pas mus viskas labai greitai vyko.. po keturiu menesiu jau buvom nusipirke savus namucius ir pradejo kartu gyventi, pasipirso ta pacia diena kai isikelem, vestuves bus praejus lygiai 10 menesiu nuo musu pirmojo susitikimo
Mes kartu jau 3 metai, tai manau jau kaip ir laikas butu. Biski "prispaudziau" savo brangiausiaji

Mūsų vestuvės įvyks lygiai po vienuolikos mėnesių nuo mūsų pažinties pradžios

Kokios čia visos greitos. mes būsime beveik 8 m. išdraugavę, o pasipiršo po metų nuo draugystės pradžios, po to po 4 metų dar kartą
Dabar jau tikrai atėjo laikas tuoktis, man patinka tai, kad nesituokėme iš baimės, jog kažkuris pabėgs, arba kad tėvai spaudžia. tiesiog dabar taip gyventi bus patogiau ir tiek. O jausmai kokie buvo, tokie ir liks, šiame reikale vienas kitą išbandę 100 %

QUOTE(Vijuke @ 2007 02 08, 13:04)
pas mus viskas labai greitai vyko.. po keturiu menesiu jau buvom nusipirke savus namucius ir pradejo kartu gyventi, pasipirso ta pacia diena kai isikelem, vestuves bus praejus lygiai 10 menesiu nuo musu pirmojo susitikimo
oi mergyt, kokie jūs greiti

mes tai kaip. 7 mėnesius susirašinėjom laiškais, tada 3metus ir 7 mėnesius gyvenom atskiruose miestuose, prieš 5 mėnesius susiėjom į krūvą, ir jau kelsim vestuves greit, nes visiems ir taip viskas aišku. be to kartu gyvenam.
nu prišnekėjau čia, gal ką supratot

Sveikutes
Na ir as nusprendziau cia prisijungti
Maniskis pasipirso vasara,rugpjucio 21diena...
grazu buvo...
Bet va niekaip nesumastom kokia data vestuviu skirt,nuo ko ji priklauso? Kitaip sakant,kaip nustatyti vestuviu data? As jau pradedu galvoti apie naujuosius metus..net nzn... Kaip Jus nustatet vestuviu datas?

QUOTE(Raimutia @ 2007 03 04, 01:32)
Sveikutes
Na ir as nusprendziau cia prisijungti
Maniskis pasipirso vasara,rugpjucio 21diena...
grazu buvo...
Bet va niekaip nesumastom kokia data vestuviu skirt,nuo ko ji priklauso? Kitaip sakant,kaip nustatyti vestuviu data? As jau pradedu galvoti apie naujuosius metus(t.y. sausio31diena).. net nzn... Kaip Jus nustatet vestuviu datas?

Mes tai tiesiog apskaiciavom,kiek kainuos vestuves(apytiksliai),tada kiek mums reikia menesiuku dar pataupyti,zinojome,kad norime vasara,ypac mielas menuo liepa.Tai jau buvo aisku,kad liepa kuo puikiausiai tiks

Manau ir jums taip nutiks...Kazkaip as tikrai nesirinkciau Naujuju metu vestuvems.Bet cia tik mano nuomone,jei jums taip atrodo,tai tada ir tuokites

greitos jus merginos, greitos
mes tai 4 metus draugavom, jau 3 metai kaip gyvanam kartu, tai jau laikas ir apie vestuves pagalvoti, kaip sakant uztvirtinti tuos santykius

mes tai 4 metus draugavom, jau 3 metai kaip gyvanam kartu, tai jau laikas ir apie vestuves pagalvoti, kaip sakant uztvirtinti tuos santykius

QUOTE(gala @ 2007 03 05, 01:01)
greitos jus merginos, greitos

Ne nuo draugystes metiniu priklauso.Kiti ir 10m isdraugauja ir galiausiai issiskiria.Kam mums laukti,jei jau nusipikom sau namus,nusipirkom masina...Dabar jau norisi seima kurti,po 3-4m vaikus gimdyti...Taip ir eina tas gyvenimas,tai ne tik,kad tampymasis,susimetus gyventi.Mums bus uzteke 3m to kartu tik gyvenimo.
Nors cia negali butu visiems vienodai.Labai gerai,kad kiti skaiciuoja kartu isbuta laika,kiti supranta iskart kad meile begaline ir t.t...

Mes kartu jau beveik 4 m. Pasipirso jis man po puses metu draugystes, po to isigijom savo namus ir kadangi viska jau susideliojom i vietas - pagalvojom apie vestuves. Tiesa, as visai nenorejau... Cia jis mane paspaude
Man gera ir taip buvo...

na o mano istorija greiciausia...
ir esu del to lb laiminga...
tai va...mudu susipazinome rugpjucio 25d.klube,po savaites pradejome kartu gyventi...aisku visi kaip jus cia taip nesamonigai kaip greit...o mum viskas tiesiog puiku tai va vasario 14 pasipirso nors dokumentai jau sausio 18d buvo nunesti...na o rugpjucio 11diena isteku...
kai su juos susipazinau turejau drauga su kuriuo buvau isdraugavus 4metus bet mes nesutapom....o va db jau tiek liko praejo o mes dar net susipyke niekada nebuvom...tfu tfu tfu....
dabar ruosiames statytis namucius tai kai susituoksim jau gelesim gristi i savo nuosavus namucius...

tai va...mudu susipazinome rugpjucio 25d.klube,po savaites pradejome kartu gyventi...aisku visi kaip jus cia taip nesamonigai kaip greit...o mum viskas tiesiog puiku tai va vasario 14 pasipirso nors dokumentai jau sausio 18d buvo nunesti...na o rugpjucio 11diena isteku...
kai su juos susipazinau turejau drauga su kuriuo buvau isdraugavus 4metus bet mes nesutapom....o va db jau tiek liko praejo o mes dar net susipyke niekada nebuvom...tfu tfu tfu....

dabar ruosiames statytis namucius tai kai susituoksim jau gelesim gristi i savo nuosavus namucius...

QUOTE(aggate @ 2007 03 05, 11:37)
Ne nuo draugystes metiniu priklauso.Kiti ir 10m isdraugauja ir galiausiai issiskiria.Kam mums laukti,jei jau nusipikom sau namus,nusipirkom masina...Dabar jau norisi seima kurti,po 3-4m vaikus gimdyti...Taip ir eina tas gyvenimas,tai ne tik,kad tampymasis,susimetus gyventi.Mums bus uzteke 3m to kartu tik gyvenimo.
Nors cia negali butu visiems vienodai.Labai gerai,kad kiti skaiciuoja kartu isbuta laika,kiti supranta iskart kad meile begaline ir t.t...

zinoma,kad ne nuo metiniu priklauso. mes jau po poros metu supratom, kad norim buti kartu, bet iki siol nebuvo galimybiu nei tuoktis nei sava busta tureti. na o dabar jau po truputi stojames ant koju kaip sakoma, tai ir vestuves jau iskelsim, ir i sava buta isikelsim gyventi