QUOTE(Ciep @ 2006 10 15, 15:57)
aš priklausysiu tai mažesniajai daliai nuotakų, kurios tuokiasi po pažinties praėjus metams (vestuvių išvakarėse sueis lygiai metai, kaip esame pora, pasipiršo po pusmečio). Aš asmeniškai, kažin ar išdraugaučiau su vaikinu 3, 5 ar 8 metus. Manau, kad jei žmonės jaučia, kad sutiko tą žmogų, su kuriuo nori susieti savo visą likusį gyvenimą, nereik laukt tiek daug laiko. Aš asmeniškai manau, kad jei vaikinas ar mergina daugiau nei 2 metus pradraugavę nemąsto apie šeimą, matyt dar nėra tikri, ar tai jo/jos tikroji "antroji pusė". Aišku, išimtis tokie atvejai, kai poros pradeda draugauti pirmaisiais studijų metais ar dar anksčiau. Bet jei žmonės pradeda draugauti pvz. 22 metų ir ta draugystė tęsiasi be galo be krašto, tai, deja, bent iš mano pažįstamų patirties, ta draugystė dažniau baigiasi išsiskyrimu nei vestuvėmis...
va as su tavim sutinku,nors pati isteku tik po penkiu metu raugystes

, visada sakiau jai zmones po triju metu draugystes nesusituokia ju keliai issiskiria, nu bet va niekada nesakyk niekada. mes susipazinom kai man buvo 19 o manajam 23 ir esu laiminga tuo, kad ne anksciau nes abu turejom savo gvenimu ir patirti. dabar man 23 o manajam 27 manau sulaukem laiko kai abudu subrendom kaip asmenybes ir galim vienas kitam daug ka pasiulyt.