz 83 dienu
)
"Susimete" gyvenam 3,5 metu

"Susimete" gyvenam 3,5 metu