Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko nusprendėt, kad jau laikas?

QUOTE(Amade @ 2005 09 22, 15:40)
Na, kai sakoma, kad VISOS svajoja, turima minti, kad dauguma svajoja. Visada yra mergaiciu, kurios nenori buti mamom, kurios nenori tureti vyro ar panasiai... Kiekvienam savo, bet siaip ar taip, Dauguma Svajoja... mirksiukas.gif

Tiesiog norejau pasakyti, kad man vestuves toli ne grazu balta suknele. ax.gif
Bet uztat tikrai KIEKVIENA svajoja apie SAVO SVAJONIU vestuves, su balta suknele ar be jos. Galiu pasakyti, kad mano vestuves atitiko mano svajones. Norai buvo kuklus, uztat ir igyvendinami. biggrin.gif
O kuri svajoja apie balta suknele, ta ir susituokia ja vilkedama, ir ispildo SAVO svajones. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2005 09 22, 15:40)
Na, kai sakoma, kad VISOS svajoja, turima minti, kad dauguma svajoja. Visada yra mergaiciu, kurios nenori buti mamom, kurios nenori tureti vyro ar panasiai... Kiekvienam savo, bet siaip ar taip, Dauguma Svajoja... mirksiukas.gif

Tiesiog norejau pasakyti, kad man vestuves toli ne grazu balta suknele. ax.gif
Bet uztat tikrai KIEKVIENA svajoja apie SAVO SVAJONIU vestuves, su balta suknele ar be jos. Galiu pasakyti, kad mano vestuves atitiko mano svajones. Norai buvo kuklus, uztat ir igyvendinami. biggrin.gif
O kuri svajoja apie balta suknele, ta ir susituokia ja vilkedama, ir ispildo SAVO svajones. drinks_cheers.gif
Atsakyti
man tai pasipirso po 2 menesiu draugystes nuo tada ir pradejom kartu gyventi o tuokiames po metu bendro gyvenimo......
Atsakyti
mes tuokemes po 8.5metu.o iki vestuviu gyvenom apie 6metus. wub.gif
Atsakyti
Mes tuokemes po 4,5 metu draugystes. Iki tol as gyvenau pas tevus, o jis - su broliu uomojamam bute. Tai didziausias pasikeitimas mums buvo gyvenimas kartu - super thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi tuokemes po 4,5 metu draugystes, o iki vestuviu kartu negyvenom, todel dar labai ir dar ilgai megausimes gyvenimu kartu biggrin.gif
Atsakyti
minčiai subrendom po 5 m. draugystės

kitą rudenį turėtų būti vestuvės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana66 @ 2005 09 27, 15:19)
Mes irgi tuokemes po 4,5 metu draugystes, o iki vestuviu kartu negyvenom, todel dar labai ir dar ilgai megausimes gyvenimu kartu biggrin.gif

linkiu jog tai butu kuo ilgiau biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(della @ 2005 09 26, 14:39)
mes tuokemes po 8.5metu.o iki vestuviu gyvenom apie 6metus. wub.gif

matyt ilgai ir kantriai lauket, linkiu kad dar daug ilgiau pragyventumet drauge tongue.gif
Atsakyti
mes apsisprendem po beveik triju metu.. na apsisprende mano vyras, kada man pasipirsti, o man beliko tik sutikti smile.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano situacija pakankamai idomi. Pradraugavom mudu beveik 7 metus, is kuriu 1 gyvenom kartu. Pora metu is eiles, pabiro draugai su vestuvem. Na manau kaip ir daugumai sueme baltas pavydas kodel ne man cry.gif Taigi, siais metais liepos 16 diena(atsimenu kaip vakar tai butu ivyke biggrin.gif ) buvom draugu vestuvese, na zinoma atsokom, kita diena vaziuojam namo, as vel kalbu kaip as noreciau, bet maniskis suraukia kakta ir sako, kad ne dabar, na gerai, tyliu 3 val, kol parvaziuojam namo. Vakaras. Maniskis skambina tiems jaunavedziams(kuriu vestuvese buvom) ir klausia, kada reikia nunesti pareiskimus. Zinokit atvirai pasakius nesupratau, kas ivyko, kaip ten pas ji viskas galveleje apsiverte, bet pirmus didelius zingsnius padare jis. Taigi musu vestuves ivyko rugpjucio 27 diena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2005 10 10, 13:46)
Mano situacija pakankamai idomi. Pradraugavom mudu beveik 7 metus, is kuriu 1 gyvenom kartu. Pora metu is eiles, pabiro draugai su vestuvem. Na manau kaip ir daugumai sueme baltas pavydas kodel ne man  cry.gif  Taigi, siais metais liepos 16 diena(atsimenu kaip vakar tai butu ivyke biggrin.gif ) buvom draugu vestuvese, na zinoma atsokom, kita diena vaziuojam namo, as vel kalbu kaip as noreciau, bet maniskis suraukia kakta ir sako, kad ne dabar, na gerai, tyliu 3 val, kol parvaziuojam namo. Vakaras. Maniskis skambina tiems jaunavedziams(kuriu vestuvese buvom) ir klausia, kada reikia nunesti pareiskimus. Zinokit atvirai pasakius nesupratau, kas ivyko, kaip ten pas ji viskas galveleje apsiverte, bet pirmus didelius zingsnius padare jis. Taigi musu vestuves ivyko rugpjucio 27 diena thumbup.gif

o cia tai grazu ir pagirtina thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti